Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    🌼TiKi🌼
    01. Ožujak 2020. 11:35

Amelie javim sve. Taman mi treba doci i phd nalaz ploda i posteljice pa cu napokon znati i uzrok. Budem odmah trazila i uputnicu za trombofiliju jer sam cula da se narucuje na rebru za to i da se ceka i pretraga i nalaz duze malo. Jel se narucuje u vinogradskoj zna li tko? 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

Orhideja1
    01. Ožujak 2020. 16:40

Tiki92 u vinogradskoj se ne naručuje i nalazi budu unutar 8 tjedana. Ali zna biti gužva, ja sam čekala 2.5 sata. 

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
    It's a boy 💙👣👶
    28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
    08/23 biokemijska

• Mala2323
    01. Ožujak 2020. 17:04

Pozdrav. Evo mene opet. :) naime, dobila sam ju 23.02.ali kao što sam rekla nije bila toliko obilna kao što je Inaće. Trajalo je do jučer tj točnije više je bilo onako par kapi smeđeg, zadnjih 3-4 dana.
    Mučnina, temperatura, glavobolja, umor, i lagano boluckanje i težina u donjem dijelu stomaka kod predjela jajnika. 
    Naručila sam testove za trudnoću i trakice za praćenje O, sutra su kod mene, tako da ću napraviti test. 
    A iskrneo, nisam imala mira i pokušala sam one starinske metode sa šećerom i izbjeljivačem tj varakina, po tome mi je pozitivno. 
    Sad ako bi mi jedna od Vas pomogla i ako ima kući varakina da vidimo reakcije, kod mene je odmah i sve dok nisam i stresla bilo puno mjehuri a i puno pjene, što znači da je Poz. A šećer se nije otopio, čak se grudice stvarale, što je Poz. 🥵 Znam da sam luda ali evo 💪

+ 26.12.2020🖤

• Marijamagda
    01. Ožujak 2020. 19:05

« Odgovor #48979 poslato: danas u 18:36 »

[ul]
    [li]Citat[/li]
    [li]Izmeni[/li]
    [/ul]
    Drage zene
    Htela bih da pitam da li neko ima slicnih iskustva.
    Naime,,od pocetka trudnoce imam menstrualne tegobe... blagi bol u stomaku.
    Cak sam vise puta mislila da cu dobiti ali je sve bilo ok.
    Jutros mi se pojavio braon iscedak. Veoma malo..   i dalje me stomak isto bili. Uzela sam vaginalno utrogestan od 200. 
    Takodje zelim da naglasim da sam takav iscedak imala i prosle nedelje. Tacno pre sedam dana ali tada nisam znala za trudnocu te sam mislila da je najava ciklusa. Za trudnocu sam saznala u utorak/ sredu i inace sam 6.nedelja..  

Koliko ovo moze biti pogubno??  

🌼TiKi🌼
    01. Ožujak 2020. 19:49

Marija smeđi iscjedak je normalan na pocetku trudnoce, ako nije pracen jakim grcevima. Lezi, miruj, a sutra se svejedno javi ginekologici. Bolje je provjeriti i biti miran. 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

Amelie
    02. Ožujak 2020. 10:00

Marija, ja sam isto u početku imala bolove u trbuhu, ali to nisu bili grcevi nego bas napetost kao da trebas dobiti..  znala sam imati i malo smedeg iscjetka.. najbolje je otici do dr. pa si sigurna.. sretno!:) I napisi sto ti je dr. rekla.. pozz

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

Jado
    04. Ožujak 2020. 10:52

Amelie

Tiki92.. nadam se da bude sve ok.. javi kak je proslo..

Jado.. ja sam zamalo završila u Vinogr. Jel tamo tak grozno? Cula sam svakakva iskustva cura koje su rodile tamo pa sam nekako bila skepticna..

Ne znam iskreno, kiretaža pis of kejk, sve ok sa svima, nikakve zamjerke
    A sada se ponašaju kao doktori, mrmljanje i loše dijeljenje informacija. paralelno idem i kod svoga doktora pa vidim da su relativno ok napravili posao, samo što je moj jako ljut jer mi nisu na vakum izvukli ostatke.....
    Frendice 2 mi rodile - sve OK bilo nisu imale nikakvih trauma.
    I eto dns idem ja vidjeti šta sam ja to imala - mng ili koji vrag...i kaže mi sestra na prijemnom ne možete obaviti kontrolu ako je krvarenje krenulo prije više od 10 dana (meni danas 12.) 
    Ja onak ??? To mi nitko nije rekao, i dalje sada krvarim zato sam + mislila sam da je poanta da mi vide jel ovulacije kreće i to sve. Nisu mi rekli kad da dođem niti me naručili - samo da dođem iza krvarenja ili iza menstruacije.....
    Zovem dns svog doktora i neka me pogleda. No comment.
    A čekaonica PRAZNA! Svi se boje korone nema nikoga

Javite se cure kako su kontrole prošle!!

