Smeđi iscjedak u ranoj trudnoci

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anci2305
    28. Siječanj 2018. 23:28

https://lbdf.lilypie.com/9nt0p1.png

Anci2305

Ako je smeckasto, nema straha… Tak su meni rekli, a ispitivala sam po raznim forumima.
    A sad zadnje sto sam imala malo smeckastog je zbog gljivica, a to mi je doktorica rekla da se dogada u trudnoci pa sam dobila jos jedne vaginalete. Samo sve lijepo objasni ginekologu.

To sam i ja procitala a i ginekolog mi jucer reka da se to zidovi maternice sire da je to zato..a i srecom nemam bolove pa me to malo tjesi..bojim se isto tako jer 4 godine pokusavanja pa se bojim da se sad nece odrzati..a sa druge strane imam toliku vjeru i vec imam vizije male crne lipotice ☺☺☺☺☺

Ja stalno imam tupu bol na desnoj strani, ali je hvala Bogu sve u redu. Rekla je doktorica da je to u redu.
    Samo nemoj biti pesimisticna previse… Makar, svaka promjena je odma sumnjiva… Svako pisanje sam ko ludak gledala

Slucajno sam poslala, a nisam napisala do kraja.
    Poslije svakog pisanja sam ko ludak gledala papir zbog te boli. Tesko je, al trebamo vjerovati da ce sve biti u redu.

Da tako i ja..danas navecer uopce nisam gledala 🤣🤣🤣

2018 Vanmatericna odstranjen lijevi jajovod
    2020 odstranjen desni
    10/21 prvi IVF
    11/21 nakon dva vracena embrija trudnoca,kiretaza u 8 om tjednu 🥹
    09/22 dva preostala pingvincica vracena-beta negativna 😔
    01/23 2.IVF ---> 22.2.2023 BETA 177 🥳🥳
    --->16.3 ultrazvuk kaze imamo blizance i dva ❤️❤️
    (12 JS,2 vracena 5 cekaju)
    Isuse,misli ti 🙏🩷

29. Siječanj 2018. 15:13

Da vas utjesim,  ne krvarim od 10.tt,  znaci vec doooobrih 12tt je sve cisto i dan danas proucavam papir poslije pisanja 😂😂😂😂😂
    Podsvijest ne da mira!

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Anci2305
    29. Siječanj 2018. 19:17

ProudMomy

Da vas utjesim, ne krvarim od 10.tt, znaci vec doooobrih 12tt je sve cisto i dan danas proucavam papir poslije pisanja 😂😂😂😂😂
    Podsvijest ne da mira!

Hvala ti..evo sad me ginekolog zvao i rekao da je krv u redu,da je trudnoca zdrava..samo da mi je progesteron nizak pa moram sad vaginalete te hormone stavljat..i to mi naravno prvi put..jel moram leci kad to stavim ili kako? 

2020 odstranjen desni
    10/21 prvi IVF
    Isuse,misli ti 🙏🩷

mono1111
    29. Siječanj 2018. 20:54

Anci2305

ProudMomy

Da vas utjesim, ne krvarim od 10.tt, znaci vec doooobrih 12tt je sve cisto i dan danas proucavam papir poslije pisanja 😂😂😂😂😂
    Podsvijest ne da mira!

Hvala ti..evo sad me ginekolog zvao i rekao da je krv u redu,da je trudnoca zdrava..samo da mi je progesteron nizak pa moram sad vaginalete te hormone stavljat..i to mi naravno prvi put..jel moram leci kad to stavim ili kako?

Stavis vaginalete kako tebi pase, lezecki ili stojecki svejedno.
    Ali nakon stavljanja bi trebala odlezati cca sat vremena da se otopi i da ne iscuri odmah.

Anci2305
    29. Siječanj 2018. 23:09

mono1111

Anci2305

ProudMomy

Podsvijest ne da mira!

Stavis vaginalete kako tebi pase, lezecki ili stojecki svejedno.
    Ali nakon stavljanja bi trebala odlezati cca sat vremena da se otopi i da ne iscuri odmah.

Hvala puno..nadam se najboljem 😚😚😚😚😚

2020 odstranjen desni
    10/21 prvi IVF
    Isuse,misli ti 🙏🩷

30. Siječanj 2018. 12:56

Anci2305

ProudMomy

Podsvijest ne da mira!

Rekla ti je vec Mono kako se stavlja. Ja ih pijem oduvijek,  nisam nikad stavljala vaginalno.
    Kako si? Jel sve ok?

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

ami25
    30. Siječanj 2018. 13:10

Cure znam da nije tema al ne mogu pronaci slicnu pa me zanima da je normalno pocet gubit simptome trudnoce? :/ meni je sutra 11 tt i nemam mucnine vise grudi su mi se smanjile i uopce ns bole a prije su bile uzasno bolne na sam dodir. 

💙Bartol💙

30. Siječanj 2018. 13:27

ami25

Cure znam da nije tema al ne mogu pronaci slicnu pa me zanima da je normalno pocet gubit simptome trudnoce? :/ meni je sutra 11 tt i nemam mucnine vise grudi su mi se smanjile i uopce ns bole a prije su bile uzasno bolne na sam dodir.

Ami u trudnoci je sve normalno. Mene u prvoj trudnoci nisu grudi uopce bolile,  a u ovoj me bole i dan danas brutalno. 
    Povracam povremeno jos uvijek,  iako sam davno trebala prestati.
    Kada ti je pregled?
    Ako se ne osjecas ugodno i bojis se cekat pregled,  odi na hitnu i reci da te jakoooo boli trbuh pa nek pogledaju da te umire.
    Ali ja mislim da nemas razloga za brigu,  sve je to normalno,  i nenormalne stvari su normalne.

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Anci2305
    30. Siječanj 2018. 16:54

ProudMomy

Anci2305

ProudMomy

Podsvijest ne da mira!

Rekla ti je vec Mono kako se stavlja. Ja ih pijem oduvijek, nisam nikad stavljala vaginalno.
    Kako si? Jel sve ok?

Meni rekao doktor da kad bi ih pila da unistavaju u zelucu taj hormon..tu u njemackoj..zato vaginalete kao..evo ja dobro u subotu idem za hrvatsku pa cu kod moje ginekologice provjerit sve opet..mirujem odem do wc jedem i tako haha..vec 3 dana nemam nikakvo krvarenje sutra idem po vaginalete i pocinjem od sutra stavljati...

2020 odstranjen desni
    10/21 prvi IVF
    Isuse,misli ti 🙏🩷

30. Siječanj 2018. 18:36

Anci2305

ProudMomy

Anci2305

ProudMomy

Podsvijest ne da mira!

Rekla ti je vec Mono kako se stavlja. Ja ih pijem oduvijek, nisam nikad stavljala vaginalno.
    Kako si? Jel sve ok?

Meni rekao doktor da kad bi ih pila da unistavaju u zelucu taj hormon..tu u njemackoj..zato vaginalete kao..evo ja dobro u subotu idem za hrvatsku pa cu kod moje ginekologice provjerit sve opet..mirujem odem do wc jedem i tako haha..vec 3 dana nemam nikakvo krvarenje sutra idem po vaginalete i pocinjem od sutra stavljati…

Evo iskreno ne bi rekla da je to tocno,  prvi put sam dobila tablete koje mogu i vaginalno i oralno,  ali su mi rekli da zbog urinoinfekta radije pijem. A od tada sam na tabletama koje jesu iskljucivo oralne.

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.