Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    26. Veljača 2020. 17:16

TiKi92

Mozemo probati kad nalazi svi dođu, odnosno kad svi budu uredni. Radit cu nalaze na trombofiliju, sve briseve, papa test… Kazu da je najvjerovatnije korioamnionitis bio u pitanju. Cekamo jos nalaz phd-a, rekli su da ce biti iduci tjedan gotov. Do ljeta znaci nista od pokusavanja, a i ne bih prije… Nekako mi treba malo vremena…

Dajte si vremena koliko treba, ako ovo 92 označuje tvoje godište (barem dio :D) imaš još puno vremena pred sobom. Prijateljica je isto prošla inducirani porod i nakon toga je rodila dvoje prekrasne zdrave djece. SIgurna sam da ćete ti i muž isto oko sebe imati svoje malce kad se osjetite spremnima. 

Lemon
    26. Veljača 2020. 17:28

Tiki kako sam ja prosla puno spontanih, najteže je kad se poslije čekaju nalazi i kad si na ničemu. Tako je i meni sad kao i tebi. A kad sam znala što je sljedeće i kad smo se spremali za postupak onda je lakše jer postoji nada i krećeš se prema nečemu. Moramo samo preživjeti ovaj period dok opet ne krenemo dalje 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

26. Veljača 2020. 17:30

Al evo, moram priznat da je ovo stvarno frustrirajuce... koliko toga moze krenut naopako u tih devet mjeseci. I onda stvarno se nemrem nacuditi tome kako neke zene ostanu trudne bez da su uopce radile djecu, kroz trudnocu prodju ne pazeci na sebe, a s druge strane postoje zene koje jedva cekaju djecu i na tom putu susrecu 101 izazov. 
    Dodje mi da prestanem ista citat vezano za trudnocu i slicne teme. 

🌼TiKi🌼
    26. Veljača 2020. 18:47

Da, 92. je godiste... Ma mene frustrira to jer sam isla na mpo pa sama pomisao da opet moram ispocetka... I cekanje hoce uspjeti ili ne, potencijalni neuspjesi, sve me to muci. Nadam se ipak da me pod nekom zvijezdom ceka moje malo sunce... Drzim nam fige svima 🙏🤞❤️

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

Valevale1410
    27. Veljača 2020. 09:01

Moj optimizam polako opada. 
    Prekjucer mi je dosao phd nalaz nakon kiretaze, uz uterus septum jos su dijagnosticirali i parcijalnu molu. Nisu mi nista telefonski htjeli reci, vec sam jucer morala ici ponovno vaditi betu. Beta 19.2. Mi je bila 101, jucer 38. Moram opet ici u utorak. Sve sta je moglo biti lose sa trudnoćom, bilo je. Znam da su ovo sve rjesive stvari, ali sve ovo povecava sansu da i iduca trudnoca ne budu dobra. Jucer sam se rasplakala kao kisna godina. Doktor mi je samo procitao nalaz, isto kao sto ga i ja mogu procitati i nista mi nije objasnio i rekao nesto da bi me umirio, a ja isto, kao i za uterus septum, prvi put cujem za to. 
    Nadam se da ce mi u utorak nesto vise objasniti. 
    Kako se vi drzite? 

Pipin
    27. Veljača 2020. 09:35

Valevale1410

Prekjucer mi je dosao phd nalaz nakon kiretaze, uz uterus septum jos su dijagnosticirali i parcijalnu molu. Nisu mi nista telefonski htjeli reci, vec sam jucer morala ici ponovno vaditi betu. Beta 19.2. Mi je bila 101, jucer 38. Moram opet ici u utorak. Sve sta je moglo biti lose sa trudnoćom, bilo je. Znam da su ovo sve rjesive stvari, ali sve ovo povecava sansu da i iduca trudnoca ne budu dobra. Jucer sam se rasplakala kao kisna godina. Doktor mi je samo procitao nalaz, isto kao sto ga i ja mogu procitati i nista mi nije objasnio i rekao nesto da bi me umirio, a ja isto, kao i za uterus septum, prvi put cujem za to.
    Kako se vi drzite?

