Ja sam već imala sličnih problema prije skoro dva tjedna i naručila sam se privatnom ginekologu jer sam kod svog naručena tek 9.6. pretrpani su poslom, i na prvom pregledu sam bila na ulazu u 7 tj, bio mi je i prije smeđi/rozni iscjedak pa je prestalo, i na pregledu je ona rekla da je sve super, beba raste maternica isto, vidjela sam i otkucaje srca ma divota :D i najbitnije da ne vidi nikakva krvarenja hematome nit ikakve probleme, ali evo sad za vikend sam imala opet smeđe iscjetke malo crvenije, ne puno ali dovoljno da ih skužim pa se brinem, ali pokušavam bit pozitivna. Imam osjećaj da se pojave oni kad ulazim u novi tjedan pa kad se to sve više širi jer su mi rekli da je to tak na početku moguće :/.. Nemam se kome posebnom ni obratit, moram baš čekat taj pregled :/ Šta mislite jel se bezveze brinem :D
Pozdrav svima.
Ja sam u 14+5tt, krvarim već 16 dana. Od tada sam dva puta bila na pregledu sa bebom je sve ok i ne otvaram se, ali neznam odake više ta krv. Ima je u svakakvim bojama, od svijetle do tamne. Kako sam jako prokrvarila u nedijelju i kad sam isla na kontrolu nisam bila kod svoje doktorice, već kod dezurnog.
Moram priznat da mi bas nije objasnio zašto tako dugo krvarim. Pijem duphaston(3*2) i mirujem. Uzasno se brinem i da mogu svaki dan bih bila na pregledu. Neznam više sto da radim??
srce mamino
Jooj cure pomogla bi da mogu al i ka vucem taj iscjedak skoro pa 3 tjedna uz strogo mirovanje i nemam pojma sta ce bit od sveg toga...molom boga dobro za sve nas
Ja se nadam da će nam to sve bit dobro, da će prestati što prije i da nema nikakvog lošeg utjecaja na naše bebe :))
Valjda ovisi od osobe do osobe, i često se dešava, svašta pročitam na forumima da su žene imale i gora krvarenja, a sve je bilo okej tako da me to tješi ... Držim nam fige!
Curke izdrzite do 13tt i poslije će sve bit lakše , sad je ovaj period malo stresan i napet znam kako vam je, i meni je bilo tako pa me evo sad u 20tt i uzivam, a na poč sam bila komaaa :-))) samo pozitivno!!!
I meni danas smeđi iscjedak 5+6 po kalendaru (po mojem 4) bila kod dr prije 5 dana i ništa posebno mi nije rekao samo me naručio za 3 tjedna. Naravno da mi sada 100 negativnih misli prolazi kroz glavu.
Pozdrav cure
https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png
Sortiraj odgovore
Najstariji