nema na cemu ja sam u taj jastuk zaljubljena i ne dam ga iz kreveta ni kad rodim
hehehehehehe..........
mozda ima krevet 300x300
Laura 21.08.2014 :-*
ma neee hehehe uopce nije tak ogroman pogotovo kad se ja nasadim na njega znaci jastuk stavim naprijed pod noge i pod glavu i zagrlim ga a muz me od iza zagrli, taman mi dode ko jos jedan jastuk
Ja iskoristim dupli poplun umjesto takvog jastuka ali po noći ne spavam nikako. Ne znam za vas ali ja sam koma ovaj mjesec.
U Gundulićevoj je dućan Anita i stvarno imaju sve , svaka čast prodavačici vidi se da je upućena a onaj steznik poslije poroda je jeftiniji nego DM- ov a ulijeva mi više povjerenja. Imaju krasne spavaćice i donji veš ali za mene ipak malo preskupo.
Ja bolje spavam od kad je hladnije,ali nikad cijelu noć u komadu,vrtim se stalno.Legnem čim mi se prispava,bilo to u 7 ili 8,ne mučim se, jer se dižem u 6 zbog posla i moram se odmoriti.Definitivno planiram do Anite
Ja spavam užasno... stalno se budim, nemrem se narihtati, pa me žgaravica muči, pa me noge izgrče, pa mi je vruće... uglavnom spavam koma. Popodne možete misliti kak uspijem spavati uz moje prvo dijete koje ne spava popodne... uglavnom, jedva čekam da krene opet u vrtić pa da bar mogu oko podneva malo ubiti oko...
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
Ja nisam trudan, ali i ja jedva čekam da krene nazad u vrtić, ovo već izmiče svakoj kontroli, a ona čak i spava popodne, al ja koliko sam umorna ne uspijem ni oka sklopit evo je već opet, hiperaktivac mali!
Meni su najjači oni koji mi kažu da se sad naspavam jer za par mjeseci ništa od spavanja....i ajd kolko tolko ok spavam al opet...budim se par puta...što zbog wca što bezveze...i najgore mi je kad se tijekom noći nesvjesno okrenem na desni bok il na leđa pa se onda scimam i onda samu sebe mučim da zašto sam sr okrenula pa ne mogu zaspat i tak
Sortiraj odgovore
Najstariji