Da fora mi je to, naspavaj se, mislim ne kužim kak se možeš naspavati za par mjeseci. Ma to su gluposti, je da je teško kad za redom imaš po par noći gdje oka nisi skopila, al navikneš se nekad je dosta i dva sati i ko nova si.
Haha to je kao da ti kažu najedi se danas puno pa sutra nećeš morati jesti što se tiče spavanja ja sam kupila ovaj dormeo nadmadrac što je sad na akciji i preporodila se,od kad njega imam nisam se niti jednom probudila po noći,kako zaspem tako se i probudim,za razliku od prije kad sam se 100 puta po noći budila ...
Dada grudnjaci u Aniti su po 350 kn, imaju neki popust za gotovinu 10% . Ulijevaju povjerenje u kvalitetu tako da ako si možeš priuštiti bar jedan uvijek dobro dođe. Pogotovo ako ne možeš naći veličinu, ovi su za dojenje ,ma svakakvih imaju a stvarno mi se čine dugotrajni i kvalitetni, vrijedi otići pogledati.
Znala sam u Lisci platiti isto toliko grudnjake pa opet nisu bili baš tako jako kvalitetni.
Ja sam nekako od grudnjaka odustala, od svih kojih imam još mi jedan paše i nosim ga baš kada moram ali ja sam jagodica bobica pa ne poskakuju daleko
Cure nadam se da bolje spavate nego ja jer ovo moje prelazi sve granice normalnog bilo vruće ili hladnije vani! Ko nenormalna rekla bi moja baka
Jojo evo i ja spavam kao i ti
Ali u mom slucaju budna sam jer sina hranim ... inace bi vjerovatno hrkala bez obzira na vrijeme
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Ja ne mogu spavati po noći, ne znam kaj mi je, ali zadnjih par noći nema teoretske da prije 4-5 zaspim.
al onda nadoknadim popodne i to se super naspavam od 2 do 4 i ko nova sam.
Ja uopće više nemrem spavati, dobro ja sam sad 37.tt ali ubije me to, stalno odlaženje na wc, stalno spavanje na boku već me kukovi rasturaju od toga, i onda ujutro u 6 više ne bi oka sklopila, a ne mogu nešto ni preko dana spavati. Sad već polagano izgledam ko zombi, ljudi me stalno pitaju da kaj mi je? Strava, mislim da se mogu sa spavanjem pozdraviti barem narednih godinu dana.
Sortiraj odgovore
Najstariji