Smeđi iscjedak u ranoj trudnoci

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Vesela2
    08. Svibanj 2015. 17:32

Meni je rekla da imam lijepo zadebljanu sluznicu i da bi mogla bit al nista mi sa sigurnoscu nije mogla rec i da ako do utorka ne dobijen da napravim test pa sta vi mislite bi li mogla bit, a jos mi je i smedi iscjedak..

Vesela

• Vesela2
    09. Svibanj 2015. 07:28

Sinoc sam primjetila da mi je bilo smede na ulosku da li to moze bit implatacijsko i ako je da li to znaci da sam trudna…

Vesela

• Vesela2
    09. Svibanj 2015. 23:56

Da li je moguce da sam trudna ako mi je od sinoc implatacijsko krvarenje..

Vesela

renchiii
    11. Svibanj 2015. 12:27

Vesela budi malo konkretnija, ništa nam nisi rekla, kad je bila zadnja m, koliki ciklusi...? A i nista te ne kosta napraviti test, imas ga u svakoj ljekarni za sitne novce, ali napravi ga ako ti izostane menstruacija bar 10-15 dana jer bi ti mogao biti lazno negativan kao imeni kad sam ga napravila 5 dana od izostanka menstruacije.

nora5
    18. Svibanj 2015. 15:56

Pozdrav...citam vas neko vrijeme pa sam odlucila i ja podjeliti s vama svoju brigu...naime trudna sam 7tj u 5tj sam imala smedji iscjedak pa sam dobila dhupaston 3x1 uz strogo mirovanje i nakon tjedan dana prestalo, odem na kontrolu 6+2 vidim plod srce kuca :))) mojoj sreci nema kraja kad ono sutradan ponovno smedji iscjedak koji traje 3 dana stane pa ponovno krene i dalje sam na dhupastonu + strogo mirovanje kontrola za 4tj...doktorica veli ne vidi nista al da se treba cuvati jer sam imala vec 1spontani :( sad sam u mukama zasto ne staje i kako jee moguce imat iscjedak a na uzv nema hematoma :/ vase misljenje molim...:*

bobica9
    18. Svibanj 2015. 16:50

I ja sam imala iscjedak, a nije bilo hematoma. Znam kako ti je, bila sam u istoj situaciji. Slušaj doktoricu i odmaraj. Bit će sve ok!

nora5
    18. Svibanj 2015. 17:36

Bobica iz tvojih usta u bozje usi...iskreno nadam se i molim boga samo dobro 

bobica9
    18. Svibanj 2015. 17:39

Uvijek možeš otići na hitnu, ako procijeniš da je potrebno. Koliko sam čitala, smeđi iscjedak uopće nije ništa čudno. Nadam se da će ti brzo prestati. Javi se!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.