Ova iskustva su otprije dvi godine i više. Mogle su cure i do robne kuće ići ona tri dana prije poroda kad ih inače šalju prije termina a moja rodica je dok joj nisu počeli trudovi bila u kafiću i pila kavu :D Možda su se sad malo postrožili sa svim ovim i sa EU... Ali meni bi isto išlo na živce da mi netko stalno dolazi u sobu a ja sam ukomirana.
Evo da se nadovezem malo... rodila sam ima 9 miseci u Splitu, iskustvo niti je ugodno, dapace nisam dala ni ta me istraumatizira... imala sam cak i vezu (mama mi preko 30g. radi u bolnici), operirana sam ginekoloski prije 10 godina, cilo to vrime se kontroliram na Firulama kod prof. Strinica, ali eto imala sam peh da ode 4 miseca prije termina mi u mirovinu, presla sam kod prof, Roje koji je jedan od boljih doktora ginekologa i na pitanje kada, stolcic i lopta, mi je samo rekao: da se mene pita po smejni ne bi radile 3 babice , nego 10, pa da svaka moze bit sa svojom rodiljom i posvetit joj vrime onda bi sve bilo moguce, ovako nazalost ako je guzva ne mogu nista od toga. Uglavnom kad su me uhvatili trudovi moj dr. nije bija dezuran i nije moga napravit nista nego me samo doc vidit...i nakon 18 sati trudova i urigiranja nekih ljudi sam odvedena na hitni carski, jer je beba bila nedonosce. Sve u svemu, mislim da ovisi koja ekipa radi, a ja sam ih cak i probudila u 4 ujutro, pa sam ih sigurno snervala. Uostalom, mene nije briga za njih jer za 5 miseci im dolazim opet, nisu me prestrasili...
<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
Možeš ti i u Splitu izaći na kavu i prošetati ukoliko ti nije prepisano strogo mirovanje i ako si došla u rodilište ranije jer živiš van grada. Viđala sam trudnice kako šeću po bolnici i oko nje
Strogo je zabranjeno trudnicama izlaziti iz rodilišta, neovisno je li strogo miruju ili ne! Bila sam dva puta po tjedan dana na odjelu patologija za trudnice (2. i 3. kat), jedna mi je cimerica bila radi dijabetesa, druga radi koestaze, dakle nisu trebale mirovati, pa nema setanja, jedino javit se nekom u sobi do i to je to! Sestre na odjelu su bile super, stvarno nemam lošu riječ za reći!
Možeš ti i u Splitu izaći na kavu i prošetati ukoliko ti nije prepisano strogo mirovanje i ako si došla u rodilište ranije jer živiš van grada. Viđala sam trudnice kako šeću po bolnici i oko nje
Strogo je zabranjeno trudnicama izlaziti iz rodilišta, neovisno je li strogo miruju ili ne! Bila sam dva puta po tjedan dana na odjelu patologija za trudnice (2. i 3. kat), jedna mi je cimerica bila radi dijabetesa, druga radi koestaze, dakle nisu trebale mirovati, pa nema setanja, jedino javit se nekom u sobi do i to je to! Sestre na odjelu su bile super, stvarno nemam lošu riječ za reći!
lily onda je i to sve od smjene do smjene...moj mali je bio na neonatologiji zbog gutanja plodne vode i tih 8 dana sam išla svaki dan po 3 puta dojiti ga. Trudnice su se slobodno šetale po rodilištu i oko njega. Znam često proći kraj rodilišta i isto tako vidim trudnice vani na klupicima sa svojim posjetama
<3 2/2013 <3
Je bizarna, al ta cura je trebala bit u bolnici, a ne na cesti... i bolnica je morala neku odstetu platit. Ja sam bila ima 9 miseci i cak su me jedva na neonatologiju malog pustili vidit u 13.55 kad su me vodili s intezive da ga vidim, jer sam bila u opcoj anesteziji pa ga nisam vidila. Samo na 2 min su me uvezli. Drze se strogo nekih pravila sta je i normalno, inace bi kaos vlada...
<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
Sortiraj odgovore
Najstariji