Cube ♥️Vedranica meni je prva menstruacija nakon čišćenja bila jako obilna i duga što inače nije, trajala je 9 dana, i od tih 9 dana ,8 dana je bila jako obilna. Druga mi je kasnila 5 ili 6 dana i bila kao i inače. Nisam išla na kiretazu, nego medikamentozno čišćenje.
Ma lillyyyy di si mi ti
Kakvo je stanje?
Maro pitala sam za tebe, kakoo si što im?🤗🤗
Stigli su mi nalazi briseva i sve hvala bogu ok, tako da smo krenuli raditi na bebacu iako ovaj mjesec skroz opušteno, ne znam ni kad mi je bila ovulacija, moguće da je bila ranije, nismo točno ništa tempirali tako da ovaj mjesec vjerojatno neće biti ništa ali mi je drago što smo napokon krenuli ponovo jer sam jedva to dočekala😂
Tebi se uskoro približava M, nadamo se da neće doći, kakvo je stanje?
Cube ♥️Vedranica meni je prva menstruacija nakon čišćenja bila jako obilna i duga što inače nije, trajala je 9 dana, i od tih 9 dana ,8 dana je bila jako obilna. Druga mi je kasnila 5 ili 6 dana i bila kao i inače. Nisam išla na kiretazu, nego medikamentozno čišćenje.
Ma lillyyyy di si mi ti
Kakvo je stanje?Maro pitala sam za tebe, kakoo si što im?🤗🤗
Stigli su mi nalazi briseva i sve hvala bogu ok, tako da smo krenuli raditi na bebacu iako ovaj mjesec skroz opušteno, ne znam ni kad mi je bila ovulacija, moguće da je bila ranije, nismo točno ništa tempirali tako da ovaj mjesec vjerojatno neće biti ništa ali mi je drago što smo napokon krenuli ponovo jer sam jedva to dočekala😂
Tebi se uskoro približava M, nadamo se da neće doći, kakvo je stanje?
Ma ja upadnem nekad ovdje ko padobranac. Ne mogu sve uhvatiti. Izvini..nisam vidjela da si pitala.
Opaaa super. Bas mi je drago. Bogu hvala. Sad u nova akcijanja. Neka nam je svima sretno.
Ja cekam nalaze brisa i pape. A isto akcijamo. Nadam se da nece stici M ali sve su priliike da hoce.
06/20 blighted ovum 8tt.
Maro držim fige da ne dođe. Svakako se javi kako si i jel sve ok s brisevima. Jel ti ginekologica što još rekla?
Samo da se sve fino vratilo na svoje mjesto. Tebi? Ee kako me ziga desni jajnik 😏
06/20 blighted ovum 8tt.
Samo da se sve fino vratilo na svoje mjesto. Tebi? Ee kako me ziga desni jajnik 😏
Super. Meni nije ništa posebno osim da nakon tih briseva mogu ponovo početi. Znaš da i mene isto jajnik žiga svako malo. Al ja imam endo i cistu na tom jajniku pa mi je to normalno. Ti bi trebala dobiti za par dana ? Jesi pratila ovulaciju trakicama ili nisi uopće obraćala pažnju na to? Jesi primijetila da ju imaš?
Trebam u ned dobiti. A fulili smo plodne dane. Nismo to bas pratili. Uglavnom kad sam isla kod dr samo je ustanovila da je O prosla. Tako da super nek je samo bila.
06/20 blighted ovum 8tt.
Trebam u ned dobiti. A fulili smo plodne dane. Nismo to bas pratili. Uglavnom kad sam isla kod dr samo je ustanovila da je O prosla. Tako da super nek je samo bila.
Ok Maro. Javi kako će biti. Nekako uvijek sve mrvicu prije mene prođes i imamo sličnu situaciju s ciklusima i dužinom i jačinom krvarenja pa si mi dobar referentni okvir. Ja ću se isto javiti kako bude. Ne znam jel mi bila O uopće,jesmo li fulali ili pogodili ali nismo se baš ni trudili ovaj mjesec na kraju. Al ok. Možda ću slijedeći kupiti trakcie za O čisto da vidim jel ju imam i jel se tu što poremetilo.
Moja agonija se nastavlja. Sutra ce biti 28.dan od missed ab, ali krvarenje je jos uvijek tu. Endometrija u maternici ima jos cca 9-12mm, ali doktorica kaze da to nije strasno. Problem je sto mi je beta 493 i nakon toliko vremena, pa sada trazim postoji li nesto da potpomogne smanjivanju bete? Bilo sto, I'll do it. Za 10 dana opet vadim krv, kontrola pa cemo se dogovoriti hoce li biti potrebe za intervencijom - kiretazom..
Cure drzite se ❤ sve ce ovo proci, prije ili kasnije i prebacit cemo se na sretnije forume s vremenom.
Jaooo jos ? Ah kako god zvuci glupo, al mozda bi bilo bolje da su te odma poslali na kiretazu, sad bi sve bilo iza tebe a ne da se mucis, u podsvjesti stalno mislis na to i na kraju postoji sansa da ipak zavrsis na kiretazi. Ja ti nemam pojma dal postoji nesto sto smanjuje betu ali beta je samo pokazatelj da nije sve cisto unutra. A to bas neznam dal se moze kak drugac rijesiti.
Da, jos uvijek. Doslovno me svi pitaju pa kako, vise ni ne objasnjavam nego se nasmijem i kazem pitajte mog ginekologa. Znam da je sve indivudualno, ali bas je koma iscekivati sa sve to prestane. Sto se tice hormona osjecam se kao da sam stalno pred mengu, zivci i pristici na najjace. Jos 2 dana pa napokon da razrjesim si ginekologom sta cemo i kako cemo 🤦🏼♀️
Drage cure, znate da mi je zao zbog svega jer sam i sama trebala to prolaziti… Ali bile smo zajedno.. Tako i sad, drzim vam fige da sve prođe sto brze i bezbolnije
Ja bih vam htjela prijaviti uredan pregled, bebica je 4 mm i srčeko kuca ❤️
sretno 🙏❤
Bila danas u svoje ginekologice, ona ljuta ka pas. Kaze na hitnoj su me trebali ostavit, napravit kiretazu i li mi dat tabletu i plod je trebao ici na patologiju. Ljuta na svoju zamjenu jer mi je trebao dati antibiotik i slati me odmah na pretrage a nije. Danas me nije pregledala kaze da nebih skupila neku infekciju. Da dodem nakon sljedece menstruacije i da cemo raditi briseve i papa test, a ukoliko se nepojavi do 40 dana nakon ciscenja da dodem vidit sta je. Kaze da se nekupam u moru, da za ako mislim pokusavat za bebu trebam cekat godinu dana (njena preporuka) i kaze nema spolnih odnosa 3 do 6 mjeseci. Ima li netko da je prosao missed ab a da su mu drugacije savjetovali?
Sortiraj odgovore
Najstariji