Sve se to da rijesiti, nemoj ocajavati. Odtuguj sad koliko trebas, i onda u nove pobjede! Evo ja sam ok. U procesu cekanja ili ne cekanja gospode vjestice  nemogu vjerovati da sam opet na tim 'mukama' 

Jado
    27. Veljača 2020. 13:17

Valevale1410

Kako se vi drzite?

Ajoj skroz te razumijem, ali kako si i sama rekla, ovo su sve "hupseri" koji se daju riješiti, i budu. To je najvažnije.
    Zašto moraš vaditi betu? Mislim zašto je to vezano uz molarnu?
    To sam baš ja pisala neki dan, u Vinogr na pregledima nitko sa mnom nije pričao, svi mrmljaju sa strane, morala sam poluagresivno tražiti da se obrate meni, i nisam se dala na zadnjem pregledu van dok mi taj glavni dok nije rekao sve. 

Ja sam i dalje u depri, imala sam tu neku ne-mng, dakle ja imam i ostataka dosta koji bi trebali izić sa mng, a sada mi samo zaostala krv neka išla, nadam se da je to neko čišćenje (možda tipa ovulacija pa je potakla da ta krv izađe?), -erem kvake, jer nemam pojma eto, Id tjedan pregled ili kod mog private ili bolnica.
    Još krvarim a i rado bi onda išla da se provjeri u sredini ciklusa da li se išta događa

27. Veljača 2020. 15:00

Ako beta ne pada kak treba, onda je to pokazatelj da su ostaci mole negdje još prisutni. 
    Kod molarnih trudnoća je beta nenormalno visoka. 
    Meni sad traje ova preuranjena strgana menga - ovaj ciklus mi je u totalnom kukiju, mislim što je i za očekivat obzirom na okolnosti. Nadam se da će sljedeći bit normalan. 
    To je sjeb s doktorima... kad sam došla u Petrovu s uputnicom na kojoj je pisalo missed abortion i molila okolo za informacije gdje trebam ići igrali su sa mnom ping pong dok se maltene nisam počela derat/plakat da mi je utvrđen pobačaj i nek mi daju informaciju gdje trebam ić. Imam sreću da mi je bar ginićka ok pa tretira pacijente kao ljude, a ne objekte na traci. 

MAmica21
    27. Veljača 2020. 15:37

RedR da ja još čekam, javim kad budu rezultati! 

Jado
    27. Veljača 2020. 20:01

RedRobin

Ako beta ne pada kak treba, onda je to pokazatelj da su ostaci mole negdje još prisutni.
    Kod molarnih trudnoća je beta nenormalno visoka.
    Meni sad traje ova preuranjena strgana menga - ovaj ciklus mi je u totalnom kukiju, mislim što je i za očekivat obzirom na okolnosti. Nadam se da će sljedeći bit normalan.
    To je sjeb s doktorima… kad sam došla u Petrovu s uputnicom na kojoj je pisalo missed abortion i molila okolo za informacije gdje trebam ići igrali su sa mnom ping pong dok se maltene nisam počela derat/plakat da mi je utvrđen pobačaj i nek mi daju informaciju gdje trebam ić. Imam sreću da mi je bar ginićka ok pa tretira pacijente kao ljude, a ne objekte na traci.

Ja imam dosta ostataka. Pa vide se zar ne, ili kod mol ne? Isto sam na betu isla ali prosli petak je bila 23, tipa prije 2 tj 210, pa za 2 dana 160. Za tj dana nekih 70 i prosli tj 23.
    E bas to sa tim vrazjim bolnicama. Muka mi je od toga. Sad mm veli nek dr tjedan idem u bolnicu na pregled odmah i amen a muka mi od njih. Em cekas 3h em se ponasaju ko polubogovi na zemlji. 
    Gdje si pisala sta je sa mengom? Sorry nisam skuzila. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.