Pozdrav svima! Evo još jedna trudnica sa terminom početkom 5.mjeseca. S obzirom na trenutno stanje u svijetu, korona virus, mjere, nedostatak zdravstvenog osoblja i sl.. Da li netko ima informacija kakvo je stanje u rodilištu u Splitu trenutno?
Pozdrav...ja sam rodila nedavno, bas kad su uvodili sve ove mjere...sto se samog poroda tice,kao i sestara na odjelu, nemam prituzbi na osoblje, vjerojatno iz razloga sto nam nitko nas ne moze doci u posjetu ...meni je suprug mogao donijeti stvari pa bi sestre preuzele i donijele u sobu...ne znam jesu u meduvremenu i to ukinuli...
Za izlazak smije doci samo jedna osoba i bez zadrzavanja u krugu rodilista, iako se i tu nade onih koji se ogluse...ako vas zanimaju jos kakvi detalji slobodno pitajte
Pozdrav svima! Evo još jedna trudnica sa terminom početkom 5.mjeseca. S obzirom na trenutno stanje u svijetu, korona virus, mjere, nedostatak zdravstvenog osoblja i sl.. Da li netko ima informacija kakvo je stanje u rodilištu u Splitu trenutno?Pozdrav…ja sam rodila nedavno, bas kad su uvodili sve ove mjere…sto se samog poroda tice,kao i sestara na odjelu, nemam prituzbi na osoblje, vjerojatno iz razloga sto nam nitko nas ne moze doci u posjetu …meni je suprug mogao donijeti stvari pa bi sestre preuzele i donijele u sobu…ne znam jesu u meduvremenu i to ukinuli…
Za izlazak smije doci samo jedna osoba i bez zadrzavanja u krugu rodilista, iako se i tu nade onih koji se ogluse…ako vas zanimaju jos kakvi detalji slobodno pitajte
Pozdrav, meni je termin isto u 5 mj. Zanima me kakva je sad procedura prilikom dolaska u rodiliste ? Pretpostavljam pregled pa odmah u radjaonu? Daju li epiduralnu, nesto protiv bolova itd.? Isto me zanima ako ne smije pratnja na porod dali babice obilaze redovito u box, ili ih treba vikom dozvat?
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
Pozdrav svima! Evo još jedna trudnica sa terminom početkom 5.mjeseca. S obzirom na trenutno stanje u svijetu, korona virus, mjere, nedostatak zdravstvenog osoblja i sl.. Da li netko ima informacija kakvo je stanje u rodilištu u Splitu trenutno?Pozdrav…ja sam rodila nedavno, bas kad su uvodili sve ove mjere…sto se samog poroda tice,kao i sestara na odjelu, nemam prituzbi na osoblje, vjerojatno iz razloga sto nam nitko nas ne moze doci u posjetu …meni je suprug mogao donijeti stvari pa bi sestre preuzele i donijele u sobu…ne znam jesu u meduvremenu i to ukinuli…
Za izlazak smije doci samo jedna osoba i bez zadrzavanja u krugu rodilista, iako se i tu nade onih koji se ogluse…ako vas zanimaju jos kakvi detalji slobodno pitajtePozdrav, meni je termin isto u 5 mj. Zanima me kakva je sad procedura prilikom dolaska u rodiliste ? Pretpostavljam pregled pa odmah u radjaonu? Daju li epiduralnu, nesto protiv bolova itd.? Isto me zanima ako ne smije pratnja na porod dali babice obilaze redovito u box, ili ih treba vikom dozvat?
Ja sam imala.pregled i odmah rađaona, bez klistira itd..epiduralnu nisam ni trazila, ali kada su me spojili na drip pitala sam nesto protiv bolova, i obzirom da je ctg bio uredan dali su mi injekciju koja je koliko toliko pomogla...sto se babica tice, ja ih nisam imala potrebe dozivati, smatram da su uredno dolazile...meni su ponudile i pilates loptu, pustile me da secem, u wc i sl..nakon iscitanih nazalost mahom negativnih iskustava, ja mogu reci da sam ja imala pozitivno iskustvo, prvi porod i ekipa iz rodilista je bila vrlo dobra...
Ja sam rodila prije par dana. Imala sam trudove ali oni ih nisu shvatili ozbiljno pa me poslali kući jer eto ne primaju ako im ne djeluje da je hitno. Pa sam skoro u autu rodila isti taj dan na putu za rodilište. Tako da budite na oprezu jer može biti da vas ne žele primiti. Sestara je malo na babinjačama pa vam ne mijenjaju bebu redovito. Sami morate hraniti bebe jer oni ne vode previše računa o tome. Čak su znali preskočiti dohranu za bebe. Uređaji za hitni poziv radi i tu se srećom uvijek odazovu. Ponesite neke grickalice, jer ako rodite kasno, nećete ništa dobiti za jesti. Muž vam može donjeti što želite ali mora sve ostaviti dole na pultu. Tako i za izlazak iz bolnice, oni čekaju dole a sestre vam pomognu nositi stvari i bebu do pulta. Izlazak iz rodilišta može malo i potrajati, meni su rekli budi spremna oko 13 za izaći.. pa sam čekala skoro dva sata da me puste van.
Sortiraj odgovore
Najstariji