Podizem temu da bi pohvalila St rodiliste. Rodila sam prije 3 tjedna, porodila me uz babicu, doktorica kratke crvene kose, predivna zena, puna strpljenja i potpore. Na babinjacama1 posebna pohvala ide sestri Ankici!! Sve u svemu nemam zamjerke na boravak ni na osoblje.
Grozno iskustvo sa groznom babicom koja se zove Marica! Doktori su bili ok kao i sestre dok sam lezala ali ta babica...ne ponovilo se!
Ja sam imala solidno iskustvo. Naravno, bolje ih je puno ne zvati i ne gnjaviti jer ti svakim zvonom daju do znanja kako su silno zaposlene. Samo nikako nisam shvatila, naše je rodilište kao za prodojenje, a onda sestre uvaljuju adaptirano i bez pitanja. Ima tamo divnih babica i doktora i tek jedna baš namušena sestra. Dobar prosjek.
Preporučam imati nekoga u rađaoni a još više na odjelu.. Iz vlastitog iskustva - skroz drugi odnos prema vama..
Sestre prezaposlene, nekoliko puta sam pitala za nešto protiv bolova, ništa.. Svakako sa sobom ponijeti Lekadol jer to ne škodi bebici za dojenje.. A dojenje pak - jedva da su me i pogledali kad sam pitala samo da bace pogled da li je položaj ispravan..strašno, toliko o tome.. Preporučam svakako se dosta educirati o dojenju (pročitajte malo temu na forumu Problemi s dojenjem - žao mi je što je nisam otkrila prije svih problema koje sam imala)...
Drage mamice, čula sam da u St postoji mogućnost poroda na stolčiću, jel ima tko kakva iskustva vezana uz to? I još nešto, naišla sam na internetu na nekakav plan porođaja koji kao možeš ispunit i predati glavnom dr. u rodilištu, jeste znale za to? Jel itko to ispunjavao?
Moja prijateljica je prije 2 god radjala na stolcicu. Drugi porod navodno prvorotkinjama nisu dali. Kad ti je termin? Meni pocetkom prvog.
prije 2 god sam rodila carskim rezom nisam pisala plan i ne znam nikog da ga je u St pisao.
Pozdrav drage mame i one koje ce to tek postati. Naime meni je termin uskoro i volila bi cut svjeza misljenja o splitskom rodilistu. Temu nitko nije komentirao vec godinu dana, a ja se jos nisam odlucila ocu li u splitsko ili da bizim malo dalje. :))
Evo i ja sam rodila 2 puta u St.rodilištu(starom)2003 i 2005.g. Sada sam ponovno trudna i tremin mi je 3 mjesec 2018.g. Interesira me što sve moraš ponijeti u ovo novo rosdilište kada te uhvati za roditi.kasnije ti donesu tvoji torbu to znam ali kada ideš u rađaonu/rodilište?? Koliko ih bude u sobi,koliko stojiš iza poroda u bolnici,treba li ti što nositi za bebu??hvala vam puno...
Evo i ja sam rodila 2 puta u St.rodilištu(starom)2003 i 2005.g. Sada sam ponovno trudna i tremin mi je 3 mjesec 2018.g. Interesira me što sve moraš ponijeti u ovo novo rosdilište kada te uhvati za roditi.kasnije ti donesu tvoji torbu to znam ali kada ideš u rađaonu/rodilište?? Koliko ih bude u sobi,koliko stojiš iza poroda u bolnici,treba li ti što nositi za bebu??hvala vam puno…
Ovako rodila sam prije 3g i prije 9mj u Splitskom rodilistu… oba poroda super osoblje super e sada… sto se tice osoblja u radaoni super lipo sa njima pricaj smireno i oni ce te drzat na oku cijeli porod na odjelu je najbolje ako stvarno ti nesto treba zvati ih stvarno ima premalo sestara a previse rodilja.. ponijeti ja sam recimo odmah ponijela stvari za rodiliste sa sobom i kad je porod bio gotov stvari su isle sa mnom na odjel…ponesi uloske, mrezaste gacice, mozes i svoju spavacicu njihove su flanel i vruce ko vrag… nemoj nosit svasta jer tvoji ce ti dolazit i vidit ces sta treba… sa prvim ditetom imala sam dvi torbe svega i svacega… za bebu nista nego blaznice ili gazice ako bljucne… nisu bas odusevljeni kad prEsvlacimo bebe…
U sobi dvi rodilje dvi bebe..tri dana ako je sve ok.posjete ne gledaju mojoj cimerici je valjda prvi dan bilo pola sela al ja sam je upozorila da to nije ok radi beba 12mj sezona prehlada i gripa valjda je uvazila sa mnom nije progovorila tri recenice iduca tri dana al nije vise bilo ni pola sela😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji