https://ibb.co/TkxCYxy
Jasno ko dan 😍😍 cek nakon pobacaja odmah ? Nisi ni prvu M docekala ?
Daa.. Sad ne znam kad mi je pametno ici na prvi pregled.. Postoje li neke preventivne mjere za poduzeti... U strahu sam
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
https://ibb.co/TkxCYxy
Jasno ko dan 😍😍 cek nakon pobacaja odmah ? Nisi ni prvu M docekala ?
Daa.. Sad ne znam kad mi je pametno ici na prvi pregled.. Postoje li neke preventivne mjere za poduzeti… U strahu sam
Ajhaj🤭 čestitam ti😁🥳
Sad prvo nazz doktoricu i vidi što će ti reći,kad moraš doći i kakva je situacija dalje. Znam da se takve stvari znaju dogoditi, i žene ostanu trudne odmah poslije i bude sve u redu.
Od srca ti želim urednu trudnocu i da dočekaše svoju bebicu.💕
Cure, hvala vam puno. I ja vama zelim da dočekate svoj plusic 😍
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Ajoj Girl pa crtačina je ovo a ne crtica.
Predobro. Sretno ti.
Javi se kad se cujes s dr. Ona ce ti najbolje objasniti sta i kako dalje.
06/20 blighted ovum 8tt.
Nisam se htjela previse ukljucivati u forum, ali kako je krenulo morati cu.
2 tjedna nakon mog induciranog missed ab i dalje krvarim i imam srednje blage bolove u zdjelici, danas bila na ginekologiji na pregledu i nije sve otislo, sto je bilo i za ocekivati.
Dobila sam jos jedan mispregnol i kontrola za 6 dana, strasno mi je kako nitko ne dijeli dovoljno informacija i nikakbe daljnje upute nisam dobila osim da dodem na kontrolu i da ce valjda proc do tada.
Joj pahuljife bas mi je zao sto to sve prolazis. Zelim ti brz i bezbolan oporavak.
Lili kak si ti?
06/20 blighted ovum 8tt.
Ok sam. M mi je ista kao i prije, bolna i manje obilna nego prva. Sad mi je 3. Dan ciklusa,5 dana kasnije je stigla. Idem u ponedjeljak odraditi briseve i to je to.
Kako si ti? Što ima kod tebe?
Nisam se htjela previse ukljucivati u forum, ali kako je krenulo morati cu.
2 tjedna nakon mog induciranog missed ab i dalje krvarim i imam srednje blage bolove u zdjelici, danas bila na ginekologiji na pregledu i nije sve otislo, sto je bilo i za ocekivati.
Dobila sam jos jedan mispregnol i kontrola za 6 dana, strasno mi je kako nitko ne dijeli dovoljno informacija i nikakbe daljnje upute nisam dobila osim da dodem na kontrolu i da ce valjda proc do tada.
Draga pahuljice ja yam krvarila 2 tjedna i jos 2 tjedna imala iscjedak smedji, jedan dan malo drugi dan vise bez nekog pravila. Sto se tice tablete...ja sam 1.tabletu dobila u cetvrtak, u petak krenulo, u subotu dosla u bolnicu i dali mi jos kroz taj dan do kasno u noc jos5 tableta jer su pratili na uzv i nije jos tada sve izaslo. Nakon te subote jos sam 4x dolazila 1x tjedno u bolnicu na kontrolu. Tablete mi vise nisu davali ali pratili su i svaki put je krvi i ugrusaka bilo sve manje. Islo mi je na zivce to smeđarenje tako dugo i svaki tjedan u bolnicu i čekanje kontrole i uzv....od te subote i prvog jaceg ciscenja je proslo 48 dana i sad nikako docekati mengu. Glavno da si pod kontrolom nista ne brini bude sve to u redu.
Ja 38, M 39
2 djece, 2018. I 2020. missed ab. u 8 i 9TT, 2019 biokem.
Ciklusi 35 dana cca, blagi PCOS, mali septum maternice odstranjen 2021.g.
Čekamo bebu 12/2021 fraxiparine
Ok sam. M mi je ista kao i prije, bolna i manje obilna nego prva. Sad mi je 3. Dan ciklusa,5 dana kasnije je stigla. Idem u ponedjeljak odraditi briseve i to je to.
Pa znaci nama je sve isto. Mozda slj mj ugledamo skupa plusic. To bi bilo super.
Ja sam isto u pon na pregledu. M mi je prosla i bacamo se u akciju.
06/20 blighted ovum 8tt.
Pa znaci nama je sve isto. Mozda slj mj ugledamo skupa plusic. To bi bilo super.
Ja sam isto u pon na pregledu. M mi je prosla i bacamo se u akciju.
Bilo bi odlično😁
Javim se nakon pregleda hoće li biti kakvih novosti.
Pozdrav cure. Žao mi je da smo uopće na ovom forumu i nadam se da bumo brzo u drugi.
Evo ja missed u 11 tjednu, pretkodno par mjeseci prije biokemijska.
Krvarim sedam dana, ali sad polako staje, a imam osjećaj stalno kao da će mi svaki čas nešto ispasti dolje i da
Psihički naravno nije lako,to svecurke znaju ovdje.
Pahuljice drži se, žao mi je.
Ali uz sve ovo me muči još jedna stvar, kako sam na bolovanju , kako je plaćeno to bolovanje nakon spontanog, je li kao komplikacije 4200 ili kao normalno bolovanje?
Samo mi još treba da ni račune ne mogu platit....uff
Sortiraj odgovore
Najstariji