Kao i sve u životu tako i splitsko rodiliste ima svoje ljepe i ružne strane. Doktori i sestre u radjaoni su bili super. Pohvale sestri Gordani cura je prva liga. Poštovali su sve moje želje i bili su tu kad treba iako ih je 4 sestre i 4 dr. U smjeni na 8 boksova svi puni kad sam ja radjala. Babinjace 1 sve sestre su mi bile super pomogle s dojenjem, kad sam dosla iz radjaoni u 3 ujutro sestra mi je čak i mobitel stavila punit i bez da sam je zamolila, ha ha ni muž mi to ne radi. Čistačice su tu u sobi 2 puta dnevno, super žene nenametljive i empaticne. Pedijatri temeljiti do bola, sestre na neonatologiji ko hobotnice su svaka im čast sta sve rade i koliko stignu tog obavit. Ružno je to sta ih je premalo i sta nekoliko arogantnih sa svojim stavom ja sam Bog i da ih ne imenujem kvari ugled i rad kompletnog rodilista, a toliko dobrog osoblja imaju da bi se i neke privatne klinike mogle posramiti.
Rodila sam tamo ima 3 miseca i sve je bilo dobro. Babice u boksu su bile odlicne, jedna plava doktorica je bila izvanredna, bas me odusevila. Sto strucnoscu sto simpaticnoscu! Na odjelu babinjaca sestre su mi bile super. Neke malo vise, neke manje al sve u svemu sve je proslo odlicno. Za mi je sta ih je onako malo i imaju dosta posla al to sve lavovski odrađuju.
uvik nesto, evo drzim se iako su me mislim laznjaci drzali 2 dana, lezala doma, svi pomagali...nisam tila ic u bolnicu da me ne ostave ili da ne moran rodit (kod mene se nikad ne zna)... samo da izdrzim jos bar 5 tjedana... jer stvarno ne bi jos jedno nedonosce...
<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
Ajme Dare i mene laznjaci drze, moja gin mi je rekla ako se ne smanje da idem u bolnicu, da je bolje tamo da me ostave i spoje na one lijekove nego da krene porod. Moram izdrzat jos 2 tjedna da udem u deveti pa onda mogu sta ocu.
Evo svi pisu da imaju pozitivna iskustva, al' ne ide mi se tamo jooos.
A loreen cestitan oporavit ces se vidit ces . Najgore je prvih 2 tjedna( bar meni bilo), ali cim sam dosla doma pocela sam se brze oporavljat i bilo mi je lakse jer sam nosila steznjak kako su mi savjetovali. Drago mi je da je sve proslo ok. Najgore je iza vas sad oporavak i uzivancija.
Cure moje, želim vam da uživate u svakom danu preostale trudnoće!
Kada dođe vrijeme poroda da budete hrabre i što više opuštenije !!
Evo, ja idem u rodilište do kraja, jer me žele nadzirat.
Ako mi se koja pridruži, bit ću vjerojatno na 3 katu (patologiji 2).
A ako se uspijem javit u međuvremenu, čujemo se.
Ne daj te se !!
I ako vam muževi mogu bit na porodu, svakako ih povedite
Pozdrav
29.8.2022. ➕
uvik nesto, jesi ti bila u prof. Roje za upis kad san ja zavrsila s pregledom?
Izdrzi, i ne daj se....bar ces se naodmarat....
<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
da ne kopam puno unazad dajte mi recite jel se za bebe nose pelene u rodilište?
Sortiraj odgovore
Najstariji