Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • anaid
    13. Kolovoz 2020. 06:57

Bowlica

Stigao uredan nalaz kariograma

Super,super. Jel i partner radio ? Kolko sam shvatila to je najbolje da oba rade. E a za vadenje krvi se isto tamo treba naruciti ili samo dodes sa uputnicom ?

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

Bowlica
    13. Kolovoz 2020. 09:32

Evo broj koji treba nazvati za narudžbu od 10 do 14h: 01/4600-104 Klaićeva, zavod za medicinsku genetiku. Naručiš se a uputnicu doneseš kad dođeš na vađenje krvi koju ti da tvoj gin a za supruga njegov doktor opce prakse. Ako nemate dopunsko participacija je 1000kn cca za jednu osobu. Ja sam uzela dopunsko na ho ruk radi toga jer mi se isplati i radi drugih pretraga. Da i suprug je vadio krv zajedno smo dosli. Vadi se od 8h do mislim 10h reci ce ti. 

Ja 38, M 39
    2 djece, 2018. I 2020. missed ab. u 8 i 9TT, 2019 biokem.
    Ciklusi 35 dana cca, blagi PCOS, mali septum maternice odstranjen 2021.g.
    Čekamo bebu 12/2021 fraxiparine

• anaid
    13. Kolovoz 2020. 13:41

Hvala hvala, ah trebam jos cekati jer mi je gib rekao da se javim pocetkom 10 mj i onda idemo u obradu. Pitam cisto da znam sto me ceka. Ugl brzo mi je proslo mjesec dana,jos samo mjesec i pol cekanja.
    Ugl dbs sam 36 dan, jos nista od M. Ti dobila ?

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019

Bowlica
    13. Kolovoz 2020. 14:23

Slobodno se ti naruči prije nego odeš kod dr.pitat cete samo zasto pretraga ja sam rekla ponavljajuci spontani. Ne i dalje nista jos kod mene...

Ja 38, M 39

• anaid
    14. Kolovoz 2020. 14:59

Evo ga, moja stigla danas, na 37 dan... naslutila sam je jer mi je jucer lice bilo grozno, po bradi sva puna sitnih pristica, reko u najavi je 🤣

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019

Bowlica
    14. Kolovoz 2020. 16:34

Oo super!!! Jel jaca nego inace? Moje ako nema toliko dugo nek priceka jos 2 dana dok se vratim s mora

Ja 38, M 39

• anaid
    14. Kolovoz 2020. 17:10

Neznam jos, obicno krene smedi iscjedak prvo tak da mislim da bude tek sutra onak zapravo krenulo krvarenje.. za sad smedarim, skuzila posle rucka al ugl to je to...  ajde onda nek se strpi a onda nek dode, prije dode prije ode i prije idemo u nove pobjede :)

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019

Bella🌟
    14. Kolovoz 2020. 17:38

Maro jel ima što novog? Kako si? Jel pregled prošao ok?

• MB71
    15. Kolovoz 2020. 00:50

Dobar dan. Dali mi moze netko reci sta da uradim.
    Imam 22.g. u 12 tjednu trudnoce pojavilo se jače krvarenje. Otisla sam na pregled gdje je ustanovljeno da je plod stao sa razvijanjem. Moj gin. je na godisnjem i bila sam privatno. Receno mi je da sljedece jutro odem do zamjenskog gin i da donesem nalaz ultrazvuka te da ce me uputiti dalje na pretrage. A ukoliko krene jace krvarenje s ugruscima i grcevi odem u bolnicu. Tu vecer je su poceli jaki grcevi i krvarenje, otisla sam u bolnicu gdje me nisu ni pregledali nego su na osnovu nalaza od par sati prije rekli da ce se to samo ocistit i da ujutro idem po uputnice,napravim nalaze i onda da ce me oni uputit na sta bude potrebno. Tu vecer sam izbacila dosta vecih ugrusaka i grcevi su bili nepodnosljivi. Kada sam ujutro otisla do dezurnog gin rekao je da nezna kakve mi uputnice trebaju🤦🏼‍♀️ i napravio mi ultrazvuk i rekao da se sve ocistilo i da cu jos krvariti. Rekao mi je da za 10 dana odemu u svog gin na pregled. Evo druga vecer nakon tog ciscenja opet mi je bio veci ugrusak i sad mene zanima jel to normalno da jos izbacujem ugruske a neboli me. I krvarim kao drugi dan mjesecnice. Vidim da dosta zena dobije neke tablete za reguliranje tog krvarenja. Sto bi mi preporucili da dalje radim? Unaprije hvala

• anaid
    15. Kolovoz 2020. 08:17

MB71

Dobar dan. Dali mi moze netko reci sta da uradim.
    Imam 22.g. u 12 tjednu trudnoce pojavilo se jače krvarenje. Otisla sam na pregled gdje je ustanovljeno da je plod stao sa razvijanjem. Moj gin. je na godisnjem i bila sam privatno. Receno mi je da sljedece jutro odem do zamjenskog gin i da donesem nalaz ultrazvuka te da ce me uputiti dalje na pretrage. A ukoliko krene jace krvarenje s ugruscima i grcevi odem u bolnicu. Tu vecer je su poceli jaki grcevi i krvarenje, otisla sam u bolnicu gdje me nisu ni pregledali nego su na osnovu nalaza od par sati prije rekli da ce se to samo ocistit i da ujutro idem po uputnice,napravim nalaze i onda da ce me oni uputit na sta bude potrebno. Tu vecer sam izbacila dosta vecih ugrusaka i grcevi su bili nepodnosljivi. Kada sam ujutro otisla do dezurnog gin rekao je da nezna kakve mi uputnice trebaju🤦🏼‍♀️ i napravio mi ultrazvuk i rekao da se sve ocistilo i da cu jos krvariti. Rekao mi je da za 10 dana odemu u svog gin na pregled. Evo druga vecer nakon tog ciscenja opet mi je bio veci ugrusak i sad mene zanima jel to normalno da jos izbacujem ugruske a neboli me. I krvarim kao drugi dan mjesecnice. Vidim da dosta zena dobije neke tablete za reguliranje tog krvarenja. Sto bi mi preporucili da dalje radim? Unaprije hvala

Tak sam i ja dosla v noci na hitnu i poslali me doma bez pregleda, i kao ako dobim ugruske da se  vratim. I jesam,odmah ujutro i onda uzv, kao sve prazno. I krvarenje ce bit i za 12 tjedna na kontrolu. Sve tje to nazalost "normalno"

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.