Splitsko rodilište - iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Loreen
    23. Ožujak 2015. 18:11

Spinutu... Ma nisu neki jaki trudovi al su dosadni jer su stalno nepravilni.. Bar uvijek krecu iz leđa...

Dragana31
    24. Ožujak 2015. 11:37

Ovako nisam još rodila, pa ne znam za radjaonu ali ona trudnicka ambulanta je totalno nesto krajnje neorganizirano do bola. 2 sestre, 3 naucnika na smjeni pa da nitko ne zna sastavit listu ko je kad i za sta dosa i podilit brojeve, već kaže sestra ajte po redu, kojem redu ko da ja znam kad je tko dosa. I onda se ukaže Presveti  doktor nekad u 8 nekad u 9 i radi sve, amnio, ctg, uvz za triple i šavove i obične preglede. Pa jebemu mater jel problem rec kad ce doktor doc i napisat kad ce koji pregled obavit pa one koje su zadnje za pregled da odu prošetati ili nesto nego krcata čekaonica, po 2 ure se nista ne miče, a ona sestra miss simpatičnosti ni da brojeve podili, pa sta oni rade. Po prosjeku zaposlenik na broj pacijenata u TA i Emirati bi posramili koliko nam je dobar prosjek, ali zato organiziranost Boze sačuvaj.

Vmnina
    26. Ožujak 2015. 11:59

Dragana, hahahaha miss simpaticnosti haha
    Ajde cure, loreen i dragana odmarajte se i uzivajte, mi vas ovdje cekamo s iskustvima

PandoraBlu
    26. Ožujak 2015. 15:39

Ja sam ondje rodila prije mjesec dana.Provela sam dva tjedna,jedan na patologiji i drugi na odjelu babinjaca,i bas svo osoblje je bilo super..po dvije sestre su u smjeni i stvarno se trude,u roku od 30 sekundi bi se pojavile u sobi kad bih pritisnila dugme..beba je 24 sata dnevno sa mamom,one ga dolaze presvlacit 3-4 puta dnevno i svaka tri sata donose mlijeko ako netko ne doji..ako je mama umorna il je boli kao sto je mene nakon carskog sestre uzmu bebu da se mama moze odmorit.. sobe su ciste,cistacica cisti svako jutro,i predvecer dodatno prazne kante,wc papira uvijek ima..
    Na odjelu patologije svaki krevet ima svoj tv sa puno programa(brze proleti vrijeme do sudbonosnog trenutka )..i njihove su spavacice,samo sta su uglavnom ko vrece za nas sitnije :) uglavnom drago mi je sta sam bila u splitskom,dajem im veliki pllus

crnamala
    03. Travanj 2015. 10:07

Di ste curke ja sam malo u guzvi pa me nije bilo! Ima li sta nova? Koja nova bebica?

Pavla
    04. Travanj 2015. 10:02

Evo da vam se javim. Bila sam na očuvanju i vračam se opet u utorak, pa do kraja ....
    Najvjerojatnije opet carski.
    Ali, eto, da sve bude u redu.

29.8.2022. ➕

Dare12
    04. Travanj 2015. 10:13

uvik nesto Pa zasto, sta je bilo? Tko te vodi u  bolnici?

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

• Loreen
    04. Travanj 2015. 11:24

U drugoj temi sam pisala ali evo stavit cu tu isto, valjda nece bit problem;Evo splitsko rodilište. Ležala sam na odjelu za carski rez. Dakle, u rađaoni i prije u procesu do poroda svi doktori super. Posebno dr. Kosović. Divna, stručna, strpljiva. 
    U sali za carski ( spinalna) super svi, veseli, pričaju da ne mislis da ti rade carski. Divno…Odjel za carski- dvije sestre po smjeni. Većina ih ok par njih zbilja divne ali ne funkcionira princip rada jer ih je zbilja premalo. Ja nisam mogla sjest , leć ni dić se a morala sam se brinut za bebu i bilo mi je bas tesko i jako me bolili savovi dok nisam dosla kuci i odlezala dva dana kako treba uz pomoc koja mi je bila potrebna nakon takve operacije… Tako da zapravo nemam velike primjedbe na zaposlenike ….

Pavla
    04. Travanj 2015. 11:43

Dare,
    ni sama ne znam zašto sam zadržana. .. Iako, vjerojatno je bolje bilo, jer da sam poslana kući, radila bi sve.
    Dr. Vulić me zadrža jer mi se rez od predhodnog carskog stanija, pa zbog predostrožnosti. I reka je da ne zna ko me vodi, ali da bi on ozbiljno razmotrija drugi carski.
    Iako zapravo nitko ne može preko ultrazvuka točno odredit debljinu reza, bez obzira koliko stučan bija, jer uzv oscilira.
    Tako da nisam inzistirala (jer mi je mala bolesna) da me puste ovih par dana, pa opet u rodilište.
    Čekaju da navršim 38 tjedan. A moran reć i da se sama bojim (iako priželjkujem prirodan porod) da mi rez ne pukne. Sad kad su me uplašili.
    Ali šta sam definitivno zaključila je: svaki doktor vodi svoju politiku, pa sad na kojega naletiš...
    Šta ima novog kod tebe??

29.8.2022. ➕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.