Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bella🌟
    18. Kolovoz 2020. 14:12

Girl1234

Drage cure, znate da mi je zao zbog svega jer sam i sama trebala to prolaziti… Ali bile smo zajedno.. Tako i sad, drzim vam fige da sve prođe sto brze i bezbolnije
    Ja bih vam htjela prijaviti uredan pregled, bebica je 4 mm i srčeko kuca ❤️

Baš mi je drago,neka tako bude i dalje♥️  

• MB71
    18. Kolovoz 2020. 16:49

Evo ja da se javim. Dakle krenula sam krvariti 11.08 i u noci sa 12.08 na 13.08 sam se prirodno cistila bez tableta i kiretaze. Jutro nakon na ultrazvuku se nije nista vidjelo. Danas mi je vise smedi iscjedak nema svjeze krvi i neboli me vise nista. Pokusavam nemislit o mogucnosti da se nije sve ocistilo. Jos 6 dana je moj gin na godisnjem i jedva cekam da vidim jel sve uredu. 
    Ovo sve sto sam citala izgleda mi da zene puno duze krvare, ja sam ukupno 6 dana krvarila

Bella🌟
    18. Kolovoz 2020. 20:45

MB71

Evo ja da se javim. Dakle krenula sam krvariti 11.08 i u noci sa 12.08 na 13.08 sam se prirodno cistila bez tableta i kiretaze. Jutro nakon na ultrazvuku se nije nista vidjelo. Danas mi je vise smedi iscjedak nema svjeze krvi i neboli me vise nista. Pokusavam nemislit o mogucnosti da se nije sve ocistilo. Jos 6 dana je moj gin na godisnjem i jedva cekam da vidim jel sve uredu.
    Ovo sve sto sam citala izgleda mi da zene puno duze krvare, ja sam ukupno 6 dana krvarila

Mislim da je dužina krvarenja individualna i da se ne moraš zabrinuti, ali shvaćam kako jedva čekaš pregled. Javi kako će proći.

• anaid
    18. Kolovoz 2020. 20:48

Girl cestitam od srca,nadam se da cemo i mi jednom cuti kucanje srceka ispod naseg 🤩🤩
    Mb71,  na kontrolu se obicno ide 14 dana nakon spontanog, krvarenja su normalna i duza i kraca. Tako da prije slijedeceg tjedna nema ni potrebe da ides, strpi se i samo hrabro.. primjer, ja sam sad dobila prvu mengu nakon kiretaze, 2 dana uzasnog krvarenja, 3 dan nes malo i danas 4 dan vise nista. Dakle,nema pravila

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

• Mathiass
    20. Kolovoz 2020. 12:45

Pozdrav svima, kucali smo do sada na sva moguca vrata pa idem probati i ovdje 😔 suprug i ja pokusavamo imati bebicu neke dvije godine...trudna ostanem odmah ali nam ode svaki puta...jedva doguramo do 8 tjedana i nastavkom se samo preiod smanjivao na cca 5 tjedana.do sada 4 spontana od cega su dva rezultirala kiretazom..svaki blighted owum. Prosli smo hrpu pretraga i svi nalazi su u redu..ostala mi je jos samo biopsija maternice u 9 mj u Petrovoj...Ginekolog mi bas nije pozitiva i misli da cemo morati na umjetnu...ima li tko mozda slicnih iskustava? Hvala 

Bella🌟
    20. Kolovoz 2020. 17:11

Mathiass

Pozdrav svima, kucali smo do sada na sva moguca vrata pa idem probati i ovdje 😔 suprug i ja pokusavamo imati bebicu neke dvije godine…trudna ostanem odmah ali nam ode svaki puta…jedva doguramo do 8 tjedana i nastavkom se samo preiod smanjivao na cca 5 tjedana.do sada 4 spontana od cega su dva rezultirala kiretazom..svaki blighted owum. Prosli smo hrpu pretraga i svi nalazi su u redu..ostala mi je jos samo biopsija maternice u 9 mj u Petrovoj…Ginekolog mi bas nije pozitiva i misli da cemo morati na umjetnu…ima li tko mozda slicnih iskustava? Hvala

Žao mi je što to moraš prolaziti😔😔 nemam slično iskustvo..
    Zašto na umjetnu ako uspijevati ostati trudni prirodno? Nemam iskustva s tim pa je možda blesavo pitanje..
    I ako smijem pitati zašto će raditi biopsiju maternice i na koji način se to radi-histeroskopski? 
    Još jednom, žao mi je i drži se, nadam se da ćeš uskoro imati svoju bebicu ♥️

• cube8
    20. Kolovoz 2020. 23:26

Pozdrav lavice, evo i mene u ovu temu. 12.08 bila na kiretazi. Ovo je drugi spontani s time da sam se prvi put prije godinu dana sama ocistila i jos 5 doktora ne mogu doc do zakljucka dali je bila vanmaternicna ili normalna. Sad sam isla na kiretazu i uzas iskustvo. Ne radi doktora ili bolova nego psihicki vise. Poslano je na PHD tako da sad to nestrpljivo cekam. Ovdje sam da dam podrsku svim zenama koje su isto ili slicno prozivjele, smatram da medalju zasluzujemo jer ne moze to nitko shvatit kako je. Koja to snaga zapravo treba tako da svaka vam cast svima i ne odustajte, samo glavu gore🤗❤

• vedranica
    20. Kolovoz 2020. 23:34

Pozdrav cure,
    Mjesec dana nakon kiretaze sam dobila menstruaciju koja traje vec 12 dana, s tim da je jako obilna i sada vec i bolna. Bila sam kod ginica danas i na uzv je sve uredno i cisto, endometrijum je 7mm i materica je u pravilnom polozaju.  Ukratko, sve je.uredu, s tim da je objasnjenje to da se moje tijelo i daljr cisti i idalje oporavlja i vraca u normalu i da jr uredu da imam krvarenje toliko obilno i dugotrajno.  Dala mi je kapi za smanjenje krvarenja i to je sve. Ne znam da li je neko imao slicna iskustva, rado bih poslusala vase primjere. Puno pozdrava svima

Bella🌟
    21. Kolovoz 2020. 09:00

Cube ♥️
    Vedranica meni je prva menstruacija nakon čišćenja bila jako obilna i  duga što inače nije, trajala je 9 dana, i od tih 9 dana ,8 dana je bila jako obilna.  Druga mi je kasnila 5 ili 6 dana i bila kao i inače. Nisam išla na kiretazu, nego medikamentozno čišćenje. 

• Mara Kokosica
    21. Kolovoz 2020. 13:06

Bella🍁

Cube ♥️Vedranica meni je prva menstruacija nakon čišćenja bila jako obilna i duga što inače nije, trajala je 9 dana, i od tih 9 dana ,8 dana je bila jako obilna. Druga mi je kasnila 5 ili 6 dana i bila kao i inače. Nisam išla na kiretazu, nego medikamentozno čišćenje.

Ma lillyyyy di si mi ti
    Kakvo je stanje?

06/20 blighted ovum 8tt.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.