Splitsko rodilište - iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    crnamala
    05. Siječanj 2015. 08:05

Croheidi vjeruj prica je u novom rodilištu ipak malo drugacija. Dr Mrsica znam od prije i meni je bio super makar me porodio dr Bacic. Zelena krpa je jos u igri sve dok ne dodjes u sobu. Ja sam na kraju bila poprilicno zadovoljna sa svim u bolnici i svim sta sam spakirala u torbu.

crnamala
    05. Siječanj 2015. 19:03

Ma meni je stvarno bilo super. Sestre su ugodne i uvik uskoče. Sobe su super i čiste    (čistačica dolazi dva puta dnevno). Jedino je ajme vruce pa sam ja vise bila u japankama nego papučama i pofali im spavacica i bebi kombinezona pa je dobro imat sviju ali se moze i bez. Ako bude tribalo kome napisat cu vam sta sam nosila i sta vam triba.

Bljubica
    05. Siječanj 2015. 21:08

piši piši 
    i ja sam čula da im zna zafalit svega, al sam svakako mislila nosit svoje. a i da je vruće vidila sam kad smo bili u obilasku, tako da mi moj novi mekani debeli ogrtač garant neće tribat 

Vmnina
    06. Siječanj 2015. 12:27

crnamala kad stignes piiisii nam too

Croheidi
    08. Siječanj 2015. 14:02

Ma i ja se svakako nadam boljem pristupu ovaj put. Jel zna netko može li se "tečaj" platiti pri primitku u rodilište?

• Loreen
    08. Siječanj 2015. 17:30

Koliko se čeka da ti ,,odobre,, društvo na porodu?

Je li kasno ici mjesec dana prije?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.