Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bella⭐
    20. Kolovoz 2020. 17:11

Mathiass

Pozdrav svima, kucali smo do sada na sva moguca vrata pa idem probati i ovdje 😔 suprug i ja pokusavamo imati bebicu neke dvije godine…trudna ostanem odmah ali nam ode svaki puta…jedva doguramo do 8 tjedana i nastavkom se samo preiod smanjivao na cca 5 tjedana.do sada 4 spontana od cega su dva rezultirala kiretazom..svaki blighted owum. Prosli smo hrpu pretraga i svi nalazi su u redu..ostala mi je jos samo biopsija maternice u 9 mj u Petrovoj…Ginekolog mi bas nije pozitiva i misli da cemo morati na umjetnu…ima li tko mozda slicnih iskustava? Hvala

Žao mi je što to moraš prolaziti😔😔 nemam slično iskustvo..
    Zašto na umjetnu ako uspijevati ostati trudni prirodno? Nemam iskustva s tim pa je možda blesavo pitanje..
    I ako smijem pitati zašto će raditi biopsiju maternice i na koji način se to radi-histeroskopski? 
    Još jednom, žao mi je i drži se, nadam se da ćeš uskoro imati svoju bebicu ♥️

👱‍♀️34, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️adenomioza
    👱35, sve ok
    3× operacija endometrioze, 5 godina ttc
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2025/ 1.IVF - blaga stimulacija (Femara,Menopur,Ganirelix,Ovitrelle) - 2🐣 - nema ❄️ vraćena morula- pozitivan test➕️ 8dpt- beta 4.7❌️
    2025/ 2.IVF - dugi protokol (Decapeptyl,Menopur,Ovitrelle) - 9🐣 - 2❄️, ET- 1⏳️beta 11.11.

• cube8
    20. Kolovoz 2020. 23:26

Pozdrav lavice, evo i mene u ovu temu. 12.08 bila na kiretazi. Ovo je drugi spontani s time da sam se prvi put prije godinu dana sama ocistila i jos 5 doktora ne mogu doc do zakljucka dali je bila vanmaternicna ili normalna. Sad sam isla na kiretazu i uzas iskustvo. Ne radi doktora ili bolova nego psihicki vise. Poslano je na PHD tako da sad to nestrpljivo cekam. Ovdje sam da dam podrsku svim zenama koje su isto ili slicno prozivjele, smatram da medalju zasluzujemo jer ne moze to nitko shvatit kako je. Koja to snaga zapravo treba tako da svaka vam cast svima i ne odustajte, samo glavu gore🤗❤

• vedranica
    20. Kolovoz 2020. 23:34

Pozdrav cure,
    Mjesec dana nakon kiretaze sam dobila menstruaciju koja traje vec 12 dana, s tim da je jako obilna i sada vec i bolna. Bila sam kod ginica danas i na uzv je sve uredno i cisto, endometrijum je 7mm i materica je u pravilnom polozaju.  Ukratko, sve je.uredu, s tim da je objasnjenje to da se moje tijelo i daljr cisti i idalje oporavlja i vraca u normalu i da jr uredu da imam krvarenje toliko obilno i dugotrajno.  Dala mi je kapi za smanjenje krvarenja i to je sve. Ne znam da li je neko imao slicna iskustva, rado bih poslusala vase primjere. Puno pozdrava svima

Bella⭐
    21. Kolovoz 2020. 09:00

Cube ♥️
    Vedranica meni je prva menstruacija nakon čišćenja bila jako obilna i  duga što inače nije, trajala je 9 dana, i od tih 9 dana ,8 dana je bila jako obilna.  Druga mi je kasnila 5 ili 6 dana i bila kao i inače. Nisam išla na kiretazu, nego medikamentozno čišćenje. 

👱35, sve ok
    2025/ 1.IVF - blaga stimulacija (Femara,Menopur,Ganirelix,Ovitrelle) - 2🐣 - nema ❄️ vraćena morula- pozitivan test➕️ 8dpt- beta 4.7❌️
    2025/ 2.IVF - dugi protokol (Decapeptyl,Menopur,Ovitrelle) - 9🐣 - 2❄️, ET- 1⏳️beta 11.11.

