Una moguće je da si imala kasnu ovulaciju...meni je beta bila već preko 10000, a plod se nije još vidio. Kao s tako velikom betom bi već trebao biti vidljiv, tad sam bila 5+2. Sad je sve ok i bebica raste, vrti se i čak je za tjedan dana naprednija. Držim fige da bude sve ok! Znam da je glupo reći nemoj se živcirati jer nije moguće i ja sam tih dva tjedna bila izvan sebe.
Draga una i meni je tako bilo imala sam kasnije ovulaciju i plod se vidio tek sa 8 tj….god.prije sam izgubila bebu i bas zbog toga cim sam napravila test brzo ja doktoru kaf plod se ne vidi bila sam sva jadna 4 tj svaki tj.ba ultrazvuk i tek u 8 tj.se vidio plod…..sta se tice iscjetka cjelu trudnocu me zezao,pila sam magnezij,duphaston i normabel svaki dan i odmarala….svi su govorili da cu rofit puno prije a dogurali smo 4 dana do termina….moj ti je savjet da ne panicaris znam da je to lako rev jer ja sam svaki cas pravac hitna al vidjet ces sve ce bit u redu…..saljem ti veliki zagrlhaj….i drzim fige…..
Hvala vam sto ste svoja iskustva podijelile sa mnom. Uglavnom, odlucila sam sutra otici kod privatnog ginekologa na uzv. Mozda je njegov aparat bolji nego onaj u bolnici.. tako se tjesim :). Vidjet cemo…
Lusilu
Mojoj prijateljici je betaHCG isto slabo rasla i nije bila dovoljno visoka za to vrijeme trudnoće.. gin joj je rekla da mora na kiretažu.. ova moja ni čut o tome! Naručila se na ginekologiju u KBC Rijeka i tamo joj je ginekolog rekao da je sve u najboljem redu.. mala jučer napunila 4 godine :)
Una, nadam se da će sve biti u redu, svakako nam se javi
Evo mene od liječnika- srčeko već kuca, samo je trudnoća tjedan dana manja nego po zadnjoj menstruaciji. To me jako razveselilo :). Smeđi iscjedak je stao- konačno!!! Ali imam novi problem- septum u maternici... moguće da je ta pregrada uzrok prve neuspjele trudoće, a nadamo se svi da neće stvarati probleme u ovoj. Za dva tjedna idem na kontrolu pa ćemo vidjeti kako točkica napreduje :)
Una, supeeer!
Nadam se da će i dalje biti sve u redu, uživaj u svojoj trudnoći
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji