Pozdrav,imam pitanje,naime muz i ja radimo na bebi nekih 10 mjeseci i sad mi se zapravo prvi put desilo da mi menstruacija kasni,medutim kako mi je vec treci dan kasnila dobila sam uzasne bolove u donjem dijelu trbuha koji su trajali par sati,a ujutro sam se probudila sa pojacanim smedim iscjetkom?Sto to znaci?
Pozdrav,imam pitanje,naime muz i ja radimo na bebi nekih 10 mjeseci i sad mi se zapravo prvi put desilo da mi menstruacija kasni,medutim kako mi je vec treci dan kasnila dobila sam uzasne bolove u donjem dijelu trbuha koji su trajali par sati,a ujutro sam se probudila sa pojacanim smedim iscjetkom?Sto to znaci?
Znaci da je moguce da se radi o imp.krvarenju, mestrualni bolovi su isto tako moguci u pocetku trudnoci. Da li si radila test i jesi li isla na hitnu zbog krvarenja? Smedji iscjedak je krvarenje, samo se radi o staroj krvi.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Nana216 ja sam ga imala 10 dana i to u dosta velikim količinama bar ujutro kad bi se ustala,kao mjesavina sluzi i krvi i prestalo je uz mirovanje i korištenje utrogestana. Nadam se i da će tvoj slulaj dobro završiti,kako si sada?
Hej jucer bila na pregledu ....jos uvijek imam kad se obrisem smeckasto.....vadili betu beta je 1500...sas sam kao po zadnjoj m 5tjedana....brine me da nije nista vidio na ultrazvuku reko je doktor da je to normalno da je rano ...tek sam 17 dan poslije transfera al ja nekako mislim da bi se moralo vidit ....bol imam najvise u lijevom jajniku al ne stalno samo pri nekim pokretima...strah me slucajno da nebi bila vanmatericna :$
Nana216 ja sam ga imala 10 dana i to u dosta velikim količinama bar ujutro kad bi se ustala,kao mjesavina sluzi i krvi i prestalo je uz mirovanje i korištenje utrogestana. Nadam se i da će tvoj slulaj dobro završiti,kako si sada?
Hej jucer bila na pregledu ….jos uvijek imam kad se obrisem smeckasto…..vadili betu beta je 1500…sas sam kao po zadnjoj m 5tjedana….brine me da nije nista vidio na ultrazvuku reko je doktor da je to normalno da je rano …tek sam 17 dan poslije transfera al ja nekako mislim da bi se moralo vidit ….bol imam najvise u lijevom jajniku al ne stalno samo pri nekim pokretima…strah me slucajno da nebi bila vanmatericna :$
Meni se na uzv sa 5+4 vidjela samo gestacijska, bez EO.
Istina bila je prirodna trudnoca, pa ne znam ima li tu kakve razlike. Na 6+4 vidio se plod i kucalo je srce. Sretno!
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Hej jucer bila na pregledu ….jos uvijek imam kad se obrisem smeckasto…..vadili betu beta je 1500…sas sam kao po zadnjoj m 5tjedana….brine me da nije nista vidio na ultrazvuku reko je doktor da je to normalno da je rano …tek sam 17 dan poslije transfera al ja nekako mislim da bi se moralo vidit ….bol imam najvise u lijevom jajniku al ne stalno samo pri nekim pokretima…strah me slucajno da nebi bila vanmatericna :$
Nana moguce da je još rano, nisam pametna mene zato moj naručio prvi put sa 7 tjedana al nazalost smeđi iscjedak je krenuo na 6+5 i tada zavrsila na hitnoj al se čulo srčeko. sreća neopisiva, morat ćeš se strpit još tj dva pa na pregled,a drzim fige da je sve ok!!
💙Bartol💙
Cure znam da nije tema al ne mogu pronaci slicnu pa me zanima da je normalno pocet gubit simptome trudnoce? :/ meni je sutra 11 tt i nemam mucnine vise grudi su mi se smanjile i uopce ns bole a prije su bile uzasno bolne na sam dodir.
Ami, jesu li te ponovno počele boljeti grudi ili? Mene su jučer navečer prestale pa me malo panika primila, a bila sam u petak na pregledu i bilo je sve ok. Više ne koristim utrogestane (3 dana) pa mozda zbog toga strah.
26.8. Ivan 💙💙
Nana,
Nista se nije vidjelo na uzv?? Da li si prvo vadila tu betu od 1500, pa onda uzv, ili si uzv radila jedan dan a iduci betu?
Pa gle, sve iznad bete preko 1000 bi se trebalo vidjeti..
Koji dc je bio transfer? Blastica ti je vracena?
Cure znam da nije tema al ne mogu pronaci slicnu pa me zanima da je normalno pocet gubit simptome trudnoce? :/ meni je sutra 11 tt i nemam mucnine vise grudi su mi se smanjile i uopce ns bole a prije su bile uzasno bolne na sam dodir.
Ami, jesu li te ponovno počele boljeti grudi ili? Mene su jučer navečer prestale pa me malo panika primila, a bila sam u petak na pregledu i bilo je sve ok. Više ne koristim utrogestane (3 dana) pa mozda zbog toga strah.
Jesu, nakon 2 dana se opet vratila slabina i grudi me počele boljet. Meni je moj dr dao jos jednu kutiju da smanjujem dozu hormona 'pomalo' a nekako me lovi panika kad ih prestanem pit što će biti. Imam sada ovaj tjedan dvije na dan i od sljedećeg po 1 dok ne popijem. Ja i ti smo isti tjedan i dan i nadam se da će sve bit ok, valjda znaju oni bolje nego mi.Ja sam prošli pon bila na pregledu sve je bilo ok tako da se ne brini za simptome to je normalno valjda,još ako si prestala pit tablete moguće da je i to malo poljuljalo.
💙Bartol💙
poznam ih natrag, to je valjda bilo nekaj ujutro... ne znam. makar, hvala Bogu, nije mi više slabo i ne treba mi biti :P
nadam se da bude sve u redu :)
26.8. Ivan 💙💙
poznam ih natrag, to je valjda bilo nekaj ujutro… ne znam. makar, hvala Bogu, nije mi više slabo i ne treba mi biti :P
nadam se da bude sve u redu :)
Maca bit ce sve ok, i ja sam bila bas preplasena. Sad mi je malo lakse al svejedno čim odem s pregleda jedva čekam sljedeći:)
💙Bartol💙
Sortiraj odgovore
Najstariji