Pa da.. ne daj se doma dok to ne rijese! Ionako su oni zajebali sto nisu sve od prve izvadili. Iskreno ja stvarno ne kuzim te ponovljene kiretaže.. cini mi se ko da to rade na slijepo kog vraga?! A ovo za privatnike bez komentara.. kak MM kaze..dao bog da cijelo zdravstvo sto prije propadne pa da bude sve privatno i amen..i nema vise ovih zajebavanja na dvije strane..platis jednom i znas na cemu si!
Ja sam isla medikamentima. Ali imam maternicu zabacenu za iza i u tome su plutali ostatci. Koliko sam shvatila eto. I sad cekaju mng da sama to izbaci van. I btw dns sam imala friske krvi na papiru! Mozda krece mng?! Znate da sam pisala da mislim da je ovo bilo ciscenje. Vidjet cemo sutra sve.
Moja mama je imala 1 spontani, 4 ok trudnoce. Sestra 2 spontana. Vidis….
Aha, onda držim fige da izađe s mengom.. ja baš sutra idem provjeriti da li je kod mene sve izašlo nakon tableta.. nekako imam ok filing.. ubila bi me pomisao da sad opet moram na kiretažu :( Čak mislim da sam jučer imala i ovulaciju.. baš me zanima što će dr. reći. A ovo za obiteljsku anamnezu svakako reci giniću ako već nisi.. kvragu to bi im trebao biti alarm da te pošalju na više pretraga!
A kako ce tebe isto onda u sredini ciklusa primiti! Hahaha
Koja sam ja kokos i da me ova recepcionerka obrnula da sam otisla. A bed mi bio. Ispituje me o krvarenju i mng a zene iza mene slusaju. Umjesto da me nije briga.
Pa vjv je sve otislo ako ti odmah nisu rekli da je nesto ostalo! Javi se!!
Meni bi kiretaza sad spas bila pun mi kufer vise svega.
Ja ti sutra idem privatno.. ali sve sam joj objasnila i rekla je dodi.. a u utorak sam narucena na Merkuru.. i pise lijepo na otpusnom iz bolnice da dodem na kontrolu cca 2 tj od tretmana tabletama. Znaci bas to, usred ciklusa.. kazem ti da mi je po mom osjecaju cak ovulacija bila jucer.. 10.dan.. mislim da je cilj samo provjeriti ima li ostataka.. za fazu ciklusa ih nema kaj biti briga.. to se moze i do 6 tjedana produziti.. moguce da ce te poslati na kiretazu..ovisi koliko je ostalo..:/
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Da, trombofilija se nasljeđuje.. a od ovih ostalih stvari mogu se naslijediti kromosomski poremećaji i zato neke parove upućuju na kariotip. Upravo sam saznala da je i moja baka imala spontani u drugoj trudnoći.. navodno jer je ona Rh -, a plod je bio +. Ali kasnije je valjda primila lijekove pa je treći put bilo sve ok.. eto kako svašta saznaš..
Eto to ti meni pise na phd nalazu, moguce da je doslo do mijesanja krvi, ja sam rh negativna, oboje dice koje sam rodila isto negativni. Dobila sam rhogan nakon kiretaze odma. Iman priju doktoricu koja je imala tri spontana, isto rh negativna i ona misli da je zato imala spontane, rođena dica su joj također rh negativni.
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Ali sad kad si dobila lijek vise ne bi trebalo biti problema jelda? Ja sam tu sigurna jer sam B+ .. bar jedna briga manje..
Pokušavamo od 09/2019.
09/21- beta 245❤️
05/2022 👶🌸💓
Da, to bi kao trebala bit zastita za iducu trudnocu ❤️ ma samo nek nam mrvica dođe, kad ostanem trudna brojat cu sekunde do 12tt
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Znaam.. ma ja cu do termina.. 🙈
Pokušavamo od 09/2019.
09/21- beta 245❤️
05/2022 👶🌸💓
Grlim 😘😘 ma bit ce sve ok, nase rainbow bebice nas cekaju ❤️
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Da ..imaju neki skriveni plan za koji mi ni ne znamo..😘🤗
Pokušavamo od 09/2019.
09/21- beta 245❤️
05/2022 👶🌸💓
Cure ja necu brojati do 12tt, vec cu kao Amelie do termina sekunde odbrojavati 🙈🙄
Nadam se da ce nam to biti uskoro 🙏😘
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Zene, lutajuci u trazenju odgovora na izgubljenu trudnocu u 6 sednici, nabasala sam i na ovu grupu.
Zeljela bih vam opisati nesto sto me buni pa da mi iz vlastitog iskustva kazete da li moze biti da sam u pravu.
Naime od prvog dana saznanja da sam trudna, 26 dc, 2 dana prije ocekivane mens., osjecala sam se super. Mala prehladica pocevsi od sinusa do grla bez temp i sl u trajanju od 3 dana u prvih 7 dana trudnoce. Dalje sve ok. Naredne sedmice pocinju grudi da bole, vec pomalo vidno da dobijaju na masi, povremeno i rijetko vrlo blag mens grc, pretpostavljam sirenje materice. 1 dan kasnjenja beta 109, a 3 dan beta 288, dakle sve po PS-u. Izbjegavala suhomesnate proizvode, feta sireve blabla, jela ostalo najnormalnije.
Da bi mi se desilo da sam u prethodni petak vani jela i dobila hladnu porciju, meso je neko bilo u pitanju al nije mi djelovalo uopce cudno niti je imalo smek.
Navecer me iza sna bude bolovi za koje ne mogu da razlucim da li su crijeva ili menstrualni, poslije par min jak nagon za toalet. Tako se ponovilo 5-6 puta tu noc, gdje je naglasavam najneobicniji bio taj bol kroz jajnike/matericu, drugacije nego kad imam tipicni napadaj crijeva (imam nervozna crijeva pa to nije rijetkost).
Sutra stomak ok al ja ludo iscrpljena, jaca vrtoglavica, bljedilo al ne osjecam da se s trudnocom bilo sta desava lose. Nakon 2 dana navecer se budim i osjetim da me grudi ne bole cijeli dan i tu noc, u 3 ujutro googlam sta tk znaci sa nekim bolnimpredosjecajem da se nesto desava. Po budjenju tog jutra, osjecam jak grc ponovo kao grc materice i nagon na stolicu. Poslije stolice (bez naprezanja), krvav trag na papiru.
Ja vec luda trcim kod dr, i za 2 sata dok sam stigla kod dr vec krecu pravi mens bolovi i mens krvarenje. Dr na uzv ne vidi trudnocu a trebala bih biti 6 sedmica punih. Endometrij 8mm.
Salje me na betu, beta 66.....😥
Mene sad interesuje, ti stomacni bolovi, da li su tu mogle biti kontrakcije i da li su one u pravilu pracene tim nagonom na stolicu? Ako nisu, da li je stomacna viroza mogla pogubno djelovati na moju trudnocu....
Nadam se da ce mi neko pomoci sa odgovorima/svojim pretpostavkama jer ja ludim naprosto....
Not that fensi, ekšli..
Sortiraj odgovore
Najstariji