Meni je evo da pokucam negdje prestalo pa mislim da je ipak sve super....Zato sam ja čim sam vidjela zvala gin da mi kaže da je to normalno :) Blago ti se ubrzo ćeš grliti malog anđela, ja moram još do 10 mjeseca čekati hehe
Super, bit će sve ok! Ja ne pijem tablete već 2 tjedna, i na zadnjem pregledu sam rekla giniću da me strah da ne prokrvarim kad ih prestanem piti. Uvjerio me da je sve ok i da se beba lijepo razvija. I vjerujem da će sve biti dobro, samo think pink!
Meni se pojavio smedji iscjedak u 6 tjed.pila utogestan 3x1 i nakon tjedan dana se smirilo! Otisla radit,sve super i za vikend opet al jace prokrvarila. Moram do 12 tjed.mirovat i pit utrogestan 3x2..s tim da mi je muka svaki dan pogotovo navecer! Iscjedak je bio tako vidljiv al eto sad se opet za vikend pojacao! Da li zna netko koliko to krvarenje moze trajat,meni vec tjedan dana i nikako da stane, nekad je malo nekad malo vise?! Hvala.
cvarak, meni je smeđarenje trajalo 2-3 tjedna, dok se to iznutra iščistilo
trajalo do 17.og tjedna, od 14.og
ni meni nisu vidili hematom sve dok nije pukao....imala sam iscjetke po par dana pa 7-10 ništa, pa opet tako do tog velikog krvarenja
Sortiraj odgovore
Najstariji