Vjerojatno je tako pametnije.. krenuti cu onda od prvog dana iduće menge.. a valjda ne može odmoći. Sretno s daljnjim pretragama..:)
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Evo cure da se javim. Bila sam prošli tjedan na uzv i sve je ok, "čisto". Gin me poslala vadit krv radi trombofilija i ostalih stvari, nalazi za cca 2tj. Dala mi je folnu i tablete protiv trombofilija koje je rekla da počnem uzimati prvim danom sljedećeg ciklusa....i da se ovaj ciklus pazim- dosta je naglasila to jer ako slučajno dođe do trudnoće onda ce znati na čemu smo kada nalazi stignu.
Ne moram ni jednoj od vas objašnjavati kak je to grozan osjećaj, počevši od čekaonice kod gin kad dolaze ženske sa trbusima, sa muzevima i izlaze sretne van a ja čekam, sjedim i nadam se da mogu početi iznova... Uz to rad u vrtiću, svaka druga mama trudna ili bas rodila, bebice oko mene a meni se place od nepravde. Znate sve. Svima je isto i znam da ce idući put biti ok! Mora! I onda cemo se srest u grupicama na forumu "rainbow baby" i tamo pisati o prvim simptomima, nadam se jako skoro❤️
Ja pratim, čitam i šaljem svakoj od vas hrabroj, najhrabrijoj puno zagrljaja. Sve to vrijeme liječi, i dobro u svemu tome je da i dalje imamo snage pričati o tome.
Amelie, u kojoj si bolnici to bila?
Na Merkuru
Pokušavamo od 09/2019.
09/21- beta 245❤️
05/2022 👶🌸💓
Evo cure da se javim. Bila sam prošli tjedan na uzv i sve je ok, "čisto". Gin me poslala vadit krv radi trombofilija i ostalih stvari, nalazi za cca 2tj. Dala mi je folnu i tablete protiv trombofilija koje je rekla da počnem uzimati prvim danom sljedećeg ciklusa….i da se ovaj ciklus pazim- dosta je naglasila to jer ako slučajno dođe do trudnoće onda ce znati na čemu smo kada nalazi stignu.
Ne moram ni jednoj od vas objašnjavati kak je to grozan osjećaj, počevši od čekaonice kod gin kad dolaze ženske sa trbusima, sa muzevima i izlaze sretne van a ja čekam, sjedim i nadam se da mogu početi iznova… Uz to rad u vrtiću, svaka druga mama trudna ili bas rodila, bebice oko mene a meni se place od nepravde. Znate sve. Svima je isto i znam da ce idući put biti ok! Mora! I onda cemo se srest u grupicama na forumu "rainbow baby" i tamo pisati o prvim simptomima, nadam se jako skoro❤️
Ja pratim, čitam i šaljem svakoj od vas hrabroj, najhrabrijoj puno zagrljaja. Sve to vrijeme liječi, i dobro u svemu tome je da i dalje imamo snage pričati o tome.
<3
Evo cure da se javim. Bila sam prošli tjedan na uzv i sve je ok, "čisto". Gin me poslala vadit krv radi trombofilija i ostalih stvari, nalazi za cca 2tj. Dala mi je folnu i tablete protiv trombofilija koje je rekla da počnem uzimati prvim danom sljedećeg ciklusa….i da se ovaj ciklus pazim- dosta je naglasila to jer ako slučajno dođe do trudnoće onda ce znati na čemu smo kada nalazi stignu.
Ne moram ni jednoj od vas objašnjavati kak je to grozan osjećaj, počevši od čekaonice kod gin kad dolaze ženske sa trbusima, sa muzevima i izlaze sretne van a ja čekam, sjedim i nadam se da mogu početi iznova… Uz to rad u vrtiću, svaka druga mama trudna ili bas rodila, bebice oko mene a meni se place od nepravde. Znate sve. Svima je isto i znam da ce idući put biti ok! Mora! I onda cemo se srest u grupicama na forumu "rainbow baby" i tamo pisati o prvim simptomima, nadam se jako skoro❤️
Tesko je, ali mislim da ipak pomaze pricati o tome.. treba to sve nekako izbaciti iz sebe jer ako potiskujes negativne emocije lakse se vrate kasnije pa cak i u, daj boze svima nama, normalnoj trudnoci.. Mozda stvarno nije pametno odmah se baciti na planiranje iduce trudnoce dok tu tugu i gubitak ne prozivis do kraja.. Trenutno tako razmisljam, sto ce biti sutra nemam pojma.. Znate i same da su emocije zbrckane a vjerojatno me jos lupaju i hormoni.. Ono sto me jako zalosti je osjecaj da nikada necu moci biti ona bezbrizna trudnica i uzivati u trudnoci .. predosjecam samo more brige i straha.. i trcanja doktoru za svaku sitnicu://Jedino sto malo pomaze je ovaj forum.. zato😘 svima! Drzite se❤️
Pokušavamo od 09/2019.
