Smeđi iscjedak u ranoj trudnoci

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kosee
    [UREĐENO] 10. Svibanj 2017. 15:17

Una, dođi nam se pridruži u temi Jesenske bebe 2015

https://klokanica.24sata.hr/forum/trudnoca/trudnoca-38/jesenske-bebe-2015-1253/p13#post_61652

Mary36
    02. Veljača 2015. 16:09

Una baš mi je drago! 

cipelica
    02. Veljača 2015. 17:25

super Una! drago mi je, al se isto pazi, lezi i miruj

cipelica
    02. Veljača 2015. 17:31

Tena, javi nam novosti

habibi
    10. Veljača 2015. 15:24

I ja imam smeckasti iscjedak i to sam skuzila samo popodne....u petak sam dobila duphastone 3*1.... Ali iscjedak je i dalje tu, slijedeći pregled je 20.2. rekla je ako će biti obilnije tj svježa krv da idem na hitnu...kod mene toga nema, ali iscjedak me jako bedira :(

bobica9
    10. Veljača 2015. 19:51

habibi

I ja imam smeckasti iscjedak i to sam skuzila samo popodne….u petak sam dobila duphastone 3*1…. Ali iscjedak je i dalje tu, slijedeći pregled je 20.2. rekla je ako će biti obilnije tj svježa krv da idem na hitnu…kod mene toga nema, ali iscjedak me jako bedira :(

Ne brini, meni je trebalo 3 - 4 dana dok nije prestao iscjedak. Još mi je koji dan bilo jako malo i onda je prestalo. Probaj odmarati. Meni je dr. rekao bez naprezanja, nema nikakvih kućanskih poslova i sl.

habibi
    12. Veljača 2015. 10:25

Bas je horor, pogotovo jer na internetu ima sto i jedna situacija o tome....ja se isto tako nadam da će sve biti super sa bebacem...koliko još imaš do kraja?

mony16
    12. Veljača 2015. 10:42

habibi

Bas je horor, pogotovo jer na internetu ima sto i jedna situacija o tome….ja se isto tako nadam da će sve biti super sa bebacem…koliko još imaš do kraja?

brojimo dane :) 
    e taj internet, kolko mi je bio utjeha kad sam pročitala nekaj utješno, tolko mi je bilo muka kad sam pročitala da nekima na žalost nije uspjelo zadržati bebu... pa te onda to pogodi i tak...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani