Ja sam isto imala takav smećkasti iscjedak i već drugi dan mi je prošao i sve je bilo ok. Tak da ako se radi o maloj količini smećkaste krvi to je česta pojava, a ako ti ne prestane ili se pojača idi do doktora ili na hitnu. Ta krv može biti od kapilara, implantacije, zaostala krv i slično. Želim ti da sve prođe u najboljem redu i urednu trudnoću!.
meni je isto tako bilo u drugoj trudnoći. često smeđi iscjedak. dr mi je rekao da nema dovoljno progesterona posteljica pa zato je preporučio duphastone. a čak sam imala i sukrvicu.pila duphastone samo jednu terapiju. i bilo sve ok, ali sam zato jela luka svaki dan jer se nisam mogla nikako ruiješiti candide. i taj me luk spasio. candida nestala nakon 10 dana,. ali ja sam nastavila jesti luk :) :) ali bilo je sve u redu. nema hematoma, plod u redu pa nema brige. ali bitno je radi svoje smirenosti da odeš giniću.
Da, visnjass, možda ne bi bilo loše da se javiš dr pa da ti da duphaston. Iako je smeđi iscjedak skoro pa normalan.
Ne treba bzvz paničariti, ali nema smisla ni živcirati se i razbijati glavu jel sve ok ili ne. Ginekolog je tu za tebe! Kod tebe je očito bilo jako malo iscjetka i možda ne bi ni dobila nikakvu terapiju. Ali nemoj se brinuti šta će misliti dr o tebi i jel si dosadna, ako imaš pitanja - pitaj! Bolje da ne znaš šta sam ja sve svog dr ispitala... Drago mi je da ti je bolje i sretno! I javi se kako je prošao prvi pregled!
Bila sam na pregledu čim sam napravila test 27.5 i nije mi ništa posebno rekao osim da dođem od 15 do 20.6
Na ultrazvuku tek malena točkica ☺
I danas tek 1 kap i 'normalan' bijeli iscjedak
Danas po kalendaru 6 tjedana i 2 dana ☺ (po meni manje Al kad se tako broji držim se toga)
https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png
Ma i meni je manja trudnoća nego po tom službenom računanju, i to čak 2 tjedna. Samo je dr to odmah skužio pa nije bilo nikakvih drama.
Ja sam se evo vratila sa prvog pregleda kod svoje doktorice, i imala sam non stop nekakvi smeđi iscjedak, ništa jako strašno i obilno al dovoljno da se ja zabrinem. Sa bebom je sve ok, u 10.sam tjednu kuca maleno srce, samo je otkrila mali hematom, i dala mi duphaston 2x1.. Rekla da probam više mirovat, s obzirom da studiram bit će to malo teže al pokušat ću što više :)
Kod privatnog ginekologa sam bila prije tri tjedna imala isto iscjedak i ona nije ništa vidjela, tako da je moguće da on kasnije naraste, i da se možda odmah ne vidi. Samo trebamo biti pozitivni, i polako :) bit će bebe ok, pitajte doktore, da daju tablete sigurnosti radi :)
Sortiraj odgovore
Najstariji