Croheidi vjeruj prica je u novom rodilištu ipak malo drugacija. Dr Mrsica znam od prije i meni je bio super makar me porodio dr Bacic. Zelena krpa je jos u igri sve dok ne dodjes u sobu. Ja sam na kraju bila poprilicno zadovoljna sa svim u bolnici i svim sta sam spakirala u torbu.
Ko melem na ranu mi dođu ova pozitivna iskustva!
Ma meni je stvarno bilo super. Sestre su ugodne i uvik uskoče. Sobe su super i čiste (čistačica dolazi dva puta dnevno). Jedino je ajme vruce pa sam ja vise bila u japankama nego papučama i pofali im spavacica i bebi kombinezona pa je dobro imat sviju ali se moze i bez. Ako bude tribalo kome napisat cu vam sta sam nosila i sta vam triba.
Ma meni je stvarno bilo super. Sestre su ugodne i uvik uskoče. Sobe su super i čiste (čistačica dolazi dva puta dnevno). Jedino je ajme vruce pa sam ja vise bila u japankama nego papučama i pofali im spavacica i bebi kombinezona pa je dobro imat sviju ali se moze i bez. Ako bude tribalo kome napisat cu vam sta sam nosila i sta vam triba.
pa piši ženo :D
Ma i ja se svakako nadam boljem pristupu ovaj put. Jel zna netko može li se "tečaj" platiti pri primitku u rodilište?Misliš na prisustvo za tatu? ako da, onda mislim da ne može, već to moraš imati u papirima pri dolasku u rodilište, potvrdu koju si prije platila..
Da, drukčije ne može. Kroz jutro se treba odnit uplatnica na prvi ili drugi kat, da se može izdat taj papir za prisustvo oca na porodu.
29.8.2022. ➕
Sortiraj odgovore
Najstariji