Proud u pon imam pregled jedva cekam,tako sporo mi dani prolaze:) hvala Bogu iscjedka ni na mapi smeđeg sad samo puno puno sluzavog iscjedka iako mislim da je to od tableta (utrogestan). Ja ih također pijem,pitao me dr kako zelim i ja sam rekla da bi radje da pijem jer sam se nazalost toliko vaginaleta nastavljala da imam traume. Inace su, kaze, teske za zeludac al nista strasno,meni su one vjerujem puno pomogle. Posto nekim zenama ne sjedne dobro da ih piju daju vaginalete.
💙Bartol💙
Proud u pon imam pregled jedva cekam,tako sporo mi dani prolaze:) hvala Bogu iscjedka ni na mapi smeđeg sad samo puno puno sluzavog iscjedka iako mislim da je to od tableta (utrogestan). Ja ih također pijem,pitao me dr kako zelim i ja sam rekla da bi radje da pijem jer sam se nazalost toliko vaginaleta nastavljala da imam traume. Inace su, kaze, teske za zeludac al nista strasno,meni su one vjerujem puno pomogle. Posto nekim zenama ne sjedne dobro da ih piju daju vaginalete.
Meni se u pocetku malo vrtilo od njih, al onda sam se navikla. Drago mi je da si dobro. Pojacani iscjedak opcenito je u trudnoci normalan tak da nemas brige. 😉
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Utrogestan vag.stavljanjem ima bolju razgradnju i bolji ucinak pogotovo u ranoj T...zato kazu da ga je bolje stavljati vaginalnim putem.
Ja jos uvijek stavljam utrogestan..
Meni je doktorica rekla da se utrogestan vaginalete koriste do 12t. Svaki doktor ima svoju verziju.
26.8. Ivan 💙💙
Meni je doktorica rekla da se utrogestan vaginalete koriste do 12t. Svaki doktor ima svoju verziju.
Najmanje se koriste do 12 tjedna ! Jer u 12 tjednu posteljica preuzima skoro potpunu funkciju.
I luci dovoljno progesterona.
Mono je u pravu. Evo ja sam isto i dalje na duphastonu, koji je vise manje ista stvar, ali zbog smirivanja kontrakcija. I bit cu na njima gotovo do kraja, u nekom trenu moras prestat i s njima i s magnezijem zbog pravih trudova.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Mono je u pravu. Evo ja sam isto i dalje na duphastonu, koji je vise manje ista stvar, ali zbog smirivanja kontrakcija. I bit cu na njima gotovo do kraja, u nekom trenu moras prestat i s njima i s magnezijem zbog pravih trudova.
Evo ja stavila danas popodne prvu i rekao mi samo iskljucivo vaginalno..3×1
2 dana krvarila skroz malo tad mi rekao da za 4-5 tjedana trudnoce je normalno al po krvi vidio da je nizak progesteron pa na kraju ipak kao zakljucio da sam mozda i zbog tog krvarila..sl evo vec 4 dan fala bogu nema krvi.. vidit cemo..
2018 Vanmatericna odstranjen lijevi jajovod
2020 odstranjen desni
10/21 prvi IVF
11/21 nakon dva vracena embrija trudnoca,kiretaza u 8 om tjednu 🥹
09/22 dva preostala pingvincica vracena-beta negativna 😔
01/23 2.IVF ---> 22.2.2023 BETA 177 🥳🥳
--->16.3 ultrazvuk kaze imamo blizance i dva ❤️❤️
(12 JS,2 vracena 5 cekaju)
Isuse,misli ti 🙏🩷
Ja imam jos za 3 dana, a trebala bi jos drugi tjedan jer sam danas 10+4. Rekla sam doktorici da imam jos jednu kutiju, a ona mi je rekla nek potrosim do kraja da idu do 12 tjedna. Moram ju zvati.
26.8. Ivan 💙💙
Pozdrav svima
U 4oj sam trudnoci 9+4
Rodila dvoje djece 3/2012 i 5/2013
U 2/2017 spontani u 6om tjednu
U ovoj trudnoci imam smedji iscjedak od 7+4 otkad pijem duphaston 3×1,znaci vec 2 tjedna..zanima me je li duphaston trebao odmah zaustaviti ovaj iscjedak ili je 'normalno' i ovako..iako mi to bude mozda svako drugo jutro
Sortiraj odgovore
Najstariji