Podižem temu..
Puno bi mi značile svježe informacije što sve treba nositi u rodilište? Tj. što ste nosile prvi dan, a što vam je donijela posjeta? Što ste nosile u rađaonu, a što ste dali sestri da vam donese u sobu? Unaprijed hvala puno🤗
Ja san prije poroda vec bila u bolnici ali ne znan jeli imas onaj popis sto si dobila na tecaju ako si bila. U rađaonu nista osim mobitela i vode.
Podižem temu..
Puno bi mi značile svježe informacije što sve treba nositi u rodilište? Tj. što ste nosile prvi dan, a što vam je donijela posjeta? Što ste nosile u rađaonu, a što ste dali sestri da vam donese u sobu? Unaprijed hvala puno🤗Ja san prije poroda vec bila u bolnici ali ne znan jeli imas onaj popis sto si dobila na tecaju ako si bila. U rađaonu nista osim mobitela i vode.
Minicooper nisam još bila na tečaju u bolnici, nego u domu zdravlja i idem u klub trudnica, al sam saznala sve u međuvremenu. Nisam sigurna hoću li imati pratnju, pa ne znam hoću li uopće ić na taj tečaj u bolnici prije poč.12 mj. Hvala!
Stelle123 bila sam, pa jesu, dali su popis osnovnih stvari za rodilište, to sam zapisala.. Isto tako su dale popis i patronažne u Kavanjinovoj iako su ovi u klubu trudnica konkretniji. Al najviše mi je tu pomogla prijateljica koja je nedavno rodila tamo..
Ispada da se nosi nekakav raspršivač vode za osvježenje u rađaonu ili eventualno gazice za obloge, voda obavezno, također i čokoladica ili nešto energetsko za nakon poroda. Spavačica uopće ne treba, ali i može tko želi. Pelene i tetrice trebaju samo za izlazak. Za boravak u bolnici za novorođenče ne treba ništa, osim možda dude varalice. Ili ako zatreba treba izdajalica, čak i to imaju.. Prika mi je također rekla da nije koristila svoje ljekove za bolove nego da bi zvala sestru i da bi joj dali. Mislim ja ću ponit nešto za bolovr i koju pelenu za svaki slučaj, al kaže mi prija da ništa ne treba nego za izlazak.
Prijateljica mi je rekla da rodiljama daju svaki dan novu spavačicu, da je ona svoju obukla jedan dan jer joj je bilo prevruće. Također ide sve bolničko za bebu svaki dan. Malo mi je to neobično, jer sam pronašla na starim temama da su se nosile pelene, tetrice, body-benkice, žast za guzu i maramice.
E da spomenula je da uopće nije oblačila grudnjak za dojilje jer je imala u početku malo mlijeka, pa nije koristila ni jastučiće, tek kad je izašla iz bolnice je počela koristiti. Ali i to ću naravno ponjet pa kako bude.. 1 paket jednokratnih gaćica joj je bio dovoljan za ta tri dana, s tim da je nastavila i doma ih koristiti..
Nije se puno promijenilo od "mog" vremena. Inace, koliko se.sjecam ne treba nista za bebu
, ali oni je mijenjaju u nekom ritmu ujutro, popodne, navecer pa ako ti zelis mijenjati izmedju trebala bi imat svoju pelenu. Ja ovi put necu nista radit :) Hmm...rasprsivac za vodu, vjv. se moze uzet i ona mala boca termalne vodice. Sise su da prostis bile gole svih dana i sta kazes jedva se navlacilo mlijeko za malu casicu izdojit. A na spavacicama i posteljini su skrtarili, ali nisam znala da mos uopce ponit svoju.
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji