a jel ti možda posteljica nisko??? i to mi je spominjao u početku, posteljica je bila odmah do ušća maternice pa se tu stvaralo trenje i da je moguće da sam i zbog toga krvarila, bogu hvala u 20.tt se podigla posteljica
Sovica, i meni je bilo tako (pisala sam o tome pa pogledaj koju stranicu prije). S tim da me prvo poslao ginić vaditi betu i tek kad je vidio da se trudnoća hormonski dobro razvija, dobila sam Duphaston. Ovulacija mi je bila dva tjedna kasnije. Samo se opusti i slušaj doktoricu!
Cao cure,nova sam ovdje i zelim da podjelim svoje iskustvo sa vama.Post iznad sam pisala jer vidim da Una ima problem kao i ja.
Kada sam prije 20 mjeseci ostala trudna to je bio pakao u prva 3 mjecesa,krvarenje,Utrogestan tbl,mirovanje,Progesteron amp i tako u krug,psihicko stanje katastrofa.Poslije 3 mje. sve se smirilo i trudnoca za pozeljeti.Zavrsena carskim rezom,beba 3680g i 53cm.
Sada sam opet trudna.U utorak beta 1878 kaze dr da odgovara nedelji trudnoce,GEM u fundusu vel 5mm bez EO,sto je normalno jer je jos rano.U cetvrtak pojava smedjeg iscjetka koji se lagano pojacava,na uzv sve ok,nema hematoma,kaze dr da taj iscjedak pravi jos uvijek nedovoljno zrela posteljica a i sada je vrijeme predvidjene menstruacije.Dala mi da pijem Dabrostom 3x2 tbl i odmor,odnosno umjerenu aktivnost.Iako sam prosla kroz sve ovo vec jednom,taj iscjedak pravi veliku paniku kod mene.
Cure moje drage, znam da je panika kad se pojavi iscjedak i meni je bila! Ja sam sa nekih 8-10 tjedana imala krvarenje i išla kod ginekologa odmah, jer sam se prepala užasno, na što mi je on odmah rekao da on ne vidi ništa i da ne vidi razlog mog krvarenja, da se možda od nečeg čistim???? Dao mi duphaston da pijem, al da mi nije ništa. Još mi je rekao da je svako krvarenje u trudnoći prijeteći pobačaj, čime me je dotukao! Meni je to sve bilo prečudno i nerealno da imam sukrvavi iscjedak a da mi nije ništa, mora postojati neki razlog. I ja odmah otišla na bolovanje i pila tablete, međutim iscjedak je stalno bio tu. Odem ja za tjedan dana privatno da čujem drugo mišljenje i doktor mi kaže pa vi imate hematom koji je skoro veći od bebe! Strogo morate mirovati i ništa nemojte radit da ne bi hematom "poklopio" bebu. Ja ostala u šoku, da ovaj prije tjedan dana nije vidio toliki hematom da imam, još sam pila tablete tih tjedan dana,i mirovala! Baš sam bila užasnuta. Taj hematom i krvarenje su dugo trajali jer je bio baš veliki, ali hvala Bogu sve je dobro prošlo i nestao je. I od tada ništa više nisam prepuštala slučaju i nastavila sam cijelu trudnoću pratit privatno kod doktora! I evo sad sam trudna 37 tjedana i samo čekam da rodim! Tako da opustite se, ako vam doktor kaže da mirujete onda tako i činite jer ništa nije važnije od vas i vaše bebe!
Cure moje drage, evo mene vec 15 tjedana trudne. Nema smeđeg iscjetka, a i pregrada u maternici skroz nestala . Konacno sam pocela uzivat u svojoj trudnoci!!!
Nadam se da ste sve dobro i da vase bebe lijepo napreduju unatoc povremenim problemima... A i moraju nam dati do znanja da su tu i da ih moramo jaaako paziti :)
Sortiraj odgovore
Najstariji