poznam ih natrag, to je valjda bilo nekaj ujutro… ne znam. makar, hvala Bogu, nije mi više slabo i ne treba mi biti :P
nadam se da bude sve u redu :)
Maca bit ce sve ok, i ja sam bila bas preplasena. Sad mi je malo lakse al svejedno čim odem s pregleda jedva čekam sljedeći:)
Ja sam isto takva 😋 bila u petak, sljedeci je 2.3., di je to?! 😁
26.8. Ivan 💙💙
drage mame,nova sam ovdje te me zanima sto mislite o mom slucaju. zadnju menstruaciju sam imala 30.12.2017
bila sam na 1 pregledu po njima izracunato u 6 tjednu te mi je ginekolog rekao da trudnoca postoji ali na ultrazvuku nismo nista vidjeli osmi crne sjene,tocke kako to već nazvati.
isla sam na pregled tjedan dana nakon sto je izracunato da je 7 tjedan trudnoce i nema nikakve promjene osim sto sam u meduvremenu dobila jake bolove slicne menstrualnim te lagani ali smedji iscjedak. iskreno jako puno smo radili na bebici i neznam sto sad, umrijeti cu od neizvjesnoti do iduceg pregleda koji je za 7 dana,.. preporuceno mi je mirovanje ai nista osim toga.. :(
Draga mono,
nikako da dođem provjeriti kako si i kako napreduje trudnoća. Moja bebica će za par dana 11 mjeseci, bucmasta je, vesela i razigrana. Jako voli druge bebice pa smo odlučili da je vrijeme za bracu ili seku. Opet nam je uspjelo iz prvog puta, ali opet se javilo krvarenje, ovaj put i jače nego onda. Dobila sam duphastone, moram popiti 4 odjednom pa 3x1. Na ultrazvuku se ne vidi još GV jer nisam ni 4 tjedna trudna, kontrola za 2 tjedna. Kad sam došla kući rekla sam si danas ti se moram javiti.
Draga mono,
nikako da dođem provjeriti kako si i kako napreduje trudnoća. Moja bebica će za par dana 11 mjeseci, bucmasta je, vesela i razigrana. Jako voli druge bebice pa smo odlučili da je vrijeme za bracu ili seku. Opet nam je uspjelo iz prvog puta, ali opet se javilo krvarenje, ovaj put i jače nego onda. Dobila sam duphastone, moram popiti 4 odjednom pa 3x1. Na ultrazvuku se ne vidi još GV jer nisam ni 4 tjedna trudna, kontrola za 2 tjedna. Kad sam došla kući rekla sam si danas ti se moram javiti.
Anaaa,
Wauuuu, cestitam !! Bas lijepo da ste odmah na drugo krenuli, biti ce taman super razlika !
Sto se tice krvarenja...tipkale smo, znas da to apsolutno nista ne znaci, ja sam ovaj put krvarila skroz do 10 tt, svakih par dana i to prava krv je bila u pitanju. Jakoo mi je dragoo radi tebee ! Biti ce sve ok i ovaj put !
Samo ti pij Duphastone..inace, Utrogestan vaginalno ima nesto bolje djelovanje tj.bolju razgradju, posebice u ranoj T, ako ne krvaris jako, mozda da prijedjes na Utrog?? Jos je rano da bi se ista vidjelo...pojaviti ce se..:)
Ja sam ok, evo...jos 50 dana do termina, odbrojavam doslovno, vrijeme mi uzasno, ali uzasno sporo prolazi, uvijek to napisem ali stvarmo tako je.
Dobila sam sad mucnine, i povracala sam cak, mislim da mi je povezano sa zgaravicom, imam uzasne bh kontrakcije ali srecom me ne otvaraju...jedva cekam da sve prodje i da napokon dodje ta curica !
Javljajjj mi sveee, pratim i daljeeee !❤❤❤
Draga mono,
Anaaa,
Wauuuu, cestitam !! Bas lijepo da ste odmah na drugo krenuli, biti ce taman super razlika !
Sto se tice krvarenja…tipkale smo, znas da to apsolutno nista ne znaci, ja sam ovaj put krvarila skroz do 10 tt, svakih par dana i to prava krv je bila u pitanju. Jakoo mi je dragoo radi tebee ! Biti ce sve ok i ovaj put !
Samo ti pij Duphastone..inace, Utrogestan vaginalno ima nesto bolje djelovanje tj.bolju razgradju, posebice u ranoj T, ako ne krvaris jako, mozda da prijedjes na Utrog?? Jos je rano da bi se ista vidjelo…pojaviti ce se..:)
Ja sam ok, evo…jos 50 dana do termina, odbrojavam doslovno, vrijeme mi uzasno, ali uzasno sporo prolazi, uvijek to napisem ali stvarmo tako je.
Dobila sam sad mucnine, i povracala sam cak, mislim da mi je povezano sa zgaravicom, imam uzasne bh kontrakcije ali srecom me ne otvaraju…jedva cekam da sve prodje i da napokon dodje ta curica !
Javljajjj mi sveee, pratim i daljeeee !❤❤❤
Ajme baš mi je drago čuti da je sve u redu 😊😊😊. Vjerujem da ti sporo prolazi kad si toliko dugo čekala, ali još malo pa ćeš držati svoju malu srećicu. Kažu ako te muči žgaravica da će bebica imati kose, ali to baš ne drži vodu, ja nisam imala žgaravicu, a moja Iva je imala jako puno kosice čak se već vidjela kad mi je ginica pregledavala plodnu vodu. Imala sam i ja bh kontrakcije, a pred porod sam bila samo 2 prsta otvorena, na kraju sam morala na drip, nekako se nadam da ovaj put neću. Bitno da bude sve u redu, ostalo ćemo preživjeti 😊😊. Ja odmaram koliko mogu uz bebice, čekam i nadam se najboljem. S Ivom sam kroz cijelu trudnoću imala smeđi iscjedak, dođe pa prođe i stalno sam bila na duphastonu, pa je bilo sve ok, nadam se da će i sad. Javit ću se čim nešto saznam, javljaju se i ti s novostima 😘😘
Moze pomoc 13+4 tjedna od 11 tjedna prati me smedi iscjedak. Bude pauza dan dva pa opet krene. Bila na pregledu sa bebom sve ok nema hematoma . Mirujem pijem duphastom i utrogestan! Neznam koliko to moze potrajat!
Moze pomoc 13+4 tjedna od 11 tjedna prati me smedi iscjedak. Bude pauza dan dva pa opet krene. Bila na pregledu sa bebom sve ok nema hematoma . Mirujem pijem duphastom i utrogestan! Neznam koliko to moze potrajat!
Ja sam imala od samog početka, pa sve do zadnjeg tromjesečja, isto tako bude pa prestane, također nisam hematom imala. Bebica je sad skoro 11 mjeseci, živa i zdrava. Samo odmaraj, uzimaju terapiju i bit će sve ok. Sretno
Hvala na odgovoru! Stvarno san u strahu uz ovoliko tableta koje pijem nikako da stane! Ovo mi je druga trudnoca u prvoj nisan imala niti jedan problem tako da san sad zabrinuta necu valjda morat do kraja trudnoce mirovat !
I'm really scared because my mother has two spontaneous children.
baccarats
Sortiraj odgovore
Najstariji