Nista nisam pametnija, stvar je lutrije tko ce me inducirati. Trudnocu nisam vodila u rodilistu tako da tko me zapadne 🤣Sve znam i razumijem. Zelim vam svu srecu da vas dopadne netko dobar i da vam sve prođe u miru ❤️
A tko vas je vodio, ako nije problem da mi kazete?
U domu zdravlja, nisam privatno isla kod nikog.Pitala si za dr.Sparca, cula sam da je odlican ali koliko mi je poznato ne radi u kbc nego samo privatno.
Od lijecnika koji rade privatno i u kbc su mi dobri dr.Roje i dr.Vulic, a sigurno ih ima jos 😉
Luce ti još sitno brojiš, sretno i da te uhvati prije indukcije🤞💪🤗
Sinjorinagusarica D1 uputnica kod soc. ginekologa, ali moraš imat neke indikacije za pregled u bolnici. Mene je moj soc. gin. poslao zbog viška plodne vode, pa sam se naručila kod dr. Roje na pregled, a on je bio dežuran pa me pregledala dr. Branica. Uspostavilo se da ipak nemam višak pl. vode pa me više nisu naručivali, ali sam u međuvremenu dobila gestacijski i također idem na profile u bolnicu ali svaki put me pregledaju drugi dr. Imam 38.god, čeka me prvi porod i ne idem privatno. Možda je dobra opcija ić privatno kod dr. Roje ili dr. Vulića. Meni je dr. Branica super, ali ne znam radi li i privatno. Možda nije loša opcija tražit vezu s nekom babicom, one ipak obave večinu posla.
Luce ti još sitno brojiš, sretno i da te uhvati prije indukcije🤞💪🤗
Sinjorinagusarica D1 uputnica kod soc. ginekologa, ali moraš imat neke indikacije za pregled u bolnici. Mene je moj soc. gin. poslao zbog viška plodne vode, pa sam se naručila kod dr. Roje na pregled, a on je bio dežuran pa me pregledala dr. Branica. Uspostavilo se da ipak nemam višak pl. vode pa me više nisu naručivali, ali sam u međuvremenu dobila gestacijski i također idem na profile u bolnicu ali svaki put me pregledaju drugi dr. Imam 38.god, čeka me prvi porod i ne idem privatno. Možda je dobra opcija ić privatno kod dr. Roje ili dr. Vulića. Meni je dr. Branica super, ali ne znam radi li i privatno. Možda nije loša opcija tražit vezu s nekom babicom, one ipak obave večinu posla.
hvala puno na odgovoru. pokusavam na sve strane naci kakvu vezu za babicu ali trenutno bezuspjesno. mog doktora trenutno nema, jako cesto je na godisnjem i bolovanju zato i gledam gdje cu privatno. proslu trudnocu me izludio taj gestacijski; doktor me poslao na te profile u bolnicu a zapravo ga nisam ni imala (vrijednost 8,3 nakon ogtt, a kasnije vise nijednom tako visoko, kupila sam i aparatic i mjerila i doma svaki dan prije i iza jela), sto vi kazete, svaki put netko drugi na pregledu sa nekim svojim misljenjem, sve skupa me to izludilo. zelim vam svu srecu na porodu!
Ma profili su cista ludost u nasoj bolnici, mjere aparaticem kojeg imaju tamo preko 2 god, svako malo na njemu error, a prehrana nije u potpunosti prilagodjena. Za veceru manistra i mljeveno i uz to kruh, ludost.
Svaki put drugi dr, a najjace mi kad sestre na prijamu pitaju tko vas vodi 🙄. Razlika uzv u prizemlju i uzv uredjaja na 2.katu skoro 500 gr u procjeni tezine bebe, bas maltretiranje ici dolje na 24 sata. Kad ides doma znas manje nego kad ulazis na profile 🤣🤣.
....
Mene su na prvom porodu ispregledavali silni specijalizanti i sad gledam kako to izbjeci. Citam da u papirima na prijamu u nekim bolnicama imas pravo to odbiti ali za nas kbc ne mogu doci do tog podatka 🤔
Ma profili su cista ludost u nasoj bolnici, mjere aparaticem kojeg imaju tamo preko 2 god, svako malo na njemu error, a prehrana nije u potpunosti prilagodjena. Za veceru manistra i mljeveno i uz to kruh, ludost.
Svaki put drugi dr, a najjace mi kad sestre na prijamu pitaju tko vas vodi 🙄. Razlika uzv u prizemlju i uzv uredjaja na 2.katu skoro 500 gr u procjeni tezine bebe, bas maltretiranje ici dolje na 24 sata. Kad ides doma znas manje nego kad ulazis na profile 🤣🤣.
….
Mene su na prvom porodu ispregledavali silni specijalizanti i sad gledam kako to izbjeci. Citam da u papirima na prijamu u nekim bolnicama imas pravo to odbiti ali za nas kbc ne mogu doci do tog podatka 🤔
potpisujem od rijeci do rijeci, za profil i za specijalizante - ako saznas to moze li se odbiti, javi ovdje.
a urin za urinokulturu uredno stoji na prozoru kod sestara od 7 pa do 10 na suncu (ja sam isla na profile cijelo ljeto) dok ih ne odnesu u laboratorij i uredno bi svaki put pokazalo bakterije a onda za tjedan dana napravim na svom domu zdravlja i sve u redu, ma svaka cast iznimkama kojih ima ali nazalost vecina nas izlazi sa negativnim dojmovima iz rodilista...
Minicooper nisam još bila na tečaju u bolnici, nego u domu zdravlja i idem u klub trudnica, al sam saznala sve u međuvremenu. Nisam sigurna hoću li imati pratnju, pa ne znam hoću li uopće ić na taj tečaj u bolnici prije poč.12 mj. Hvala!
Ispričavam se na upadanju tu, ali hvala svakoj ženi koja je podijelila svoje iskustvo tu, bilo dobro ili loše tako da se mi kojima je ovo prvi put znamo makar malo pripremiti.Nasty u kojem Domu zdravlja si bila na tečaju, je li to nešto ovisi o tome kod kojeg ginekologa vodiš? I u kojem mjesecu je dobro ići na tečaj u lub trudnica. Meni je još puno vremena do termina, ali čisto da si znam pripremiti kada.
Ma profili jesu glupost, al bar naprave taj set pretraga pa si mirna. Ja u dogovoru s ginekologom uopce ne idem vise iako sam trebala ic nakon 3 tjedna. Kontroliram ovako i nadam se najboljem. Meni su se dva doktora svadala na porodu jer je jedan tvrdio da trebam lezat na jednom boku, a drugi na drugom. Srica ovaj iskusniji koji je tu svratio po preporuci je dokazao svoju tezu pa se nije razduzilo. Ne sjecam se da su me nesto posebno specijalizanti obilazili, valjda jer sam dosla full otvorena.
url=https://lilypie.com]
Cuj svadjali se u boksu 🤣🤣🤣; a jadne sta sve moramo istrpit. Primjetila sam da je jedan stariji ginekolog sklon konfliktu s kolegama, mozda je to bas on bio 🙄.
Oooo mene je obisla cijela jedna generacija specijalizanata, porod je bio maratonski i smjene se izmjenjivale 🙄, ovog puta ne zelim ih ni cut ni vidit u boksu a kamoli da svako malo provjeravaju jel se otvaram, i to najcesce u trudu bi gledali
Sortiraj odgovore
Najstariji