Una moguće je da si imala kasnu ovulaciju...meni je beta bila već preko 10000, a plod se nije još vidio. Kao s tako velikom betom bi već trebao biti vidljiv, tad sam bila 5+2. Sad je sve ok i bebica raste, vrti se i čak je za tjedan dana naprednija. Držim fige da bude sve ok! Znam da je glupo reći nemoj se živcirati jer nije moguće i ja sam tih dva tjedna bila izvan sebe.
Draga una i meni je tako bilo imala sam kasnije ovulaciju i plod se vidio tek sa 8 tj….god.prije sam izgubila bebu i bas zbog toga cim sam napravila test brzo ja doktoru kaf plod se ne vidi bila sam sva jadna 4 tj svaki tj.ba ultrazvuk i tek u 8 tj.se vidio plod…..sta se tice iscjetka cjelu trudnocu me zezao,pila sam magnezij,duphaston i normabel svaki dan i odmarala….svi su govorili da cu rofit puno prije a dogurali smo 4 dana do termina….moj ti je savjet da ne panicaris znam da je to lako rev jer ja sam svaki cas pravac hitna al vidjet ces sve ce bit u redu…..saljem ti veliki zagrlhaj….i drzim fige…..
Lusilu
Mojoj prijateljici je betaHCG isto slabo rasla i nije bila dovoljno visoka za to vrijeme trudnoće.. gin joj je rekla da mora na kiretažu.. ova moja ni čut o tome! Naručila se na ginekologiju u KBC Rijeka i tamo joj je ginekolog rekao da je sve u najboljem redu.. mala jučer napunila 4 godine :)
Una, supeeer!
Nadam se da će i dalje biti sve u redu, uživaj u svojoj trudnoći
Sortiraj odgovore
Najstariji