Splitsko rodilište - iskustva

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Sara9

Broj poruka: 790

Prijavi adminu

Nisam ni ja :D Hvala cure :*

Adson

Broj poruka: 11

Prijavi adminu

Tonka 18- jel ti poznanica imala porod u splitskom rodilistu ili?

crnamala

Broj poruka: 426

Prijavi adminu

Evo cure 18-og sam rodila na carski u kbc split. Sve 5. Javim detalje i odgovaram na pitanja ako bude trebalo ta koji dan.

Tonka18

Broj poruka: 332

Prijavi adminu

Sara

Hej cure, u petak sam izašla iz rodilišta ( nisam rodila, već sam mirovala nekoliko dana zbog jetre) i mogu reći sve najbolje za osoblje! Bila sam na petom katu (ginekološka urologija) i sestre su bile odlične (samo je jedna bila malo stroga, ali je i dalje vrhunski obavila svoj posao), doktori također, čistačica vrhunski raspoložena žena koja mi je ponekad znala umisto čaja prošvercat kap bile kave :D Sve čisto i uredno, na svaki poziv sestra bi doletila bez ikakvog žuganja ili slično, čak su mi puštale muža da dođe kad god želi pošto su shvatile da mu je teško zbog posla dolaziti kad su posjete.. Sve u svemu, bilo mi je ugodno koliko god to može biti u bolnici, i niti jedan negativni komentar nemam, nadam se da će mi tako biti i kad dođem na prvi kat ;)

tek sam sad ovo vidila,
    2 dana posli tvog komentara sam zavrsila na istom odjelu 
    slazem se skroz stvarno su odlicni
    i takoder se isto nadam :)

StellaMaris

Broj poruka: 577

Prijavi adminu

crnamala cestitam na , nadam se da je sve proslo kako i treba... Tonka i Sara drago mi je cuti da i vi imate takva iskustva. Nadam se da ce sad i ostale cure koje ovo citaju malo umiriti i neoptereceno ici cekati svoje bebonje

<3 2/2013 <3

Neni5

Broj poruka: 221

Prijavi adminu

crnamala čestitam 
    pričekat ćemo malo sa pitanjima 

Sara9

Broj poruka: 790

Prijavi adminu

Ma meni je jasno da ljudi imaju negativna iskustva i da ih žele podjeliti. Ali isto ako triba svima reć pozitivnu stranu! Koja je stvarno tu :)

• Loreen

Broj poruka: 1090

Prijavi adminu

Ja vas molim za pozitivnu stranu.  Jer uvijek oni koji su dozivili  negativno iskustvo zele to podijelit jer ih muci a oni s pozitivnim nisu toliko ,,aktivni,,...Meni je neki dan rekla jedna žena da je bolje u dubrovačkom rodilištu jer tamo do samog poroda možeš ići šetati po gradu, biti u kafiću na kavi dok u Splitu si ko zatvorenik i posjete su samo dva sata dnevno a u dubrovačkom cijeli dan skoro... Ono što je meni ipak mrvicu bitnije je to da ako nešto krene po zlu te iz dubrovačkog moraju slati u splitsko a to je gubitak vremena.. Mislim da je ipak bolje trpit malo strogoce... Ali imam samo lijepa iskustva od zena iz dubrovackog da se razumijemo...

Tonka18

Broj poruka: 332

Prijavi adminu

posjete su samo sat vremena ali i bolje je nekako jer su tu ipak novorođene bebe i majke koje se trebaju odmarat i sve i da sad neko stalno ulazi izlazi iz sobe nije bas primjereno...bar po mom mišljenju :)

StellaMaris

Broj poruka: 577

Prijavi adminu

Loreen i ja znam dosta cura koje su rodile u Dubrovniku, nije baš da se može šetat po stradunu, kad te prime u predrađaonu nema mrdanja, ali malo je slobodnije što se tiče posjeta, barem je bilo. Sad je i tamo malo strože, pogotovo ako je gripa u điru. S bebom dođeš do staklene stijene gdje te čekaju tvoji i vide bebu samo preko stakla. U sobu ne daju uvijek svima ulaziti.
    U splitskom rodilištu su posjete od 16.30 do 17.30 i ulazi se jedan po jedan. Majka može izaći s odjela ako želi kao i u Dubrovniku ali beba ostaje u sobi.
    Mislim da je to u redu, to je sve u interesu naših bebica, ipak tek počinju disat svojim plućima i ja sam za to da se posjete ograniče na najuže. Tih 3-7 dana u rodilištu nek vam bude kao odmor koji vam je itekako potreban za sljedećih mjesec-dva. Zato dok ste tamo odmarajte, spavajte i mazite bebice 

<3 2/2013 <3

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.