Una, dođi nam se pridruži u temi Jesenske bebe 2015
https://klokanica.24sata.hr/forum/trudnoca/trudnoca-38/jesenske-bebe-2015-1253/p13#post_61652
I ja imam smeckasti iscjedak i to sam skuzila samo popodne....u petak sam dobila duphastone 3*1.... Ali iscjedak je i dalje tu, slijedeći pregled je 20.2. rekla je ako će biti obilnije tj svježa krv da idem na hitnu...kod mene toga nema, ali iscjedak me jako bedira :(
I ja imam smeckasti iscjedak i to sam skuzila samo popodne….u petak sam dobila duphastone 3*1…. Ali iscjedak je i dalje tu, slijedeći pregled je 20.2. rekla je ako će biti obilnije tj svježa krv da idem na hitnu…kod mene toga nema, ali iscjedak me jako bedira :(
Ne brini, meni je trebalo 3 - 4 dana dok nije prestao iscjedak. Još mi je koji dan bilo jako malo i onda je prestalo. Probaj odmarati. Meni je dr. rekao bez naprezanja, nema nikakvih kućanskih poslova i sl.
Bas je horor, pogotovo jer na internetu ima sto i jedna situacija o tome....ja se isto tako nadam da će sve biti super sa bebacem...koliko još imaš do kraja?
Bas je horor, pogotovo jer na internetu ima sto i jedna situacija o tome….ja se isto tako nadam da će sve biti super sa bebacem…koliko još imaš do kraja?
brojimo dane :)
e taj internet, kolko mi je bio utjeha kad sam pročitala nekaj utješno, tolko mi je bilo muka kad sam pročitala da nekima na žalost nije uspjelo zadržati bebu... pa te onda to pogodi i tak...
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji