Jutro..evo mene opet...i ja sad imam tamno, tamno smeđi iscjedak..ali ne bih ni rekla da je iscjedak..to je doslovno točkica svega pola cm...mama moja me utješiila s time da je samnom u trudnoći od 3-12. tt imala tako krvarenja, iscjedke i doktori razni joj svašta pričali i plašili ju..ali eto..ja sam se rodila živa i zdrava pa me malo smirili..sada idem na pregled i nadam se čuvanju i nekakvim tabletama i da naravno sve bude ok
Drž'te fige
Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P
Plod se ne vidi a trebao bi..nadamo se da je prerano zbog ciklusa 30-33/7 hCG je 870.3
Plod se ne vidi a trebao bi..nadamo se da je prerano zbog ciklusa 30-33/7 hCG je 870.3
draga tena, ne bi te želila strašit, al na dan očekivane M moja betaHCG je bila 1400, znači s 4tjedna, ciklus 30 dana, a ona se množi svako drugi dan, sa 6+0 smo vidjeli srculence.....držim fige da si imala kasnu ovulaciju
Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P
možeš i ponovno izvadit betu u ponedjeljak da vidiš jel raste...svakako držim fige
Bok svima... osjećam se jadno i samo i nikako... a u ovoj grupi možda dobijem neku nadu :(
Dakle, ista stvar kao i s Tenom. Zadnja M 15.12.2014.. Sredinom siječnja radim test i pozitivan je- odmah!!! Mojoj sreći nije bilo kraja obzirom da sam u kolovozu 2014 završila na kiretaži zbog odumiranja ploda, missed (3 godine smo pokušavali dobit bebu, svi nalazi uredni i meni i njemu i uspjelo nam nakon HSG u lipnju). Uglavnom, nakon prve neuspjele trudnoće samo sam živjela za dan kada ću opet ostati trudna, i taj dan je došao, 16.1.2015. :) :) :). Ovaj put odlučimo šutjeti i veseliti se unutar naša 4 zida... i sve super! Lagani bolovi u donjem dijelu trbuha, malo lijevo, malo desno, bolne grudi, umor, pospanost- sve kao što i treba biti! Ja u oblacima. Ali ipak odem ja 22.1. kod liječnika da mi prepiše folnu, on sretan skupa sa mnom i da mi uputnicu za BHCG. U ponedjeljak napravim betu, ona 9564, odlučno!!!! Ja sretna i dalje.. i onda dođe utorak i ugledam smeđi iscjedak. Cijeli dan svjetliji, u noći na srijedu tamniji. Završim u bolnici na obradi, i opet šok- ne vidi se plod. Sa 6 tjedana i 3 dana- ne vidi se plod... Kažu oni meni- mirovanje tjedan dana pa ili bude nešto ili ne bude. Ako prokrvarite dođite na hitnu.... a danas opet iscjedak unatoč utrogestanima koje uzimam već 4 dana.
I tako ja ležim doma, luda već od čitanja po forumima i samo čekam da se i meni dogodi čudo, a čitajući ovaj forum osjetila sam potrebu da se javim sa svojim iskustvom. Oprostite ako sam vas ugnjavila, ali lakše mi je o tome pričati s nekim tko me razumije...
draga Una, ima nade, betaHCG ti je velika, nekim ženama kažu da ne dolaze prije 8.tjedna baš zbog ovakvih šokova.....i ja smeđarila u 6.tjednu, dobila utriće i mirovala do 12.tjedna, onda u 14.tt pukao mi hematom, pa krvarila skoro 3 tjedna....za to vrijeme bebica je uredno rasla i sad smo 20.tt., još koristim utrogestan.....znam da je teško, ali izdrži još tjedan do novog pregleda, držim figice da bebica bude tu
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji