Ana Nenadic,
Rodila sam nocas u 33 tt hitnim carskim rezom, otkucaji su padali ! Srecom sam dosla na vrijeme !
Javljam ! Beba je 1800 g 44 cm, u inkubatoru i na respiratoru, ali stabilno !
Ana Nenadic,
Rodila sam nocas u 33 tt hitnim carskim rezom, otkucaji su padali ! Srecom sam dosla na vrijeme !
Ajme mono draga srce mi je sada stalo na trenutak. Što kažu doktori hoće biti sve u redu? Jooj nadam se da će sve biti dobro i da ćeš uskoro držati svoju mrvicu u naručju. Bogu hvala da si došla na vrijeme ne mogu ni zamisliti što bi bilo da nisi. Drži se i odmaraj, obavezno javljaj kako je mrvica
Ana Nenadic,
Ajme mono draga srce mi je sada stalo na trenutak. Što kažu doktori hoće biti sve u redu? Jooj nadam se da će sve biti dobro i da ćeš uskoro držati svoju mrvicu u naručju. Bogu hvala da si došla na vrijeme ne mogu ni zamisliti što bi bilo da nisi. Drži se i odmaraj, obavezno javljaj kako je mrvica
Pa kazu da su normalne komplikacije s plucima u ovim tjednima, tj.stanje je ocekivano...
Nisam bas puno info dobila od pedijatra ali stanje je stabilno...
Sutra ju idem vidjeti, dns nisam mogla.
Jedva cekam !
Ana Nenadic,
Pa kazu da su normalne komplikacije s plucima u ovim tjednima, tj.stanje je ocekivano…
Nisam bas puno info dobila od pedijatra ali stanje je stabilno…
Jedva cekam !
Sigurna sam da će sve biti dobro. Uživaj sa svojom mrvicom 😁😁
Ana Nenadic,
Pa kazu da su normalne komplikacije s plucima u ovim tjednima, tj.stanje je ocekivano…
Jedva cekam !
Ana,
Samo da ti javim.
Djevojcica je dobro, stabilno, sve je pod kontrolom
Grozno mi je jer ju samo dva.puta dnevno smijem posjetiti I to samo na pola h.
Nadam se da ce se sve nastaviti dobro u ovom smjeru !
Kako si ti??? Ima kakvih novosti.?
Ana Nenadic,
Jedva cekam !
Ana,
Samo da ti javim.
Djevojcica je dobro, stabilno, sve je pod kontrolom
Grozno mi je jer ju samo dva.puta dnevno smijem posjetiti I to samo na pola h.
Nadam se da ce se sve nastaviti dobro u ovom smjeru !
Kako si ti??? Ima kakvih novosti.?
Baš mi je drago da je curica dobro 😊😊😊 ne mogu zamisliti koliko ti je teško samo je tako malo viđati. Jel se zna koliko će morati biti u inkubatoru? Meni je krvarenje stalo, ali me sad brine jer se uopće ne osjećam trudno, od mučnina ni m. U ponedjeljak je kontrola pa se nadam da će imati dobre vijesti. Danas sam 5+2.
Poštovani,
Imam jedno pitanje vezano za moju trudnocu. Zapravo bila sam u 12 nedelji trudnoce gdje sam malo prokrvarila i nakon dva dana opet jako malo. Nakon toga mogla sam vidjeti u tragovima smedji iscjedak koji je trajao 6dana. U to vrijeme sam pila Utrogestan i mirovala 2 nedelje nakon cega sam opet pocela setati po polju. Sada sam u 16 nedelji i opet mi se pojavio smedjkas iscjedak. Ovaj put uzimam Utrogestan ali vaginalno 3x2.
Imam i razloga za brigu? Koliko dugo moram mirovati? Koliko dugo moram uzimati utrogestan? Da li da ga pocnem uzimati oralno, jer ni sama nisam sigurna da li dobro radim vaginalno?
Unaprijed zahvalna
Poštovani,
Imam jedno pitanje vezano za moju trudnocu. Zapravo bila sam u 12 nedelji trudnoce gdje sam malo prokrvarila i nakon dva dana opet jako malo. Nakon toga mogla sam vidjeti u tragovima smedji iscjedak koji je trajao 6dana. U to vrijeme sam pila Utrogestan i mirovala 2 nedelje nakon cega sam opet pocela setati po polju. Sada sam u 16 nedelji i opet mi se pojavio smedjkas iscjedak. Ovaj put uzimam Utrogestan ali vaginalno 3x2.
Imam i razloga za brigu? Koliko dugo moram mirovati? Koliko dugo moram uzimati utrogestan? Da li da ga pocnem uzimati oralno, jer ni sama nisam sigurna da li dobro radim vaginalno?
Unaprijed zahvalna
Doziranje i primjenu utrogestana ti je morao savjetovati lijecnik, mi to nismo. Ono sto kao laik mogu reci da se vaginalnom primjenom bolje apsorbira.
Sto se tice mirovanja isto si trebala dobiti uputu od lijecnika.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Drage moje... nova sam na forumu aaa isto tako nova i u trudnoci 🙈 sumnjala sam da sam trudna i prije nego mi je mens kasnila sto se na kraju i ispostavilo tacno... danas sam imala prvi pregled kod doc i zakljucak je da sam 5+2, ono sto mene brine je kontstantan i jak bol u donjem stomaku, doc kaze da imam hematom pored posteljice i prepisala mi je duphaston 4x1 na svakih 6 sati, i strogo mirovanje naredne 2 sedmice ☹️ do sada sam popila dvije tablete i primjetila sam smedji iscjedak, koji prije koristenja tableta nisam imala... prva mi je trudnoca malo sam istraumirana zbog bolova, citam vade komentare i to mi daje nadu i neko pozivitno razmisljanje o svemu 💋❤️
Hej mala mrvica! Meni su ti isto otkrili hematom u ranoj trudnoci oko kojih 7 tjedana..tj.imala sam par puta takva obilna krvarenja da sam se budila u krvi do koljena..hematom mi je bio veci od bebe i bilo je prestrasno. Isto 10 dana bolnica i sad vec 2 mj.strogo mirovanje s tim da mi je jos rastao,a ne se smanjivao..jos uvijek ga malo imam i takodjer isto imam smedji iscjedak i trebam sad cekati da se skroz povuce.. nemoj se brinuti,samo se drzi strogo uputa..znaci strogo mirovanje,wc-krevet i to je to..jer mirovanjem ne radis nikakve nagle pokrete i ne potices krvarenje.. bit ce sve ok..pij terapiju sta ti je gin.prepisala i drzi se toga..znam kako ti je,samo pozitivno i bit ce sve ok.. sretno😊
Sortiraj odgovore
Najstariji