Ako ja želim ići na tečaj moram li ja platiti onda jos 400 kuna ili samo on plaća? To nisam bila baš shvatila.... MM radi a nismo iz Splita a meni je rodbina tamo i realno mogu ici na tecaj jer imam di biti ali ne znam kako oni to gledaju. Bas sam blesava to zaboravila pitat....
Pozdrav curke :)
Imam jedno pitanje vezano za prijem rodilja u rodilište u Splitu. Naime, da li se u splitsko rodilište može doći na dan termina, ili par dana prije, te se u rodilištu čekati porod? S obzirom na to da živim nekih 100 km od Splita, a rodila bih tamo, nezgodno mi je čekati doma da se nešto počne događati.. trudovi ok, ali se pitam što ako mi doma pukne vodenjak.. prvorotkinja sam, i znam da ne ide to baš tako brzo kad je prvi porod u pitanju al opet mi je sve to rizik.. :/
Imam rodbinu u Splitu, tako da u krajnjem slučaju mogu kod njih čekat početak poroda, ali evo ni sama nisam pametna..
Ma pretpostavila sam da nije praksa da zadržavaju u bolnici do termina ukoliko je sve u redu i nemaš trudove, al osobno poznam dva slučaja gdje su jednu curu ostavili (a bilo je sve u redu), a drugu pak ne :/ s tim da je ova što su je ostavili poznavala neku babicu bla,bla pa vjerovatno na račun toga.. u svakom slučaju, čekat trudove i ić, nema druge ;)
Tnx
http://www.portaloko.hr/clanak/kaos-u-bolnici-inspektori-cesljaju-odjel-ginekologije-/0/69177/?1935377111
Sortiraj odgovore
Najstariji