Smeđi iscjedak u ranoj trudnoci

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • nelica166
    27. Ožujak 2018. 21:25

Pozdrav, pisala sam jucer u jednoj drugoj temi a tek sad sam vidjela ovu. Ukratko... Preko testa sam prosli tj u cet saznala da sam trudna. U petak mi se pojavio ful svjetlo smečkasti iscjedak. Na papiru kad sam ae brisala jedva da se vidjelo. Malo na ulosku. Narucena sam na prvi pregled tek 10.4. jer je kao jos prerano. Gin mi je samo rekla ako bude kakvo krvarenje da odem na hitnu. Jucer me pocelo dolje boljeti i bila sam danas na hitnoj. Gin me pregledala i rekla da krvarenje nikakvo ne vidi a na uzv da se vidi gv, zv i eo 2,5 mm. Nikakve tablete nisam dobila niti za iscjedak niti protiv bolova. Jel moguce da je taj iscj kao i bolovi normalni? Hvala cure ;)

• nelica166
    27. Ožujak 2018. 21:28

Btw...na pregled idem tej 10.4. kao sto sam napisala znaci jos radim svakako dva tj. Moguce da me boli jer se naprezem na poslu.

• Anđeo_
    28. Ožujak 2018. 09:56

nelica166

Pozdrav, pisala sam jucer u jednoj drugoj temi a tek sad sam vidjela ovu. Ukratko… Preko testa sam prosli tj u cet saznala da sam trudna. U petak mi se pojavio ful svjetlo smečkasti iscjedak. Na papiru kad sam ae brisala jedva da se vidjelo. Malo na ulosku. Narucena sam na prvi pregled tek 10.4. jer je kao jos prerano. Gin mi je samo rekla ako bude kakvo krvarenje da odem na hitnu. Jucer me pocelo dolje boljeti i bila sam danas na hitnoj. Gin me pregledala i rekla da krvarenje nikakvo ne vidi a na uzv da se vidi gv, zv i eo 2,5 mm. Nikakve tablete nisam dobila niti za iscjedak niti protiv bolova. Jel moguce da je taj iscj kao i bolovi normalni? Hvala cure ;)

I ja sam "nova" prva trudnoća 7+2 i imala sam isto grčeve na početku do cca 5 tjedna kao da ću dobit moj gin. Mi je rekla da se to dešava i da nije zabrinjavajuće u tim tjednima jer se ugnježđuje (neznam kako bi to napisala) u maternicu ja sam čak na dan kada trebam dobiti imala lagano krvarenje 😣 reko evo je došla kad ono ništa za 3 dana napravila test pozitivno ☺. Tako da se ne brini

• Anđeo_
    28. Ožujak 2018. 09:58

Nelica166 Kada te naručila ponovo za pregled?

• nelica166
    28. Ožujak 2018. 11:27

Anđeo_

Nelica166 Kada te naručila ponovo za pregled?

Jucer sam na hitnoj bila. Kod svoje gin jos nisam tek idem prvi put 10.4. Tak mi je rekla i jucer da nek nornalno dalje idem na pregled kod svoje kako sam narucena. Danas nemam bolove i iscjedak je jedva jos vidljiv. 😊

28. Ožujak 2018. 19:11

nelica166

Pozdrav, pisala sam jucer u jednoj drugoj temi a tek sad sam vidjela ovu. Ukratko… Preko testa sam prosli tj u cet saznala da sam trudna. U petak mi se pojavio ful svjetlo smečkasti iscjedak. Na papiru kad sam ae brisala jedva da se vidjelo. Malo na ulosku. Narucena sam na prvi pregled tek 10.4. jer je kao jos prerano. Gin mi je samo rekla ako bude kakvo krvarenje da odem na hitnu. Jucer me pocelo dolje boljeti i bila sam danas na hitnoj. Gin me pregledala i rekla da krvarenje nikakvo ne vidi a na uzv da se vidi gv, zv i eo 2,5 mm. Nikakve tablete nisam dobila niti za iscjedak niti protiv bolova. Jel moguce da je taj iscj kao i bolovi normalni? Hvala cure ;)

Nelica bolovi su normalni u pocetku trudnoce,  kao da ces dobiti menstruaciju. Sto se tice krvarenja moguce da se radi samo implatacijskom krvarenju,  koje je vrlo oskudno u tvom slucaju,  pa ga doktorica tokom pregleda u rodnici nije ni vidjela. Vjerojatno je sve iscurilo prije,  sto ne znaci da nece nastaviti curkati,  ali u datom trenutku nije bilo nicega u rodnici. Plod je tu,  to je vazno! Cekaj pregled kod svoje doktorice i u slucaju jakih bolova i obilnijeg krvarenja svakako se javi na hitnu!

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• nelica166
    30. Ožujak 2018. 22:50

Pozdrav, evo opet mene. Danas popodne mi se opet pojavio smeđi iscjedak. Bolova nemam. Totalno sam zbunjena. Do gin ne mogu do utorka a na hitnu mi je bezveze opet ici da mi ne veli kao u utorak. Help! Da pricekam 10. kad imam pregled ili? 😊

31. Ožujak 2018. 01:00

nelica166

Pozdrav, evo opet mene. Danas popodne mi se opet pojavio smeđi iscjedak. Bolova nemam. Totalno sam zbunjena. Do gin ne mogu do utorka a na hitnu mi je bezveze opet ici da mi ne veli kao u utorak. Help! Da pricekam 10. kad imam pregled ili? 😊

Iscjedak moze trajati duze vrijeme,  cak i pod terapijom,  i stati pa se opet vratiti.
    Ako se pojaca i bude praceno bolovima,  odi ope na hitnu,  ako si nemirna takodjer odi. Ja uvijek kazem bolje ici i 10 puta a da nije nista,  nego jednom ne otici i bude sranje. 😉
    Sretno!

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Ljubicica
    01. Travanj 2018. 22:30

Pozdrav svima
    Imam jedno pitanje
    Prije par dana sam lezala u bolnici radi trudnoce jer je bila nestabilna,i na kraju mi je utvrdjena biohemijska trudnoca,prvi dan Beta mi je bila 297,nakon 4 dana 209 i tada su me pustili iz bolnice i rekli da moram mirovati,da ce plod izaci u toku menstruacije,medjutim,danas sam vidjela malo krvi na ulosku,i vec 2 dana imam velike bolove,pa me zanima da li je to normalno,jer sam citala na nekim forumima da se kod nekih zena sa biohemijskom trudnocom mogu pojaviti veliki bolovi..lijep pozdrav

ana_nenadic
    23. Svibanj 2018. 21:04

Draga mono stalno hoću napisati poruku i nikako. Kako ste ti i bebica? Mi smo svi i više nego dobro. Trudna sam 17 tjedana i danas sam saznala da nam dolazi braco :) 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.