Splitsko rodilište - iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    crnamala
    03. Svibanj 2015. 10:09

Cestitke! 

Vmnina
    03. Svibanj 2015. 12:37

mum80 cestitke!

• mum80
    03. Svibanj 2015. 21:28

Hvala svima na cestitkama ;) Evo jedan savjet od mene - ponesite nesto lagano za spavati, spavacice su uzasne i jako nezgodne za dojiti, cimerica je nosila svoju kratku spavacicu sa kratkim rukavima, a ja donju majicu za dojenje (HM) i pamucnu suknju - jer nemam spavacicu hihi, nitko nam nije prigovorio, cak smo i pitali mozemo li ;)

• Zamyboo
    04. Svibanj 2015. 10:23

Ja rodila prije tjedan dana, 26.04. Sve pohvale za cjelokupno osoblje splitskog rodilista!

Zamira Bulic

cipelica
    17. Lipanj 2015. 16:36

zna li koja može li se uzet apartman da budeš sam s bebom i koliko to uopće košta??? grozim se ovih posjeta iz vani kad nahrupi čopor ljudi s raznoraznim bakterijama, kašljem i kihanjem

Dare12
    18. Lipanj 2015. 12:34

Cipelica, ne zamaraj se sa tim stvarima...a sestre su nekad stroge pa nema gomila ljudi u sobama...

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

ifv-Nora
    21. Lipanj 2015. 12:18

Drage buduće mame,zelim vam prenijeti lijepo i ugodno iskustvo poroda u splitskom rodilištu(prvi porod).Samo riječi pohvale imam za cijelokupno osoblje,ostala sam ugodno iznenađena.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.