Smeđi iscjedak u ranoj trudnoci

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • NinA7
    07. Ožujak 2018. 12:20

Po njihovom racunanju mi je 5 tjedan i 3 dana, ali po mom mi je 3 tjedna i 3 dana za dva tjedna manje. Nadam se da ce sve biti ok za 10 dana.hvala ti ami25 <3

mala_mrvica
    07. Ožujak 2018. 12:34

Hvala puno na savjetu... od juce mi se pojavio i kao smedji iscjedak ali ne u velikoj kolicini skroz malo, zvala sam doc rekla mi je ds odjednom popijem 4duphastona pa poslije toha da normalno nastavim terapiju, to sam i uradila. Ako se ne smiri iscjedak sutra idem na inekciju prostegerona (ako sam dobro napisala), sad se jos vise brinem. Sto se tice mirovanja najgor mi je sto ja moram ici da vadim sve nalaze jer ne znam ni koja sam krvna grupa niti bilo ata pa bar dva naredna dana to bas strogo mirovanje nije moguce :(((( 

07. Ožujak 2018. 12:35

NinA7

Po njihovom racunanju mi je 5 tjedan i 3 dana, ali po mom mi je 3 tjedna i 3 dana za dva tjedna manje. Nadam se da ce sve biti ok za 10 dana.hvala ti ami25 &lt;3

Računaj po njihovom jer se računa od prvog dana zadnje mjesečnice, ak budeš ti rač po svom, oni po svom pa još razlika po uzv pogubit ćeš se😂, znam ja😂😂. Sretno, nadam se da će sve biti ok.

mala_mrvica
    07. Ožujak 2018. 12:36

madi

Hej mala mrvica! Meni su ti isto otkrili hematom u ranoj trudnoci oko kojih 7 tjedana..tj.imala sam par puta takva obilna krvarenja da sam se budila u krvi do koljena..hematom mi je bio veci od bebe i bilo je prestrasno. Isto 10 dana bolnica i sad vec 2 mj.strogo mirovanje s tim da mi je jos rastao,a ne se smanjivao..jos uvijek ga malo imam i takodjer isto imam smedji iscjedak i trebam sad cekati da se skroz povuce.. nemoj se brinuti,samo se drzi strogo uputa..znaci strogo mirovanje,wc-krevet i to je to..jer mirovanjem ne radis nikakve nagle pokrete i ne potices krvarenje.. bit ce sve ok..pij terapiju sta ti je gin.prepisala i drzi se toga..znam kako ti je,samo pozitivno i bit ce sve ok.. sretno😊

Prijavi adminu
    Hvala puno na savjetu… od juce mi se pojavio i kao smedji iscjedak ali ne u velikoj kolicini skroz malo, zvala sam doc rekla mi je ds odjednom popijem 4duphastona pa poslije toha da normalno nastavim terapiju, to sam i uradila. Ako se ne smiri iscjedak sutra idem na inekciju prostegerona (ako sam dobro napisala), sad se jos vise brinem. Sto se tice mirovanja najgor mi je sto ja moram ici da vadim sve nalaze jer ne znam ni koja sam krvna grupa niti bilo ata pa bar dva naredna dana to bas strogo mirovanje nije moguce :(((( 

Monikaharmonika
    07. Ožujak 2018. 12:39

mala_mrvica

Hvala puno na savjetu… od juce mi se pojavio i kao smedji iscjedak ali ne u velikoj kolicini skroz malo, zvala sam doc rekla mi je ds odjednom popijem 4duphastona pa poslije toha da normalno nastavim terapiju, to sam i uradila. Ako se ne smiri iscjedak sutra idem na inekciju prostegerona (ako sam dobro napisala), sad se jos vise brinem. Sto se tice mirovanja najgor mi je sto ja moram ici da vadim sve nalaze jer ne znam ni koja sam krvna grupa niti bilo ata pa bar dva naredna dana to bas strogo mirovanje nije moguce :((((

Samo ti miruj, krvna grupa može pričekati par dana, neće se ništa promijeniti.