• Mara Kokosica
    21. Kolovoz 2020. 13:06

Bella🍁

Cube ♥️Vedranica meni je prva menstruacija nakon čišćenja bila jako obilna i duga što inače nije, trajala je 9 dana, i od tih 9 dana ,8 dana je bila jako obilna. Druga mi je kasnila 5 ili 6 dana i bila kao i inače. Nisam išla na kiretazu, nego medikamentozno čišćenje.

Ma lillyyyy di si mi ti
    Kakvo je stanje?

06/20 blighted ovum 8tt.

Bella⭐
    21. Kolovoz 2020. 14:24

Mara Kokosica

Bella🍁

Cube ♥️Vedranica meni je prva menstruacija nakon čišćenja bila jako obilna i duga što inače nije, trajala je 9 dana, i od tih 9 dana ,8 dana je bila jako obilna. Druga mi je kasnila 5 ili 6 dana i bila kao i inače. Nisam išla na kiretazu, nego medikamentozno čišćenje.

Ma lillyyyy di si mi ti
    Kakvo je stanje?

Maro pitala sam za tebe, kakoo si što im?🤗🤗 
    Stigli su mi nalazi briseva i sve hvala bogu ok, tako da smo krenuli raditi na bebacu iako ovaj mjesec skroz opušteno, ne znam ni kad mi je bila ovulacija, moguće da je bila ranije, nismo točno ništa tempirali tako da ovaj mjesec vjerojatno neće biti ništa ali mi je drago što smo napokon krenuli ponovo jer sam jedva to dočekala😂
    Tebi se uskoro približava M, nadamo se da neće doći, kakvo je stanje?

👱35, sve ok

• Mara Kokosica
    21. Kolovoz 2020. 16:14

Bella🍁

Mara Kokosica

Bella🍁

Ma lillyyyy di si mi ti
    Kakvo je stanje?
    Maro pitala sam za tebe, kakoo si što im?🤗🤗
    Stigli su mi nalazi briseva i sve hvala bogu ok, tako da smo krenuli raditi na bebacu iako ovaj mjesec skroz opušteno, ne znam ni kad mi je bila ovulacija, moguće da je bila ranije, nismo točno ništa tempirali tako da ovaj mjesec vjerojatno neće biti ništa ali mi je drago što smo napokon krenuli ponovo jer sam jedva to dočekala😂
    Tebi se uskoro približava M, nadamo se da neće doći, kakvo je stanje?

Ma ja upadnem nekad ovdje ko padobranac. Ne mogu sve uhvatiti. Izvini..nisam vidjela da si pitala. 

Opaaa super. Bas mi je drago. Bogu hvala. Sad u nova akcijanja. Neka nam je svima sretno.
    Ja cekam nalaze brisa i pape. A isto akcijamo. Nadam se da nece stici M ali sve su priliike da hoce.

06/20 blighted ovum 8tt.

Bella⭐
    21. Kolovoz 2020. 16:31

Maro držim fige da ne dođe. Svakako se javi kako si i jel sve ok s brisevima. Jel ti ginekologica što još rekla?

👱35, sve ok

• Mara Kokosica
    21. Kolovoz 2020. 16:53

Samo da se sve fino vratilo na svoje mjesto. Tebi? Ee kako me ziga desni jajnik 😏

06/20 blighted ovum 8tt.

Bella⭐
    21. Kolovoz 2020. 17:08

Mara Kokosica

Samo da se sve fino vratilo na svoje mjesto. Tebi? Ee kako me ziga desni jajnik 😏

Super. Meni nije ništa posebno osim da nakon tih briseva mogu ponovo početi. Znaš da i mene isto jajnik žiga svako malo. Al ja imam endo i cistu na tom jajniku pa mi je to normalno. Ti bi trebala dobiti za par dana ? Jesi pratila ovulaciju trakicama ili nisi uopće obraćala pažnju na to? Jesi primijetila da ju imaš?

👱35, sve ok

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani