Smeđi iscjedak u ranoj trudnoci

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Merii3456789
    06. Ožujak 2018. 14:28

Zanima me misljenje ako neko ima iskustvo vec,u petom mj.sam trudnoce i zadnja dva rezultata urina mi pokazuju bakterije al nemogu odredit koje,trosila sam tablete al nisam dokt.misli da je spolja pa moram ponovo,to me bas brine pa ako mogu cuti misljenja

06. Ožujak 2018. 14:34

Aida Omerovic

Zanima me misljenje ako neko ima iskustvo vec,u petom mj.sam trudnoce i zadnja dva rezultata urina mi pokazuju bakterije al nemogu odredit koje,trosila sam tablete al nisam dokt.misli da je spolja pa moram ponovo,to me bas brine pa ako mogu cuti misljenja

Pozdrav. Ja sam ušla u 7.mjesec,  do sad svaki puta sam imala bakterije u urinu, 2 puta mi dali vaginalete, svaki put ponavljam i opet su tu, ono u nalazu uvjek piše pod bakterije 1, 2 ili 3, kak koji puta...a kad idem radit uk s abg piše fiziološka flora(što znači kolko sam shvatila da je sve ok) tako da neznam ni sama..ak se doktorica ne zabrine valjda je sve ok

• Merii3456789
    06. Ožujak 2018. 14:38

Nemam pojma to mi je pokazalo i kod ginekol.i dokt.opste prakse sutra idemo po 4x za dva dana da radim nalaze kao nemogu skontat odakle i koja vrsta,kako sam rekla dokt.kaze da je moguce vani zbog vagin.isc.,ugl zanima me nije nista opasno desava se h mnogih jel da 

06. Ožujak 2018. 14:44

Aida Omerovic

Nemam pojma to mi je pokazalo i kod ginekol.i dokt.opste prakse sutra idemo po 4x za dva dana da radim nalaze kao nemogu skontat odakle i koja vrsta,kako sam rekla dokt.kaze da je moguce vani zbog vagin.isc.,ugl zanima me nije nista opasno desava se h mnogih jel da

Neznam, moja doktorica to uopće ne spominje, samo me šalje ponovo, dešava se i drugima vjerujem, bakterije su u trudnoći česte..ali ak doktor nezna, mi možemo još manje znati, nadajmo se da će proći..a dotle piti čim više tekućine, sok od brusnice, često mokriti, na prvi znak odmah isprazniti mjehur do kraja i prati se samo čistom vodom, bez sapuna, izbjegavati vlažne maramice...

• Merii3456789
    06. Ožujak 2018. 14:59

Hvala u.svakom slucaju malo mi je opet lakse,sutra idem redovno ginek.a i doktoru pa vidjecemo ponovo

ami25
    06. Ožujak 2018. 17:21

Ena, Aida meni je prošli put pokazalo krv u urinu i poslao me dr da napravim nalaz jer da imam neku bakteriju a kad ono rezultat - sterilno, sad sam još zbunjenija. Se susrela koja možda s tim?

💙Bartol💙

06. Ožujak 2018. 17:34

ami25

Ena, Aida meni je prošli put pokazalo krv u urinu i poslao me dr da napravim nalaz jer da imam neku bakteriju a kad ono rezultat - sterilno, sad sam još zbunjenija. Se susrela koja možda s tim?

Nisam se susrela s tim..a možda ti je kapilarica pukla pa bilo krvi...ak je kasnije bilo sterilno ne brini, rekli bi ti da je nešto.

• Merii3456789
    06. Ožujak 2018. 17:36

Meni se na pocetku trudnoce pojavilo isto i brinila sam,medjutim kad sam otisla dokt.rekla je da nije nista i da je normalno da se to pojavi 

• NinA7
    07. Ožujak 2018. 09:33

Pozdrav drage  moje nova sam i ja na forumu. Brine i mene taj smedji iscjedak evo danas drugi dan kako ima i bas je taman i vodenast. Bila sam kod jednog ginekologa koji mi je otkrio trudnocu i rekao da dodjem za 10 dana ali ja sam otisla za 5 dana jer mi se pojavio taj smedji iscjedak u pocetku jebio svijetak sad je taman radila sam betu 2.3 i bila je 547 i ponovila je 5.3 bila je 1055 i reako mi je da nije uredna trudnoca da moram na ciscenje. Ali ja sam otisla drugom ginekologu i rekli su mi da je ok i da ne zurim sa ciscenjem da dodjem za 10 dana da vide da li se plod razvija jer je po njima sasvim u redu to,  a za smedji iscjedak su mi dali duphaston 3x1 i vitamine preMama duo 1x1 da li je koja od vas imala ovakvo slicno iskustvo brinem se bas. Hvala vam 

ami25
    07. Ožujak 2018. 10:34

Nina ja sam imala isto iskustvo bila narucena na pregled negdje s 8 tj,al sam morala ranije otic zbog tamnog smeđeg iscjedka pomjesanog s krvi i meni nisu mjerili betu samo su obavili pregled dr je rekao da srce kuca dao mi utrogestan 3x1 i mirovanje, i dalje je trajao nekih 10 dana i na pregledu za 15 dana sve bilo u redu. ne znam koliko je tebi trenutno meni je tad bilo 7 tjedana.sretno

💙Bartol💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.