Splitsko rodilište - iskustva

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

crnamala

Broj poruka: 426

Prijavi adminu

Croheidi vjeruj prica je u novom rodilištu ipak malo drugacija. Dr Mrsica znam od prije i meni je bio super makar me porodio dr Bacic. Zelena krpa je jos u igri sve dok ne dodjes u sobu. Ja sam na kraju bila poprilicno zadovoljna sa svim u bolnici i svim sta sam spakirala u torbu.

Sara9

Broj poruka: 790

Prijavi adminu

crnamala

Croheidi vjeruj prica je u novom rodilištu ipak malo drugacija. Dr Mrsica znam od prije i meni je bio super makar me porodio dr Bacic. Zelena krpa je jos u igri sve dok ne dodjes u sobu. Ja sam na kraju bila poprilicno zadovoljna sa svim u bolnici i svim sta sam spakirala u torbu.

Ko melem na ranu mi dođu ova pozitivna iskustva!

crnamala

Broj poruka: 426

Prijavi adminu

Ma meni je stvarno bilo super. Sestre su ugodne i uvik uskoče. Sobe su super i čiste    (čistačica dolazi dva puta dnevno). Jedino je ajme vruce pa sam ja vise bila u japankama nego papučama i pofali im spavacica i bebi kombinezona pa je dobro imat sviju ali se moze i bez. Ako bude tribalo kome napisat cu vam sta sam nosila i sta vam triba.

Sara9

Prijavi adminu

crnamala

Ma meni je stvarno bilo super. Sestre su ugodne i uvik uskoče. Sobe su super i čiste    (čistačica dolazi dva puta dnevno). Jedino je ajme vruce pa sam ja vise bila u japankama nego papučama i pofali im spavacica i bebi kombinezona pa je dobro imat sviju ali se moze i bez. Ako bude tribalo kome napisat cu vam sta sam nosila i sta vam triba.

pa piši ženo :D

Bljubica

Broj poruka: 423

Prijavi adminu

piši piši 
    i ja sam čula da im zna zafalit svega, al sam svakako mislila nosit svoje. a i da je vruće vidila sam kad smo bili u obilasku, tako da mi moj novi mekani debeli ogrtač garant neće tribat 

Vmnina

Broj poruka: 257

Prijavi adminu

crnamala kad stignes piiisii nam too

Croheidi

Broj poruka: 160

Prijavi adminu

Ma i ja se svakako nadam boljem pristupu ovaj put. Jel zna netko može li se "tečaj" platiti pri primitku u rodilište?

Sara9

Prijavi adminu

Croheidi

Ma i ja se svakako nadam boljem pristupu ovaj put. Jel zna netko može li se "tečaj" platiti pri primitku u rodilište?

Misliš na prisustvo za tatu? ako da, onda mislim da ne može, već to moraš imati u papirima pri dolasku u rodilište, potvrdu koju si prije platila..

Pavla

Broj poruka: 264

Prijavi adminu

Sara

Croheidi

Misliš na prisustvo za tatu? ako da, onda mislim da ne može, već to moraš imati u papirima pri dolasku u rodilište, potvrdu koju si prije platila..

Da, drukčije ne može. Kroz jutro se treba odnit uplatnica na prvi ili drugi kat, da se može izdat taj papir za prisustvo oca na porodu.

29.8.2022. ➕

• Loreen

Broj poruka: 1090

Prijavi adminu

Koliko se čeka da ti ,,odobre,, društvo na porodu?Je li kasno ici mjesec dana prije?

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.