Jutro..evo mene opet...i ja sad imam tamno, tamno smeđi iscjedak..ali ne bih ni rekla da je iscjedak..to je doslovno točkica svega pola cm...mama moja me utješiila s time da je samnom u trudnoći od 3-12. tt imala tako krvarenja, iscjedke i doktori razni joj svašta pričali i plašili ju..ali eto..ja sam se rodila živa i zdrava pa me malo smirili..sada idem na pregled i nadam se čuvanju i nekakvim tabletama i da naravno sve bude ok
Drž'te fige
Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P
Plod se ne vidi a trebao bi..nadamo se da je prerano zbog ciklusa 30-33/7 hCG je 870.3
Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P
možeš i ponovno izvadit betu u ponedjeljak da vidiš jel raste...svakako držim fige
Bok svima... osjećam se jadno i samo i nikako... a u ovoj grupi možda dobijem neku nadu :(
Dakle, ista stvar kao i s Tenom. Zadnja M 15.12.2014.. Sredinom siječnja radim test i pozitivan je- odmah!!! Mojoj sreći nije bilo kraja obzirom da sam u kolovozu 2014 završila na kiretaži zbog odumiranja ploda, missed (3 godine smo pokušavali dobit bebu, svi nalazi uredni i meni i njemu i uspjelo nam nakon HSG u lipnju). Uglavnom, nakon prve neuspjele trudnoće samo sam živjela za dan kada ću opet ostati trudna, i taj dan je došao, 16.1.2015. :) :) :). Ovaj put odlučimo šutjeti i veseliti se unutar naša 4 zida... i sve super! Lagani bolovi u donjem dijelu trbuha, malo lijevo, malo desno, bolne grudi, umor, pospanost- sve kao što i treba biti! Ja u oblacima. Ali ipak odem ja 22.1. kod liječnika da mi prepiše folnu, on sretan skupa sa mnom i da mi uputnicu za BHCG. U ponedjeljak napravim betu, ona 9564, odlučno!!!! Ja sretna i dalje.. i onda dođe utorak i ugledam smeđi iscjedak. Cijeli dan svjetliji, u noći na srijedu tamniji. Završim u bolnici na obradi, i opet šok- ne vidi se plod. Sa 6 tjedana i 3 dana- ne vidi se plod... Kažu oni meni- mirovanje tjedan dana pa ili bude nešto ili ne bude. Ako prokrvarite dođite na hitnu.... a danas opet iscjedak unatoč utrogestanima koje uzimam već 4 dana.
I tako ja ležim doma, luda već od čitanja po forumima i samo čekam da se i meni dogodi čudo, a čitajući ovaj forum osjetila sam potrebu da se javim sa svojim iskustvom. Oprostite ako sam vas ugnjavila, ali lakše mi je o tome pričati s nekim tko me razumije...
Sortiraj odgovore
Najstariji