Splitsko rodilište - iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sara9
    23. Studeni 2014. 14:27

Nisam ni ja :D Hvala cure :*

crnamala
    20. Prosinac 2014. 09:22

Evo cure 18-og sam rodila na carski u kbc split. Sve 5. Javim detalje i odgovaram na pitanja ako bude trebalo ta koji dan.

StellaMaris
    20. Prosinac 2014. 10:16

crnamala cestitam na , nadam se da je sve proslo kako i treba... 

Tonka i Sara drago mi je cuti da i vi imate takva iskustva. Nadam se da ce sad i ostale cure koje ovo citaju malo umiriti i neoptereceno ici cekati svoje bebonje

<3 2/2013 <3

Neni5
    20. Prosinac 2014. 10:32

crnamala čestitam 
    pričekat ćemo malo sa pitanjima 

Sara9
    20. Prosinac 2014. 12:13

Ma meni je jasno da ljudi imaju negativna iskustva i da ih žele podjeliti. Ali isto ako triba svima reć pozitivnu stranu! Koja je stvarno tu :)

• Loreen
    20. Prosinac 2014. 15:46

Ja vas molim za pozitivnu stranu.  Jer uvijek oni koji su dozivili  negativno iskustvo zele to podijelit jer ih muci a oni s pozitivnim nisu toliko ,,aktivni,,...

Meni je neki dan rekla jedna žena da je bolje u dubrovačkom rodilištu jer tamo do samog poroda možeš ići šetati po gradu, biti u kafiću na kavi dok u Splitu si ko zatvorenik i posjete su samo dva sata dnevno a u dubrovačkom cijeli dan skoro... Ono što je meni ipak mrvicu bitnije je to da ako nešto krene po zlu te iz dubrovačkog moraju slati u splitsko a to je gubitak vremena.. Mislim da je ipak bolje trpit malo strogoce... Ali imam samo lijepa iskustva od zena iz dubrovackog da se razumijemo...

Tonka18
    20. Prosinac 2014. 16:54

posjete su samo sat vremena ali i bolje je nekako jer su tu ipak novorođene bebe i majke koje se trebaju odmarat i sve i da sad neko stalno ulazi izlazi iz sobe nije bas primjereno...bar po mom mišljenju :)

StellaMaris
    20. Prosinac 2014. 17:14

Loreen i ja znam dosta cura koje su rodile u Dubrovniku, nije baš da se može šetat po stradunu, kad te prime u predrađaonu nema mrdanja, ali malo je slobodnije što se tiče posjeta, barem je bilo. Sad je i tamo malo strože, pogotovo ako je gripa u điru. S bebom dođeš do staklene stijene gdje te čekaju tvoji i vide bebu samo preko stakla. U sobu ne daju uvijek svima ulaziti.
    U splitskom rodilištu su posjete od 16.30 do 17.30 i ulazi se jedan po jedan. Majka može izaći s odjela ako želi kao i u Dubrovniku ali beba ostaje u sobi.
    Mislim da je to u redu, to je sve u interesu naših bebica, ipak tek počinju disat svojim plućima i ja sam za to da se posjete ograniče na najuže. Tih 3-7 dana u rodilištu nek vam bude kao odmor koji vam je itekako potreban za sljedećih mjesec-dva. Zato dok ste tamo odmarajte, spavajte i mazite bebice 

<3 2/2013 <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.