Splitsko rodilište - iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Loreen
    19. Ožujak 2015. 16:33

A guštajte cure... Lip je dan! Treba u šetnju cili dan 

• Loreen
    22. Ožujak 2015. 19:17

Što se događa u rodilištu kad idem na plodnu vodu svaki drugi dan? Samo rade plodnu vodu nakon prenešenosti? Vise ne rade ctg ni uzv? Ne gledaju velicini bebe? Dokad to tako moze ic tj kad u ST salju na inducirani porod?

• Loreen
    22. Ožujak 2015. 20:02

A ja sam prilicno psihicki rastrojena danas.... TOliko sam placljiva i razmisljam da se vratim kuci i da me onda salju kad mi pocnu trudovi di god zele... Ne mogu vise podnit ovo... 5 tjedana sam u SPlitu sama, ispalit cu na zivce ....A meni su na termin 17. prvi put radili plodnu iako mi je termin u biti bija 15. ali nema veze. I sad ja kao pizdim zbog par dana a vec je to tjedan dana sutra...A ja ne mogu bit ode jos 10 dana pa ja cu ispalit na zivce... Place mi se dan i noc... I imala sam panicne u snu sinoc triput me probudili.... KOma sam KOMA

Pavla
    22. Ožujak 2015. 20:46

Loreen draga, drži se.
    Još samo malo
    Vidit češ.
    I ja sam prvu prinila, doduše 4 dana, ali izgledalo mi je kao vječnost !!!
    Nikad kraja.
    Ali pokušaj uživat i u ovim trenucima. Više ništa neće bit isto kad rodiš !
    Bit će još bolje 
    Još samo malo, i sve ima svoj razlog.
    Ni ja više ne mogu bit dugo u Splitu, jer volim sad svoje misto di sam se udala, tako da znam kako ti je.
    Drži se

29.8.2022. ➕

• Loreen
    22. Ožujak 2015. 21:44

Hvala vam Idem si smućkat čaj od metvice navodno on smiruje živce i trbuh pa ćemo vidit kako će proć ova noć... Sreća moram se rano dić inače bi spalila na živce da sutra dugo odspavam... I tuširat cu se bar 20 minuta baš me briga za račun haha

• Loreen
    23. Ožujak 2015. 15:52

A trenutno samo baka od 70 godina haha jadna... jutros sam bila na ctg i plodnu i sutra opet ctg... cilu noc imala trudove, falše očito, oka nisan sklopila... i sad me cili dan tuckaju bez prestanka jaci, slabiji, duzi,kraci... smanje se kad setam al ne mogu stalno setat.... slomljena sam:/ joooos maloooo

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.