Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bebac9697
    06. Kolovoz 2020. 23:54

Girl1234

https://ibb.co/TkxCYxy

Čestitam 😍😍 ova crta je jasno vidljiva ko dan👏 ☺️. 
    Sretno dalje i da sve bude po skolskom. 🤞

🧔-34
    🙎‍♀️-24
    5/2020 blighted ovum. u 9tt 💔

Bowlica
    07. Kolovoz 2020. 06:59

ivancica555

Pozdrav cure. Žao mi je da smo uopće na ovom forumu i nadam se da bumo brzo u drugi.
    Evo ja missed u 11 tjednu, pretkodno par mjeseci prije biokemijska.
    Krvarim sedam dana, ali sad polako staje, a imam osjećaj stalno kao da će mi svaki čas nešto ispasti dolje i da
    Psihički naravno nije lako,to svecurke znaju ovdje.
    Pahuljice drži se, žao mi je.
    Ali uz sve ovo me muči još jedna stvar, kako sam na bolovanju , kako je plaćeno to bolovanje nakon spontanog, je li kao komplikacije 4200 ili kao normalno bolovanje?
    Samo mi još treba da ni račune ne mogu platit….uff

Zao mi je...:'(

Jesi bila na komplikacijama? Ako jesi nista se ne mijenja ostajes dok god ti dr.preporuca tj.tvoj gin.

Ja 38, M 39
    2 djece, 2018. I 2020. missed ab. u 8 i 9TT, 2019 biokem.
    Ciklusi 35 dana cca, blagi PCOS, mali septum maternice odstranjen 2021.g.
    Čekamo bebu 12/2021 fraxiparine

• ivancica555
    08. Kolovoz 2020. 13:57

Nisam bila na komplikacijama, bilo sve u redu i odjednom prestalo bit u redu. Došlana pregled,nema kčs.😔

• anaid
    08. Kolovoz 2020. 17:36

Kako vrijeme leti, sutra bude vec mjesec dana od kiretaze. Menge ni na vidiku, bit ce to po mom negde drugi vikend (nadam se). Ma proci ce jos ta 2 mjeseca i onda na pretrage. 

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

Bowlica
    08. Kolovoz 2020. 22:31

Meni danas 50 dana i jos je nema i nemam bolove ni nikakvih naznaka..uh...

Ja 38, M 39

• pahuljica33
    09. Kolovoz 2020. 12:04

Bowlica

pahuljica33

Nisam se htjela previse ukljucivati u forum, ali kako je krenulo morati cu.
    2 tjedna nakon mog induciranog missed ab i dalje krvarim i imam srednje blage bolove u zdjelici, danas bila na ginekologiji na pregledu i nije sve otislo, sto je bilo i za ocekivati.
    Dobila sam jos jedan mispregnol i kontrola za 6 dana, strasno mi je kako nitko ne dijeli dovoljno informacija i nikakbe daljnje upute nisam dobila osim da dodem na kontrolu i da ce valjda proc do tada.

Draga pahuljice ja yam krvarila 2 tjedna i jos 2 tjedna imala iscjedak smedji, jedan dan malo drugi dan vise bez nekog pravila. Sto se tice tablete…ja sam 1.tabletu dobila u cetvrtak, u petak krenulo, u subotu dosla u bolnicu i dali mi jos kroz taj dan do kasno u noc jos5 tableta jer su pratili na uzv i nije jos tada sve izaslo. Nakon te subote jos sam 4x dolazila 1x tjedno u bolnicu na kontrolu. Tablete mi vise nisu davali ali pratili su i svaki put je krvi i ugrusaka bilo sve manje. Islo mi je na zivce to smeđarenje tako dugo i svaki tjedan u bolnicu i čekanje kontrole i uzv….od te subote i prvog jaceg ciscenja je proslo 48 dana i sad nikako docekati mengu. Glavno da si pod kontrolom nista ne brini bude sve to u redu.

