Drage moje, moze li mala pomoć? Trudna sam drugi put i ovaj put bih htjela da mi trudnocu vodi doktor u bolnici ili neki iz bolnice koji radi i privatno. Prvi porod je bio grozan a kasnije sam shvatila da sam jedina koja nije imala vezu ili koja nije vodila trudnocu u bolnici. Voljela bih u dr. Hrboke jer je on jedini od svih unio malo mira na mom porodu pa mi je ostao u pamćenju. Da li odem tamo u bolnicu i narucim se u kojeg zelim, ili kako vec ide procedura?
Drage moje, moze li mala pomoć? Trudna sam drugi put i ovaj put bih htjela da mi trudnocu vodi doktor u bolnici ili neki iz bolnice koji radi i privatno. Prvi porod je bio grozan a kasnije sam shvatila da sam jedina koja nije imala vezu ili koja nije vodila trudnocu u bolnici. Voljela bih u dr. Hrboke jer je on jedini od svih unio malo mira na mom porodu pa mi je ostao u pamćenju. Da li odem tamo u bolnicu i narucim se u kojeg zelim, ili kako vec ide procedura?
Dr.Hrboka je vec neko vrijeme na bolovanju pa mozda da potrazis nekog drugog.
Moj prvi porod je isto bio grozan al necu pisati nista o tom iskustvu.
Nadam se da cu sad imati vise srece 😀
Moras uzeti u svog socijalnog ginekologa d1 uputnocu za pracenje trudnoce, kopirati je 10x i doci s njom u bolnicu. Bar su tako meni sestre rekle, ali ja sam prosla ivf.
hvala puno
Drage moje, moze li mala pomoć? Trudna sam drugi put i ovaj put bih htjela da mi trudnocu vodi doktor u bolnici ili neki iz bolnice koji radi i privatno. Prvi porod je bio grozan a kasnije sam shvatila da sam jedina koja nije imala vezu ili koja nije vodila trudnocu u bolnici. Voljela bih u dr. Hrboke jer je on jedini od svih unio malo mira na mom porodu pa mi je ostao u pamćenju. Da li odem tamo u bolnicu i narucim se u kojeg zelim, ili kako vec ide procedura?Dr.Hrboka je vec neko vrijeme na bolovanju pa mozda da potrazis nekog drugog.
Nadam se da cu sad imati vise srece 😀
recite mi, kakva su vam iskustva sa dr. Šparcem? poznanica mi je rekla danas da je normalan, miran i da se ne obraća s visoka ali to moze biti da je samo nju potrefilo.
Moras uzeti u svog socijalnog ginekologa d1 uputnocu za pracenje trudnoce, kopirati je 10x i doci s njom u bolnicu. Bar su tako meni sestre rekle, ali ja sam prosla ivf.hvala punoDrage moje, moze li mala pomoć? Trudna sam drugi put i ovaj put bih htjela da mi trudnocu vodi doktor u bolnici ili neki iz bolnice koji radi i privatno. Prvi porod je bio grozan a kasnije sam shvatila da sam jedina koja nije imala vezu ili koja nije vodila trudnocu u bolnici. Voljela bih u dr. Hrboke jer je on jedini od svih unio malo mira na mom porodu pa mi je ostao u pamćenju. Da li odem tamo u bolnicu i narucim se u kojeg zelim, ili kako vec ide procedura?Dr.Hrboka je vec neko vrijeme na bolovanju pa mozda da potrazis nekog drugog.
Nadam se da cu sad imati vise srece 😀da, mogla bih i ja 3 dana pisati o svom porodu ali ne sumnjam da ce i meni i tebi biti sada drugacije, sad smo pametnije recite mi, kakva su vam iskustva sa dr. Šparcem? poznanica mi je rekla danas da je normalan, miran i da se ne obraća s visoka ali to moze biti da je samo nju potrefilo.
Nista nisam pametnija, stvar je lutrije tko ce me inducirati. Trudnocu nisam vodila u rodilistu tako da tko me zapadne 🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji