Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    27. Veljača 2020. 20:24

Jado

Ja imam dosta ostataka. Pa vide se zar ne, ili kod mol ne? Isto sam na betu isla ali prosli petak je bila 23, tipa prije 2 tj 210, pa za 2 dana 160. Za tj dana nekih 70 i prosli tj 23.
    E bas to sa tim vrazjim bolnicama. Muka mi je od toga. Sad mm veli nek dr tjedan idem u bolnicu na pregled odmah i amen a muka mi od njih. Em cekas 3h em se ponasaju ko polubogovi na zemlji.
    Gdje si pisala sta je sa mengom? Sorry nisam skuzila.

Nisam baš upućena u molarnu, znam samo otprilike što mi je prijateljica pričala jer je ona to prošla nažalost. Mislim da je sve dobro dok je beta u postepenom padu, bilo u pitanju obični ostaci ili od mole.
    Ma kad sam napisala strgana menga zapravo sam mislila strgani ciklus jer mi je ova druga faza ciklusa bila ful skraćena, došla mi je menga na 26 dan od pobačaja što ne bi bio takav bed da mi taj drugi dio ciklusa nije bio tako kratak, nije trajao ni 10 dana. Al dobro, došla je, neću se više žalit na nju. 

Jado
    28. Veljača 2020. 11:11

RedRobin

Jado

Ja imam dosta ostataka. Pa vide se zar ne, ili kod mol ne? Isto sam na betu isla ali prosli petak je bila 23, tipa prije 2 tj 210, pa za 2 dana 160. Za tj dana nekih 70 i prosli tj 23.
    E bas to sa tim vrazjim bolnicama. Muka mi je od toga. Sad mm veli nek dr tjedan idem u bolnicu na pregled odmah i amen a muka mi od njih. Em cekas 3h em se ponasaju ko polubogovi na zemlji.
    Gdje si pisala sta je sa mengom? Sorry nisam skuzila.

Nisam baš upućena u molarnu, znam samo otprilike što mi je prijateljica pričala jer je ona to prošla nažalost. Mislim da je sve dobro dok je beta u postepenom padu, bilo u pitanju obični ostaci ili od mole.
    Ma kad sam napisala strgana menga zapravo sam mislila strgani ciklus jer mi je ova druga faza ciklusa bila ful skraćena, došla mi je menga na 26 dan od pobačaja što ne bi bio takav bed da mi taj drugi dio ciklusa nije bio tako kratak, nije trajao ni 10 dana. Al dobro, došla je, neću se više žalit na nju.

Ni nemoj, i ja sam se veselila ali ne izgleda kao mng kao inače....jedva čekam sada da prođe 3tj da opet dođe nadam se normalna 

28. Veljača 2020. 14:06

Ja sam krenula piti femisan sad kad je došla. Kažu cure s lh trakica da je to dosta dobra stvar pa računam da će i on pomoći da se ciklus ustabili. 

🌼TiKi🌼
    28. Veljača 2020. 15:54

Meni nista nije pomogao femisan. Ja vec tjedan dana pijem gynositol dvije vrecice dnevno, a i pazim sta jedem, pijem... Imam osjecaj da sam u pms-u iako jos uvijek nesto oskudno smeđarim, posebno ako se vise krecem. Na uzv idem u srijedu pa cemo vidjeti situaciju... 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

Amelie
    28. Veljača 2020. 20:50

Curke, meni je nakon 5 dana od medikamentoznog praktički stalo krvarenje.. doduse bilo je slabo i u srijedu, pa sam onda jucer puno hodala i onda se opet pojavilo i cak je veci ugrusak bio i danas vise skoro nista.. sad razmisljam da li da u pon odem u bolnicu ako ne bude vise bas nikakvog krvarenja jer mi se ne da cekati sve do 10.og kad mi je trebala bit kontrola.. je li se vama dogadalo da stane skroz pa opet krene za par dana? Dosad su mi bili skroz ok u bolnici..valjda ne budu digli graju sto dolazim prerano..🙄

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

🌼TiKi🌼
    28. Veljača 2020. 21:28

Meni je tako nakon induciranog, pet dana sam krvarila pa stalonna tri dana pa sam duze hodala i kretala se pa sam opet prokrvarila i sad mi stalo prije par dana i samo smeđarim malo jos... Danas tocno 14 dana nakon... 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    1🐧

Amelie
    28. Veljača 2020. 21:47

TiKi92

Meni je tako nakon induciranog, pet dana sam krvarila pa stalonna tri dana pa sam duze hodala i kretala se pa sam opet prokrvarila i sad mi stalo prije par dana i samo smeđarim malo jos… Danas tocno 14 dana nakon…

Ok, sutra opet planiram vise hodati pa cemo bas vidjeti.. ako do utorka nece biti nicega mislim da cu otici ranije na pregled. Ti isto ides na kontrolu uskoro?

Pokušavamo od 09/2019.
    09/21- beta 245❤️
    05/2022 👶🌸💓

🌼TiKi🌼
    29. Veljača 2020. 16:09

Da, u srijedu idem. 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    1🐧

Jado
    29. Veljača 2020. 16:20

Jel ide tko u Vinigradsku da idemo skupa 
    Ovo je strasno kako mi je muka od tih pregleda

Amelie
    29. Veljača 2020. 20:44

Tiki92.. nadam se da bude sve ok.. javi kak je proslo..

Jado.. ja sam zamalo završila u Vinogr. Jel tamo tak grozno? Cula sam svakakva iskustva cura koje su rodile tamo pa sam nekako bila skepticna.. 

Pokušavamo od 09/2019.
    09/21- beta 245❤️
    05/2022 👶🌸💓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.