A vidim nekima traje svega par dana, a eto, nama ocito nije sudeno tako. Ja se nadam da cu i ja tako malo po malo smedariti i da ce ici sve svojim tokom ma koliko god dugo trebalo. Nakon koliko od svega toga si onda imala mjesecnicu? 

• pahuljica33
    09. Kolovoz 2020. 12:07

ivancica555

Pozdrav cure. Žao mi je da smo uopće na ovom forumu i nadam se da bumo brzo u drugi.
    Evo ja missed u 11 tjednu, pretkodno par mjeseci prije biokemijska.
    Krvarim sedam dana, ali sad polako staje, a imam osjećaj stalno kao da će mi svaki čas nešto ispasti dolje i da
    Psihički naravno nije lako,to svecurke znaju ovdje.
    Pahuljice drži se, žao mi je.
    Ali uz sve ovo me muči još jedna stvar, kako sam na bolovanju , kako je plaćeno to bolovanje nakon spontanog, je li kao komplikacije 4200 ili kao normalno bolovanje?
    Samo mi još treba da ni račune ne mogu platit….uff

Draga Ivancice, hvala ti, i meni je jako zao zbog tvoje situacije. Sve smo mi ovdje jake i proci ce sve to.
    Ja sam bila na komplikacijama, nakon toga su mi to zatvorili i otvorili obicno bolovanje. Evo vec u petak placa sjela (makar taj mali dio, 8 dana..) i taman nesto sitno manje za te dane nego da sam radila. 

Bowlica
    09. Kolovoz 2020. 15:08

pahuljica33

Bowlica

pahuljica33

Nisam se htjela previse ukljucivati u forum, ali kako je krenulo morati cu.
    2 tjedna nakon mog induciranog missed ab i dalje krvarim i imam srednje blage bolove u zdjelici, danas bila na ginekologiji na pregledu i nije sve otislo, sto je bilo i za ocekivati.
    Dobila sam jos jedan mispregnol i kontrola za 6 dana, strasno mi je kako nitko ne dijeli dovoljno informacija i nikakbe daljnje upute nisam dobila osim da dodem na kontrolu i da ce valjda proc do tada.

Draga pahuljice ja yam krvarila 2 tjedna i jos 2 tjedna imala iscjedak smedji, jedan dan malo drugi dan vise bez nekog pravila. Sto se tice tablete…ja sam 1.tabletu dobila u cetvrtak, u petak krenulo, u subotu dosla u bolnicu i dali mi jos kroz taj dan do kasno u noc jos5 tableta jer su pratili na uzv i nije jos tada sve izaslo. Nakon te subote jos sam 4x dolazila 1x tjedno u bolnicu na kontrolu. Tablete mi vise nisu davali ali pratili su i svaki put je krvi i ugrusaka bilo sve manje. Islo mi je na zivce to smeđarenje tako dugo i svaki tjedan u bolnicu i čekanje kontrole i uzv….od te subote i prvog jaceg ciscenja je proslo 48 dana i sad nikako docekati mengu. Glavno da si pod kontrolom nista ne brini bude sve to u redu.

A vidim nekima traje svega par dana, a eto, nama ocito nije sudeno tako. Ja se nadam da cu i ja tako malo po malo smedariti i da ce ici sve svojim tokom ma koliko god dugo trebalo. Nakon koliko od svega toga si onda imala mjesecnicu?

Danas 51 dan jos ju cekam

Ja 38, M 39

Bowlica
    10. Kolovoz 2020. 13:11

anaid kakvo je kod tebe stanje, kod mene još ništa?

Ja 38, M 39

• anaid
    10. Kolovoz 2020. 17:44

Bowlica

anaid kakvo je kod tebe stanje, kod mene još ništa?

Nista nista, suha ko barut 😂 danas 33 dan... prvi pobacaj sam dobila 40 dan,tak da racunam da bude negde oko vikenda. Oces ti radit kakve nalaze ?

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.