Splitsko rodilište - iskustva

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Bljubica

Broj poruka: 423

Prijavi adminu

Loreen

Koliko se čeka da ti ,,odobre,, društvo na porodu?Je li kasno ici mjesec dana prije?

mislim da ne tribaju oni ništa odobravat, platiš i potpišeš formular (ja mislim i ti i pratnja). ja sam manje od misec do termina pa još ništa nisam ni platila ni potpisala, al sam odslušala predavanje  sve mislim kako imam vrimena...

crnamala

Broj poruka: 426

Prijavi adminu

Croheidi

Ma i ja se svakako nadam boljem pristupu ovaj put. Jel zna netko može li se "tečaj" platiti pri primitku u rodilište?

Mislim da ne, zato jer te odmah traze potvrdu koju moras rijesit ranije u tajništvu nakon uplate. Imas sve podatke za uplatu na netu a jacsam potvrdu dobila bez dragoga samo ti triba njegov oib. Moj se doma potpisao na gotovu potvrdu.

crnamala

Broj poruka: 426

Prijavi adminu

Loreen

Koliko se čeka da ti ,,odobre,, društvo na porodu?Je li kasno ici mjesec dana prije?

Znam ljude koji su platili tjedan dana prije nego je zena rodila. Bitno ti je bar misec ranuje ako planurasvici na tecaj jer se on organizira pocetkom svakog mjeseca.  Inace je nebitno. Ja sam napravila misec dana prije i samo ti udsre prcat na potvrdu kad platiš ne cekas nikakvo odobrenje.

• Loreen

Broj poruka: 1090

Prijavi adminu

Ako ja želim ići na tečaj moram li ja platiti onda jos 400 kuna ili samo on plaća? To nisam bila baš shvatila.... MM radi a nismo iz Splita a meni je rodbina tamo i realno mogu ici na tecaj jer imam di biti ali ne znam kako oni to gledaju. Bas sam blesava to zaboravila pitat....

Bljubica

Prijavi adminu

Loreen

Ako ja želim ići na tečaj moram li ja platiti onda jos 400 kuna ili samo on plaća? To nisam bila baš shvatila…. MM radi a nismo iz Splita a meni je rodbina tamo i realno mogu ici na tecaj jer imam di biti ali ne znam kako oni to gledaju. Bas sam blesava to zaboravila pitat….

400kn se plaća pratnja na porodu, u tu cijenu je uključen tečaj na koji možete ić, a i ne morate - nije uvjet. možeš ić ti sama, može on sam, možete zajedno, možeš jedan dan ti drugi dan on, stvar je u tome da te niko na tečaju neće ni tražit uplatnicu, već sam ti rekla da ja nisam ništa platila a odradila sam tečaj. isto tako za prisustvovanje na porodu niko te neće tražit "potvrdu" da ste odslušali tečaj jer nikakvu potvrdu nećeš ni dobit. na ovom linku možeš pročitat neke informacije (pri dnu stranice) http://klubtrudnica-split.hr/www1/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=56&Itemid=81
    tečaj uglavnom počinje prvog ponediljka u misecu, dakle za ovaj si vjerojatno zakasnila, ali nazovi tajnicu klinike i pitaj šta god te zanima ona će bolje znat 

• Loreen

Broj poruka: 1090

Prijavi adminu

super ! puno hvala!! :)

• Ukilele

Broj poruka: 239

Prijavi adminu

Pozdrav curke :)
    Imam jedno pitanje vezano za prijem rodilja u rodilište u Splitu. Naime, da li se u splitsko rodilište može doći na dan termina, ili par dana prije, te se u rodilištu čekati porod? S obzirom na to da živim nekih 100 km od Splita, a rodila bih tamo, nezgodno mi je čekati doma da se nešto počne događati.. trudovi ok, ali se pitam što ako mi doma pukne vodenjak.. prvorotkinja sam, i znam da ne ide to baš tako brzo kad je prvi porod u pitanju al opet mi je sve to rizik.. :/ 
    Imam rodbinu u Splitu, tako da u krajnjem slučaju mogu kod njih čekat početak poroda, ali evo ni sama nisam pametna..

Bljubica

Prijavi adminu

Crnka223

Pozdrav curke :)
    Imam jedno pitanje vezano za prijem rodilja u rodilište u Splitu. Naime, da li se u splitsko rodilište može doći na dan termina, ili par dana prije, te se u rodilištu čekati porod? S obzirom na to da živim nekih 100 km od Splita, a rodila bih tamo, nezgodno mi je čekati doma da se nešto počne događati.. trudovi ok, ali se pitam što ako mi doma pukne vodenjak.. prvorotkinja sam, i znam da ne ide to baš tako brzo kad je prvi porod u pitanju al opet mi je sve to rizik.. :/ 
    Imam rodbinu u Splitu, tako da u krajnjem slučaju mogu kod njih čekat početak poroda, ali evo ni sama nisam pametna..

sumnjam da bi  te držali u bolnici ukoliko je sve uredu s trudnoćom, ali to je samo moje mišljenje, ne mogu tvrdit ništa jer do sad nisam ni čula za nešto slično. možda najbolje ko rodbine čekat ako te već strah..

• Ukilele

Broj poruka: 239

Prijavi adminu

Ma pretpostavila sam da nije praksa da zadržavaju u bolnici do termina ukoliko je sve u redu i nemaš trudove, al osobno poznam dva slučaja gdje su jednu curu ostavili (a bilo je sve u redu), a drugu pak ne :/ s tim da je ova što su je ostavili poznavala neku babicu bla,bla pa vjerovatno na račun toga.. u svakom slučaju, čekat trudove i ić, nema druge ;) 
    Tnx 

Sara9

Broj poruka: 790

Prijavi adminu

http://www.portaloko.hr/clanak/kaos-u-bolnici-inspektori-cesljaju-odjel-ginekologije-/0/69177/?1935377111

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.