Amelie
    04. Ožujak 2020. 11:20

Jado

Amelie

Jado.. ja sam zamalo završila u Vinogr. Jel tamo tak grozno? Cula sam svakakva iskustva cura koje su rodile tamo pa sam nekako bila skepticna..

A sada se ponašaju kao doktori, mrmljanje i loše dijeljenje informacija. paralelno idem i kod svoga doktora pa vidim da su relativno ok napravili posao, samo što je moj jako ljut jer mi nisu na vakum izvukli ostatke…..
    I eto dns idem ja vidjeti šta sam ja to imala - mng ili koji vrag…i kaže mi sestra na prijemnom ne možete obaviti kontrolu ako je krvarenje krenulo prije više od 10 dana (meni danas 12.)
    Ja onak ??? To mi nitko nije rekao, i dalje sada krvarim zato sam + mislila sam da je poanta da mi vide jel ovulacije kreće i to sve. Nisu mi rekli kad da dođem niti me naručili - samo da dođem iza krvarenja ili iza menstruacije…..

A jebemu.. bas mi je zao..iskreno meni je sestra na šalteru davala skroz krive info..ali ne mozes do doktora ako ona ne da.. a jesu ti dali kakvu uputnicu za taj kontrolni pregled?

Pokušavamo od 09/2019.
    09/21- beta 245❤️
    05/2022 👶🌸💓

Jado
    04. Ožujak 2020. 11:46

Amelie

Jado

Amelie

A sada se ponašaju kao doktori, mrmljanje i loše dijeljenje informacija. paralelno idem i kod svoga doktora pa vidim da su relativno ok napravili posao, samo što je moj jako ljut jer mi nisu na vakum izvukli ostatke…..
    I eto dns idem ja vidjeti šta sam ja to imala - mng ili koji vrag…i kaže mi sestra na prijemnom ne možete obaviti kontrolu ako je krvarenje krenulo prije više od 10 dana (meni danas 12.)
    Ja onak ??? To mi nitko nije rekao, i dalje sada krvarim zato sam + mislila sam da je poanta da mi vide jel ovulacije kreće i to sve. Nisu mi rekli kad da dođem niti me naručili - samo da dođem iza krvarenja ili iza menstruacije…..

A jebemu.. bas mi je zao..iskreno meni je sestra na šalteru davala skroz krive info..ali ne mozes do doktora ako ona ne da.. a jesu ti dali kakvu uputnicu za taj kontrolni pregled?

Jesu da, i vidjela ju je. Ali sam dobila bunt internih uputnica da imam. Ovo mi je zadnja ostala.
    I prvo me tražila na listi, pa sam rekla ali nema me jer su mi rekli da samo dođem kad dobijem, aha a kad ste dobili? Sada? Ne prije 12 dana
    Ajoj a trebali ste do 10. dana doći....
    Tako je krenulo.
    I iskreno i ja mislim da nema šta ona mene vraćati doma, ljuta sam što se nisam pobunila malo, ali ja sam stvarno više tupa....dosta mi je, samo čekanje a ništa se ne rješava.

Amelie
    04. Ožujak 2020. 11:59

Jado

Amelie

Jado

Amelie

Jesu da, i vidjela ju je. Ali sam dobila bunt internih uputnica da imam. Ovo mi je zadnja ostala.
    I prvo me tražila na listi, pa sam rekla ali nema me jer su mi rekli da samo dođem kad dobijem, aha a kad ste dobili? Sada? Ne prije 12 dana
    Ajoj a trebali ste do 10. dana doći….
    Tako je krenulo.
    I iskreno i ja mislim da nema šta ona mene vraćati doma, ljuta sam što se nisam pobunila malo, ali ja sam stvarno više tupa….dosta mi je, samo čekanje a ništa se ne rješava.

Znaci tebe od kiretaže u biti nisu pogledali u bolnici? Ne znam, ja bih sutra probala opet i inzistirala da me dr pregleda.. na Merkuru su to bolje odradili.. doktor koji me prvi gledao kad sam tek dosla me i narucio kod sebe na kontrolu.. ako ides kod svoga dr. i on vidi ostatke tak i tak ces opet morati u bolnicu..:/ A i kakve veze ima koja je sad faza ciklusa.. poanta je da vide jel sve izaslo.. joj te babe na salterima😡😡

Pokušavamo od 09/2019.
    09/21- beta 245❤️
    05/2022 👶🌸💓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.