Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Amelie
    04. Ožujak 2020. 22:31

Znaam.. ma ja cu do termina.. 🙈

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

Ginny
    04. Ožujak 2020. 22:33

Grlim 😘😘 ma bit ce sve ok, nase rainbow bebice nas cekaju ❤️

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

Amelie
    04. Ožujak 2020. 22:35

Da ..imaju neki skriveni plan za koji mi ni ne znamo..😘🤗

Pokušavamo od 09/2019.
    09/21- beta 245❤️
    05/2022 👶🌸💓

🌸TiKiDi🌸
    05. Ožujak 2020. 09:32

Cure ja necu brojati do 12tt, vec cu kao Amelie do termina sekunde odbrojavati 🙈🙄
    Nadam se da ce nam to biti uskoro 🙏😘

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

Fancy
    05. Ožujak 2020. 10:38

Zene, lutajuci u trazenju odgovora na  izgubljenu trudnocu u 6 sednici, nabasala sam i na ovu grupu. 
    Zeljela bih vam opisati nesto sto me buni pa da mi iz vlastitog iskustva kazete da li moze biti da sam u pravu.

Naime od prvog dana saznanja da sam trudna, 26 dc, 2 dana prije ocekivane mens., osjecala sam se super. Mala prehladica pocevsi od sinusa do grla bez temp i sl u trajanju od 3 dana u prvih 7 dana trudnoce. Dalje sve ok. Naredne sedmice pocinju grudi da bole, vec pomalo vidno da dobijaju na masi, povremeno i rijetko vrlo blag mens grc, pretpostavljam sirenje materice. 1 dan kasnjenja beta 109, a 3 dan beta 288, dakle sve po PS-u. Izbjegavala suhomesnate proizvode, feta sireve blabla, jela ostalo najnormalnije.
    Da bi mi se desilo da sam u prethodni petak vani jela i dobila hladnu porciju, meso je neko bilo u pitanju al nije mi djelovalo uopce cudno niti je imalo smek.
    Navecer me iza sna bude bolovi za koje ne mogu da razlucim da li su crijeva ili menstrualni, poslije par min jak nagon za toalet. Tako se ponovilo 5-6 puta tu noc, gdje je naglasavam najneobicniji bio taj bol kroz jajnike/matericu, drugacije nego kad imam tipicni napadaj crijeva (imam nervozna crijeva pa to nije rijetkost).
    Sutra stomak ok al ja ludo iscrpljena, jaca vrtoglavica, bljedilo al ne osjecam da se s trudnocom bilo sta desava lose. Nakon 2 dana navecer se budim i osjetim da me grudi ne bole cijeli dan i tu noc, u 3 ujutro googlam sta tk znaci sa nekim bolnimpredosjecajem da se nesto desava. Po budjenju tog jutra, osjecam jak grc ponovo kao grc materice i nagon na stolicu. Poslije stolice (bez naprezanja), krvav trag na papiru.
    Ja vec luda trcim kod dr, i za 2 sata dok sam stigla kod dr vec krecu pravi mens bolovi i mens krvarenje. Dr na uzv ne vidi trudnocu a trebala bih biti 6 sedmica punih. Endometrij 8mm.

Salje me na betu, beta 66.....😥

Mene sad interesuje, ti stomacni bolovi, da li su tu mogle biti kontrakcije i da li su one u pravilu pracene tim nagonom na stolicu? Ako nisu, da li je stomacna viroza mogla pogubno djelovati na moju trudnocu....
    Nadam se da ce mi neko pomoci sa odgovorima/svojim pretpostavkama jer ja ludim naprosto....

Not that fensi, ekšli..

🌸TiKiDi🌸
    05. Ožujak 2020. 11:50

Da, to su bile kontrakcije... Zao mi je. Drugi put ce biti vise srece, sigurna sam. ❤️

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    1🐧

Fancy
    05. Ožujak 2020. 11:59

Ali nista nije izaslo, nikakve krvi, iscjetka, a ploda nakon 3 dana nema na uzv... :(

Not that fensi, ekšli..

Amelie
    05. Ožujak 2020. 12:12

Evo ja sam danas bila privatno kod ginekologice i ona kaže da je sve čisto hvala bogu i da sad u biti cekam iducu mengu. Ovulacija se jos nije dogodila (to je samo u mojoj glavi bilo) i moguce je da ce trebati jos koji dan da se desi ako se uopce desi jer kaze dr. da se cini da mi D jajnik i ne ovulira bas svaki ciklus..:( Ugl. jedinu pretragu na koju me ona poslala je inzulinski test glukoze tak da mislim da cu to vec sutra obaviti. Ocito i ona misli da nema potrebe raditi briseve i PAPU jer su mi ti nalazi bili uredni u 8mj 2019. Kaze da je maternica skroz uredna i da tu nije razlog nikakvom problemu. Štitnjaču mi je rekla da pratim i dalje.. da je moguce da su mi hormoni malo skocili zbog stresa oko spontanog (vadila sam ih 2. dan nakon sto sam saznala) i da ce se vj opet vratiti u normalu. Njena preporuka za pokusati ponovno.. kaze nema razloga da ne probate vec s iducim ciklusom! To mi definitivno daje nadu!..:))) Pozz svima i Jado javi jesi isla danas opet..

Pokušavamo od 09/2019.
    09/21- beta 245❤️
    05/2022 👶🌸💓

🌸TiKiDi🌸
    05. Ožujak 2020. 12:15

Znam draga... Ja sam imala kontrakcije od 20tt, bas kao menstrualne, koje bi prolazile i dolazile periodicno, mislila sam da su obicne BH kontrakcije. .. I onda u 24tt mi je puknuo vodenjak u noci popraceno jakim krvarenjem i morala sam na inducirani porod. Sad znam za ubuduce da cu reagirati na svake kontrakcije koje su bolne i pojave se nakon prvog tromjesjecja. Kod mene je vjerojatno bila neka infekcija koja je uzrokovala odbacivanje ploda. Inace sam te menstrualne bolove (ali blage) imala do 7tt, sto je normalno. Mozda ti i je nesto i naskodilo za zeludac, ali to nije uzrokovalo pobacaj. Znam da se preispitujes sada da nisi ti kriva mozda, ali nemoj. Nisi... Daj si vremena, preboli... Pa u nove pobjede. 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    1🐧

🌸TiKiDi🌸
    05. Ožujak 2020. 12:17

Amelie drago mi je da je sve ok... Sad samo polako i nadam se da ces uskoro pisati na nekoj ljepsoj temi 🙏❤️

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    1🐧

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.