Splitsko rodilište - iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    crnamala
    05. Siječanj 2015. 08:05

Croheidi vjeruj prica je u novom rodilištu ipak malo drugacija. Dr Mrsica znam od prije i meni je bio super makar me porodio dr Bacic. Zelena krpa je jos u igri sve dok ne dodjes u sobu. Ja sam na kraju bila poprilicno zadovoljna sa svim u bolnici i svim sta sam spakirala u torbu.

Sara9
    05. Siječanj 2015. 16:02

crnamala

Croheidi vjeruj prica je u novom rodilištu ipak malo drugacija. Dr Mrsica znam od prije i meni je bio super makar me porodio dr Bacic. Zelena krpa je jos u igri sve dok ne dodjes u sobu. Ja sam na kraju bila poprilicno zadovoljna sa svim u bolnici i svim sta sam spakirala u torbu.

Ko melem na ranu mi dođu ova pozitivna iskustva!

crnamala
    05. Siječanj 2015. 19:03

Ma meni je stvarno bilo super. Sestre su ugodne i uvik uskoče. Sobe su super i čiste    (čistačica dolazi dva puta dnevno). Jedino je ajme vruce pa sam ja vise bila u japankama nego papučama i pofali im spavacica i bebi kombinezona pa je dobro imat sviju ali se moze i bez. Ako bude tribalo kome napisat cu vam sta sam nosila i sta vam triba.

Sara9
    05. Siječanj 2015. 20:25

crnamala

Ma meni je stvarno bilo super. Sestre su ugodne i uvik uskoče. Sobe su super i čiste    (čistačica dolazi dva puta dnevno). Jedino je ajme vruce pa sam ja vise bila u japankama nego papučama i pofali im spavacica i bebi kombinezona pa je dobro imat sviju ali se moze i bez. Ako bude tribalo kome napisat cu vam sta sam nosila i sta vam triba.

pa piši ženo :D

Bljubica
    05. Siječanj 2015. 21:08

piši piši 
    i ja sam čula da im zna zafalit svega, al sam svakako mislila nosit svoje. a i da je vruće vidila sam kad smo bili u obilasku, tako da mi moj novi mekani debeli ogrtač garant neće tribat 

Vmnina
    06. Siječanj 2015. 12:27

crnamala kad stignes piiisii nam too

Croheidi
    08. Siječanj 2015. 14:02

Ma i ja se svakako nadam boljem pristupu ovaj put. Jel zna netko može li se "tečaj" platiti pri primitku u rodilište?

Sara9
    08. Siječanj 2015. 14:40

Croheidi

Ma i ja se svakako nadam boljem pristupu ovaj put. Jel zna netko može li se "tečaj" platiti pri primitku u rodilište?

Misliš na prisustvo za tatu? ako da, onda mislim da ne može, već to moraš imati u papirima pri dolasku u rodilište, potvrdu koju si prije platila..

crnamala
    08. Siječanj 2015. 18:22

Croheidi

Mislim da ne, zato jer te odmah traze potvrdu koju moras rijesit ranije u tajništvu nakon uplate. Imas sve podatke za uplatu na netu a jacsam potvrdu dobila bez dragoga samo ti triba njegov oib. Moj se doma potpisao na gotovu potvrdu.

• Loreen
    08. Siječanj 2015. 17:30

Koliko se čeka da ti ,,odobre,, društvo na porodu?

Je li kasno ici mjesec dana prije?

Bljubica
    08. Siječanj 2015. 17:53

Loreen

mislim da ne tribaju oni ništa odobravat, platiš i potpišeš formular (ja mislim i ti i pratnja). ja sam manje od misec do termina pa još ništa nisam ni platila ni potpisala, al sam odslušala predavanje  sve mislim kako imam vrimena...

crnamala
    08. Siječanj 2015. 18:26

Loreen

Znam ljude koji su platili tjedan dana prije nego je zena rodila. Bitno ti je bar misec ranuje ako planurasvici na tecaj jer se on organizira pocetkom svakog mjeseca.  Inace je nebitno. Ja sam napravila misec dana prije i samo ti udsre prcat na potvrdu kad platiš ne cekas nikakvo odobrenje.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani