Ja jesam 10ak komada jer ih zna nestat, al meni nisu tribala kad je on leza na neonatologiji, pa sam cimerici dala kad bi njoj pofalilo...
<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
Ja kad sam bila nije falilo ničeg sve su imali, moju su minjali 3 puta dnevno sestre, a meni su rekli da ne tribam minjat jer kad one minjaju na taj način kontroliraju i stolicu i mokraću u djeteta pa eto tako su mi objasnile.
Pozdrav cure! Evo da se i ja javim. Proslo je tocno 12 dana od poroda. Moj maleni se odlucio doci tjedan dana ranije i trudovi su odmah bili na 5 minuta razmaka. poceli navecer, u ponoc sam bila u bolnici u jedan u boksu, a beba u 6 i po ujutro na meni. Porod je subjektivna stvar na koju vas nitko ne moze pripremiti - ja sam bila u soku, da me nije muz drzao i moja susjeda, pobjegla bi bila sa stola, uvjerena sam u to, sve me bolilo, prepala sam se ko dijete i stalno ispricavala sto sam kukavica.... Al kad mi je dosao na svijet moj maleni sve je proslo - moja mrvica sunce malo..
bila sam na trecem katu babinjaca i za osoblje imam samo rijeci hvale - svaka sestra je bila divna i prema meni djetetu i cimerici, savjetovali nas u svako doba dana, tjesili me kad mi je bio pod foto lampom... ma divota, punti jos bole.... kad ce to prestat
Sortiraj odgovore
Najstariji