• Tencii
    21. Ožujak 2018. 17:33

Krvna grupa moze cekati ako nisi 0- kao ja. Meni su na hitnoj rekli da kod svake pojave krvarenja( oni i tamni iscjedak tretiraju kao neku vrstu krvarenja) , moras dobiti injekciju za Rh. Tako sam i ja jucer dobila

• Tencii
    21. Ožujak 2018. 17:39

Monno, pa ti si rodila? Tooo, cestitam od srca!
    Zao mi je , nisam sve jos procitala, ali sam shvatila da si imala problema. Jako mi je zao, ali vjerujem da ces bruo doma uzivati sa svojom curicom

• malicvjetak
    22. Ožujak 2018. 12:59

NinA7

Pozdrav drage moje nova sam i ja na forumu. Brine i mene taj smedji iscjedak evo danas drugi dan kako ima i bas je taman i vodenast. Bila sam kod jednog ginekologa koji mi je otkrio trudnocu i rekao da dodjem za 10 dana ali ja sam otisla za 5 dana jer mi se pojavio taj smedji iscjedak u pocetku jebio svijetak sad je taman radila sam betu 2.3 i bila je 547 i ponovila je 5.3 bila je 1055 i reako mi je da nije uredna trudnoca da moram na ciscenje. Ali ja sam otisla drugom ginekologu i rekli su mi da je ok i da ne zurim sa ciscenjem da dodjem za 10 dana da vide da li se plod razvija jer je po njima sasvim u redu to, a za smedji iscjedak su mi dali duphaston 3x1 i vitamine preMama duo 1x1 da li je koja od vas imala ovakvo slicno iskustvo brinem se bas. Hvala vam

NinA7 ništa ne brini! Samo pozitiva. Prije 8 godina sam bila trudna i imala sam od početka iscjedak i krvarenja. Mirovanje 9 mjeseci, ležala u bolnici nekoliko puta - na kraju sve super. Dječak živ i zdrav! A isto su mi rekli neka idem pobacit, da to nije u redu. Simo tamo. Bilo mi je toliko psihički teško da sam mislila da ću poludit...al nisam se dala! Ne brini. Sve će biti OK. Evo mi sad čekamo nakon 8 godina drugu bebicu :-)

Lenchy77
    24. Ožujak 2018. 10:20

Pozdrav cure:)
    U 6tom tjednu trudnoce mi se pojavio smedi iscjedak, bila sam na hitnoj, dobila progesteron tablete 3x1, nakon 10tak dana iscjedak se ponovno pojavio i evo traje sad vec tjedan dana.
    Zvala sam svoju ginicu povecala mi th na 4x1 tbl/dan i mirovanje.
    Razlog zasto ovo pisem je jer sam u totalnoj panici.
    Bas sam psihicki lose, citam vasa iskustva ovdje i vidim da je to koliko toliko normalno, ali svejedno-neda mi mira. Dugo ocekivana trudnoca je i fakat me prpa. 
    Izbjegavam napor maksimalno, mirujem koliko mogu.
    Dajte mi koju utjesnu rijec da se malo smirim 🙁
    I ps. cijelo vrijeme imam lagane grceve u donjem dijelu trbuha kao da cu dobit svakog trena, da li se netko susreo s ovakvom situacijom?

ami25
    24. Ožujak 2018. 11:54

Lenchy ne znam ako si čitala prethodno moje iskustvo pisala sam curama za to smećkasto krvarenje, meni je trajalo i uz tablete i mirovanje i sve je prošlo tada dobro, prestalo je nakon otprilike 2 tjedna. Sad sam u 19om tjednu hvala bogu sve je ok, Nažalost po prijašnjim iskustvima ne možemo znati naš ishod tako da držim fige da sve bude ok. Ja nisam imala bolova ni grčeva da napomenem.

💙Bartol💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.