Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • pahuljica33
    17. Kolovoz 2020. 14:07

Moja agonija se nastavlja. Sutra ce biti 28.dan od missed ab, ali krvarenje je jos uvijek tu. Endometrija u maternici ima jos cca 9-12mm, ali doktorica kaze da to nije strasno. Problem je sto mi je beta 493 i nakon toliko vremena, pa sada trazim postoji li nesto da potpomogne smanjivanju bete? Bilo sto, I'll do it. Za 10 dana opet vadim krv, kontrola pa cemo se dogovoriti hoce li biti potrebe za intervencijom - kiretazom..
    Cure drzite se ❤ sve ce ovo proci, prije ili kasnije i prebacit cemo se na sretnije forume s vremenom.

Bella⭐
    17. Kolovoz 2020. 18:11

mala digresija, nemojte zamjeriti, watson mijenjala sam ime na forumu u Bella (kraće je😁)pa kad ćeš uređivati listu samo mi promijeni ime, tnx😘

👱‍♀️34, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️adenomioza
    👱35, sve ok
    3× operacija endometrioze, 5 godina ttc
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2025/ 1.IVF - blaga stimulacija (Femara,Menopur,Ganirelix,Ovitrelle) - 2🐣 - nema ❄️ vraćena morula- pozitivan test➕️ 8dpt- beta 4.7❌️
    2025/ 2.IVF - dugi protokol (Decapeptyl,Menopur,Ovitrelle) - 9🐣 - 2❄️, ET- 1⏳️beta 11.11.

Bella⭐
    17. Kolovoz 2020. 18:47

Ispričavam se, sad sam shvatila da sam na krivu temu poslala prošlu poruku.😬🧐😅

👱35, sve ok
    2025/ 1.IVF - blaga stimulacija (Femara,Menopur,Ganirelix,Ovitrelle) - 2🐣 - nema ❄️ vraćena morula- pozitivan test➕️ 8dpt- beta 4.7❌️
    2025/ 2.IVF - dugi protokol (Decapeptyl,Menopur,Ovitrelle) - 9🐣 - 2❄️, ET- 1⏳️beta 11.11.

• anaid
    18. Kolovoz 2020. 09:51

pahuljica33

Moja agonija se nastavlja. Sutra ce biti 28.dan od missed ab, ali krvarenje je jos uvijek tu. Endometrija u maternici ima jos cca 9-12mm, ali doktorica kaze da to nije strasno. Problem je sto mi je beta 493 i nakon toliko vremena, pa sada trazim postoji li nesto da potpomogne smanjivanju bete? Bilo sto, I'll do it. Za 10 dana opet vadim krv, kontrola pa cemo se dogovoriti hoce li biti potrebe za intervencijom - kiretazom..
    Cure drzite se ❤ sve ce ovo proci, prije ili kasnije i prebacit cemo se na sretnije forume s vremenom.

Jaooo jos ? Ah kako god zvuci glupo, al mozda bi bilo bolje da su te odma poslali na kiretazu, sad bi sve bilo iza tebe a ne da se mucis, u podsvjesti stalno mislis na to i na kraju postoji sansa da ipak zavrsis na kiretazi.  Ja ti nemam pojma dal postoji nesto sto smanjuje betu ali beta je samo pokazatelj da nije sve cisto unutra. A to bas neznam dal se moze kak drugac rijesiti.

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

Girl1234
    18. Kolovoz 2020. 11:48

Drage cure, znate da mi je zao zbog svega jer sam i sama trebala to prolaziti... Ali bile smo zajedno.. Tako i sad, drzim vam fige da sve prođe sto brze i bezbolnije
    Ja bih vam htjela prijaviti uredan pregled, bebica je 4 mm i srčeko kuca ❤️

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

Bella⭐
    18. Kolovoz 2020. 14:12

Girl1234

Drage cure, znate da mi je zao zbog svega jer sam i sama trebala to prolaziti… Ali bile smo zajedno.. Tako i sad, drzim vam fige da sve prođe sto brze i bezbolnije
    Ja bih vam htjela prijaviti uredan pregled, bebica je 4 mm i srčeko kuca ❤️

Baš mi je drago,neka tako bude i dalje♥️  

👱35, sve ok

• MB71
    18. Kolovoz 2020. 16:49

Evo ja da se javim. Dakle krenula sam krvariti 11.08 i u noci sa 12.08 na 13.08 sam se prirodno cistila bez tableta i kiretaze. Jutro nakon na ultrazvuku se nije nista vidjelo. Danas mi je vise smedi iscjedak nema svjeze krvi i neboli me vise nista. Pokusavam nemislit o mogucnosti da se nije sve ocistilo. Jos 6 dana je moj gin na godisnjem i jedva cekam da vidim jel sve uredu. 
    Ovo sve sto sam citala izgleda mi da zene puno duze krvare, ja sam ukupno 6 dana krvarila

Bella⭐
    18. Kolovoz 2020. 20:45

MB71

Evo ja da se javim. Dakle krenula sam krvariti 11.08 i u noci sa 12.08 na 13.08 sam se prirodno cistila bez tableta i kiretaze. Jutro nakon na ultrazvuku se nije nista vidjelo. Danas mi je vise smedi iscjedak nema svjeze krvi i neboli me vise nista. Pokusavam nemislit o mogucnosti da se nije sve ocistilo. Jos 6 dana je moj gin na godisnjem i jedva cekam da vidim jel sve uredu.
    Ovo sve sto sam citala izgleda mi da zene puno duze krvare, ja sam ukupno 6 dana krvarila

Mislim da je dužina krvarenja individualna i da se ne moraš zabrinuti, ali shvaćam kako jedva čekaš pregled. Javi kako će proći.

👱35, sve ok

• anaid
    18. Kolovoz 2020. 20:48

Girl cestitam od srca,nadam se da cemo i mi jednom cuti kucanje srceka ispod naseg 🤩🤩
    Mb71,  na kontrolu se obicno ide 14 dana nakon spontanog, krvarenja su normalna i duza i kraca. Tako da prije slijedeceg tjedna nema ni potrebe da ides, strpi se i samo hrabro.. primjer, ja sam sad dobila prvu mengu nakon kiretaze, 2 dana uzasnog krvarenja, 3 dan nes malo i danas 4 dan vise nista. Dakle,nema pravila

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

• Mathiass
    20. Kolovoz 2020. 12:45

Pozdrav svima, kucali smo do sada na sva moguca vrata pa idem probati i ovdje 😔 suprug i ja pokusavamo imati bebicu neke dvije godine...trudna ostanem odmah ali nam ode svaki puta...jedva doguramo do 8 tjedana i nastavkom se samo preiod smanjivao na cca 5 tjedana.do sada 4 spontana od cega su dva rezultirala kiretazom..svaki blighted owum. Prosli smo hrpu pretraga i svi nalazi su u redu..ostala mi je jos samo biopsija maternice u 9 mj u Petrovoj...Ginekolog mi bas nije pozitiva i misli da cemo morati na umjetnu...ima li tko mozda slicnih iskustava? Hvala 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani