Omerta cestitam!
Za ticker vise ne znam, znam da ides na opciju forum pa jedna od tih tamo varijanti, isprobaj jednu po jednu.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Uspjela sam složiti potpis, ali sam zeznula jer sam stavila i nadimak pa sad ne mogu promijeniti 30 dana :D
poveznica = macica 29 :P
26.8. Ivan 💙💙
Cure cao,ja sam nova tu..a evo trazim nesto i nekoga vezano za moj problem..
Naime evo nakon 4 godine pokusavanja i nazaost savrsene(i u dan tocne menstruacije) nakon 5 dana kasnjenja dva testa pozitivna..prvo-SOK!!! pozitivan naravno..
Sve je bilo ok do prekjucer kad sam ujutro isla na wc i bilo malo malo svjeze krvi..
Jucer bila kod ginekologa (u njemackoj)
Po izracunu zadnje M koja je bila 11.12 stavio da sam trudna malo manje od 7 tjedana..medjutim ultrazvuk pokazo tek ranu trudnocu,4-5 tjedana..za krv rekao da je to za ovo razdoblje i normalno dok je naravno normalno krvarenje..ultrazvuk potvrdio trudnocu doduse sitno sitno al je rekao da je po ulzrazvuku sve zdravo zasad,uzeo krv pa ce u ponediljak mi javit jel zdrava trudnoca ..evo danas kad moram reci obrisala se i na papiru onako smedji trag al kao stara smedja osusena boja..prvi put mi je i stvarno ludim..pliz odgovorite bilo sto 😚
2018 Vanmatericna odstranjen lijevi jajovod
2020 odstranjen desni
10/21 prvi IVF
11/21 nakon dva vracena embrija trudnoca,kiretaza u 8 om tjednu 🥹
09/22 dva preostala pingvincica vracena-beta negativna 😔
01/23 2.IVF ---> 22.2.2023 BETA 177 🥳🥳
--->16.3 ultrazvuk kaze imamo blizance i dva ❤️❤️
(12 JS,2 vracena 5 cekaju)
Isuse,misli ti 🙏🩷
Prvo, cestitam na trudnoci 😁 za smeckastu krv se ne moras brinuti, to je implantacijsko krvarenje. Ja sam isto to imala I dobila sam utrogestane za Scalia slucaj. Sad sam u 10.tjednu i sve je u redu!
26.8. Ivan 💙💙
Prvo, cestitam na trudnoci 😁 za smeckastu krv se ne moras brinuti, to je implantacijsko krvarenje. Ja sam isto to imala I dobila sam utrogestane za Scalia slucaj. Sad sam u 10.tjednu i sve je u redu!
E hvala ti na podrsci i odgovoru..nadam se da je..neznam prva trudnoca mi je sve mi je novo..nadam se da je implantacija onda..po izracunu bi valjda trebala bit..
2020 odstranjen desni
10/21 prvi IVF
Isuse,misli ti 🙏🩷
Ako je smeckasto, nema straha... Tak su meni rekli, a ispitivala sam po raznim forumima.
A sad zadnje sto sam imala malo smeckastog je zbog gljivica, a to mi je doktorica rekla da se dogada u trudnoci pa sam dobila jos jedne vaginalete. Samo sve lijepo objasni ginekologu.
26.8. Ivan 💙💙
Ako je smeckasto, nema straha… Tak su meni rekli, a ispitivala sam po raznim forumima.
A sad zadnje sto sam imala malo smeckastog je zbog gljivica, a to mi je doktorica rekla da se dogada u trudnoci pa sam dobila jos jedne vaginalete. Samo sve lijepo objasni ginekologu.
To sam i ja procitala a i ginekolog mi jucer reka da se to zidovi maternice sire da je to zato..a i srecom nemam bolove pa me to malo tjesi..bojim se isto tako jer 4 godine pokusavanja pa se bojim da se sad nece odrzati..a sa druge strane imam toliku vjeru i vec imam vizije male crne lipotice ☺☺☺☺☺
2020 odstranjen desni
10/21 prvi IVF
Isuse,misli ti 🙏🩷
Omerta cestitam!
Hvala. Sutra cu se naruciti za pregled odnosno vadjenje bete jer su mi jeftini testovi pokazali slabasnu crticu par dana za redom. A sad je vec 37dc, tjedan dana od izostanka m. Imala sam malo rozastog i tamno smedjeg iscjedka. Mozda ostaci implantacije.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Ako je smeckasto, nema straha… Tak su meni rekli, a ispitivala sam po raznim forumima.
To sam i ja procitala a i ginekolog mi jucer reka da se to zidovi maternice sire da je to zato..a i srecom nemam bolove pa me to malo tjesi..bojim se isto tako jer 4 godine pokusavanja pa se bojim da se sad nece odrzati..a sa druge strane imam toliku vjeru i vec imam vizije male crne lipotice ☺☺☺☺☺
Ja stalno imam tupu bol na desnoj strani, ali je hvala Bogu sve u redu. Rekla je doktorica da je to u redu.
Samo nemoj biti pesimisticna previse... Makar, svaka promjena je odma sumnjiva... Svako pisanje sam ko ludak gledala
26.8. Ivan 💙💙
Ja stalno imam tupu bol na desnoj strani, ali je hvala Bogu sve u redu. Rekla je doktorica da je to u redu.
Samo nemoj biti pesimisticna previse… Makar, svaka promjena je odma sumnjiva… Svako pisanje sam ko ludak gledala
Slucajno sam poslala, a nisam napisala do kraja.
Poslije svakog pisanja sam ko ludak gledala papir zbog te boli. Tesko je, al trebamo vjerovati da ce sve biti u redu.
26.8. Ivan 💙💙
Sortiraj odgovore
Najstariji