09/21- beta 245❤️
05/2022 👶🌸💓
Ja bih umrla od straha da sad odmah ostanem trudna, dok svi nalazi ne budu obavljeni i uredni nista od trudnoce. Ono sto mogu uciniti je odbolovati to kak treba, vratiti se zdravom zivotu, dovesti tijelo i hormone u red, a onda mogu ispocetka. Sto je najgore, mislim da sam imala i ovulaciju ovih dana, bolio me lijevi jajnik i imala sam neki sluzavi iscjedak, da li je to uopce moguce? Proslo je tek 11 dana...
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Ja bih umrla od straha da sad odmah ostanem trudna, dok svi nalazi ne budu obavljeni i uredni nista od trudnoce. Ono sto mogu uciniti je odbolovati to kak treba, vratiti se zdravom zivotu, dovesti tijelo i hormone u red, a onda mogu ispocetka. Sto je najgore, mislim da sam imala i ovulaciju ovih dana, bolio me lijevi jajnik i imala sam neki sluzavi iscjedak, da li je to uopce moguce? Proslo je tek 11 dana…
Moguce je. Ne mozes vjerovati koliko se tijelo brzo oporavi, kao da trudnoce nije bilo :( meni je najdulje trebalo da se hormoni uravnoteze ponovno.
OMG ja ću poludit, kao sva sretna došla mi mng 29. dan ciklusa reko sada će se to valjda očistiti sve.
Jarac
Krvarila onak osrednje, ništa posebno, vidi se da je sve starija krv (tamnocrveno i smeđe sam išlo) i eto sada nakon 5 dana staje.
Dakle ostaci su još unutra, ništa to meni nije izašlo a nit mi mng bila jača....plače mi se i ja više snage za ovo jednostavno nemam,
Iskreno - bila sam i na kiretaži i medikamentima - i kiretaža je mila majka za ovo. Riješiš sve u 4h, oporaviš se par dana i vozi.....ovo je strava. Već 5 tjedana vučem ovo.
Moj doktor mi je rekao neka ja dođem k njemu za 2 tjedna da on to sve vidi u sredini ciklusa....ne znam što da mislim više. Nikad nisam čula do sada da se nekome nije sve očistilo sa menstruacijom?! Mislim možda je neko predmenstrualno krvarenje ali sve što sam optimistično pomislila mi se obilo o glavu....
OMG ja ću poludit, kao sva sretna došla mi mng 29. dan ciklusa reko sada će se to valjda očistiti sve.
Jarac
Krvarila onak osrednje, ništa posebno, vidi se da je sve starija krv (tamnocrveno i smeđe sam išlo) i eto sada nakon 5 dana staje.
Dakle ostaci su još unutra, ništa to meni nije izašlo a nit mi mng bila jača….plače mi se i ja više snage za ovo jednostavno nemam,
Iskreno - bila sam i na kiretaži i medikamentima - i kiretaža je mila majka za ovo. Riješiš sve u 4h, oporaviš se par dana i vozi…..ovo je strava. Već 5 tjedana vučem ovo.
Moj doktor mi je rekao neka ja dođem k njemu za 2 tjedna da on to sve vidi u sredini ciklusa….ne znam što da mislim više. Nikad nisam čula do sada da se nekome nije sve očistilo sa menstruacijom?! Mislim možda je neko predmenstrualno krvarenje ali sve što sam optimistično pomislila mi se obilo o glavu….
Hjoj, ne znam sto da ti kazem osim da sam cula da postoji opcija i da ti daju inekciju ako s tabletama nije sve proslo.. odi na pregled pa nek ti vidi i debljinu endometrija i kakvo je stanje u maternici.. kad si zadnji put radila uzv da li su vidjeli jos nesto unutra?!
Pokušavamo od 09/2019.
09/21- beta 245❤️
05/2022 👶🌸💓
Sortiraj odgovore
Najstariji