Pozdrav svima
U 4oj sam trudnoci 9+4
Rodila dvoje djece 3/2012 i 5/2013
U 2/2017 spontani u 6om tjednu
U ovoj trudnoci imam smedji iscjedak od 7+4 otkad pijem duphaston 3×1,znaci vec 2 tjedna..zanima me je li duphaston trebao odmah zaustaviti ovaj iscjedak ili je 'normalno' i ovako..iako mi to bude mozda svako drugo jutro
Meni nije stalo odmah, trajalo je to dobrih 2 tj i pod terapijom.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
To je čuvar trudnoće i samo pomaže. zvala sam sestru i poslat će mi jednu kutiju, a s doktoricom se nisam čula. jer prošli put mi je rekla nek potrošim do kraja da one idu do 12 tjedna, a meni će biti drugi tjedan u subotu početak 12. tjedna.
26.8. Ivan 💙💙
Naprotiv draga, to je cisti progesteron, hormon trudnoce. I tocno tako, cuvar trudnoce 😉
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Hej curke pozdrav....evo jos jedne sa smedim iscjetkom :)
Bila sam u 1 mjesecu na potpomognutoj oplodnji ...test pokazao plus...danas napravljen clear blue pokazuje plus i 2-3 tjedna...isti sam napravila i u ponedeljak i isto tako je pokazalo...ali od ponedeljka immam smedi iscjedak samo na papiru kad se obrisem...par tockica ako kroz dan na dnevnom ulosku ...koristim utrogestan...u petak pregled ...mislite da bi moglo dobro zavrsit :)
Iscjedak se ne povecava ujutro mozda malo vise na papiru kroz dan skro malo ili nista
Nana216 ja sam ga imala 10 dana i to u dosta velikim količinama bar ujutro kad bi se ustala,kao mjesavina sluzi i krvi i prestalo je uz mirovanje i korištenje utrogestana. Nadam se i da će tvoj slulaj dobro završiti,kako si sada?
💙Bartol💙
Hej curke pozdrav….evo jos jedne sa smedim iscjetkom :)
Bila sam u 1 mjesecu na potpomognutoj oplodnji …test pokazao plus…danas napravljen clear blue pokazuje plus i 2-3 tjedna…isti sam napravila i u ponedeljak i isto tako je pokazalo…ali od ponedeljka immam smedi iscjedak samo na papiru kad se obrisem…par tockica ako kroz dan na dnevnom ulosku …koristim utrogestan…u petak pregled …mislite da bi moglo dobro zavrsit :)
Iscjedak se ne povecava ujutro mozda malo vise na papiru kroz dan skro malo ili nista
I ja sam imala na početku iscjedke, tamno smeđe boje i to samo kad sam se obrisala. isto sam dobila utrogestane i prošlo je. rekla mi je doktorica da je to sve normalno, ako se pojavi jaka bol il svježa krv, onda nije dobroo. nadam se da će sve biti u redu!
ja sam danas bila na pregledu, sve je u redu. nuhalni nabor je 1 mm, natrag za tri tjedna :)
26.8. Ivan 💙💙
Cure pomagajtee, 5 sam nedelja, sad mi se pojavio kao smedji sluzav iscjedak. Nista me ne boli. Nisam u mogucnosti pre ponedeljka kod doktora ??
Cure pomagajtee, 5 sam nedelja, sad mi se pojavio kao smedji sluzav iscjedak. Nista me ne boli. Nisam u mogucnosti pre ponedeljka kod doktora ??
Kako mislis nisi u mogucnosti? Hitna? Ne znam kako ocekujes da ti se ovako pomogne. Moze bit da je imp.krvarenje i da je to skroz normalno, a i ne mora bit, to mora utvrditi lijecnik.
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji