Hvala vam drage moje..malo mi je lakse kad cujem i vasa iskustva...cvarak i ja sam privatno sada al ni ona nist nije vidkela samo je rekla da sa za svoje tjedne ok al da strogo mirujem radi prijeteceg pobacaja kao od smedjek iscjedka :/ nadajmo se svima kome treba da bude dobro
Ma i ja sam privatno bila pa nije nista vidjela i to 3 puta! Ja sam krvarila tjed dana pa prestalo,pa opet pocela i u komadu 2 tjedna krvarila pila sam utrogestane!!! Ako si iz zga preporucam ti da u 13 t vec bi se sad mogla narucit odes kod dr kosa stvarno je strucnjak!! Je skuplji ali covjek zna svoj poso!
Drage moje bas sam si jadna :( pa ovaj iscjedak uz strogo mirovanje i terapije dhupaston i dalje traje vec 2tjedna...ima li to smisla? :( ;( ;( :(
I meni je trajao 2 tjedna uz utrogestane cak mi je bio jaci cim bi se probudila.....ma samo smireno i lijepo odi na pregled kod dobrog dr i on ce te vj smirit!! Tako sam ja!!!!
Drage moje bas sam si jadna :( pa ovaj iscjedak uz strogo mirovanje i terapije dhupaston i dalje traje vec 2tjedna…ima li to smisla? :( ;( ;( :(
nora, samo nastavi mirovati i piti duphaston. Ako te tješi, njega zovu i čuvar trudnoće.
Meni je dr rekao da je moguće da imam iscjedak i od stresa. Bude ti se to polako smirilo.
Nadam se cure :) zvala sam doktora veli za jedno 10dana da dodjem da budem bar 8-9tj....od srca vam hvala
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji