Meni je rekla da imam lijepo zadebljanu sluznicu i da bi mogla bit al nista mi sa sigurnoscu nije mogla rec i da ako do utorka ne dobijen da napravim test pa sta vi mislite bi li mogla bit, a jos mi je i smedi iscjedak..
Vesela
Sinoc sam primjetila da mi je bilo smede na ulosku da li to moze bit implatacijsko i ako je da li to znaci da sam trudna…
Vesela
Da li je moguce da sam trudna ako mi je od sinoc implatacijsko krvarenje..
Vesela
Vesela budi malo konkretnija, ništa nam nisi rekla, kad je bila zadnja m, koliki ciklusi...? A i nista te ne kosta napraviti test, imas ga u svakoj ljekarni za sitne novce, ali napravi ga ako ti izostane menstruacija bar 10-15 dana jer bi ti mogao biti lazno negativan kao imeni kad sam ga napravila 5 dana od izostanka menstruacije.
Pozdrav...citam vas neko vrijeme pa sam odlucila i ja podjeliti s vama svoju brigu...naime trudna sam 7tj u 5tj sam imala smedji iscjedak pa sam dobila dhupaston 3x1 uz strogo mirovanje i nakon tjedan dana prestalo, odem na kontrolu 6+2 vidim plod srce kuca :))) mojoj sreci nema kraja kad ono sutradan ponovno smedji iscjedak koji traje 3 dana stane pa ponovno krene i dalje sam na dhupastonu + strogo mirovanje kontrola za 4tj...doktorica veli ne vidi nista al da se treba cuvati jer sam imala vec 1spontani :( sad sam u mukama zasto ne staje i kako jee moguce imat iscjedak a na uzv nema hematoma :/ vase misljenje molim...:*
I ja sam imala iscjedak, a nije bilo hematoma. Znam kako ti je, bila sam u istoj situaciji. Slušaj doktoricu i odmaraj. Bit će sve ok!
Bobica iz tvojih usta u bozje usi...iskreno nadam se i molim boga samo dobro
Uvijek možeš otići na hitnu, ako procijeniš da je potrebno. Koliko sam čitala, smeđi iscjedak uopće nije ništa čudno. Nadam se da će ti brzo prestati. Javi se!
Sortiraj odgovore
Najstariji