Curke kako ste? My life nista se ne javljas, jesi ok?
Ami i Madi, drzite se! Bit ce to sve dobro, vidjet cete.
Macica, dobro nam dosla, ali bih radije da smo se nasle na nekoj sretnijoj temi. Iskreno mislim da je kod tebe kao i kod mene stoje bilo, implatacijsko krvarenje, bez hematoma, i zapravo normalno do 12.tt.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Macica, dobro nam dosla, ali bih radije da smo se nasle na nekoj sretnijoj temi. Iskreno mislim da je kod tebe kao i kod mene stoje bilo, implatacijsko krvarenje, bez hematoma, i zapravo normalno do 12.tt.
Hvala na dobrodoslici. Nije najsretnija tema, ali nek bude sretan zavrsetak. Nadam se da nece vise biti krvarenja, al me brine ta tupa bol na desnoj strani. Jedva cekam pregled, svi kazu da je to normalno. Hocu samo cuti da je sve u redu.
26.8. Ivan 💙💙
Jutro... evo mene pustili petak doma. Krvarenja vise nemam. Ne primjecujem ni smedi iscjedak. Terapija mi je duphaston 3x2, methyldopa 3x1, normabel 2mg 3x1. I strogo mirovanje. Mjerenje tlaka 4 puta na dan. Imam pritisak jedino.. meni dijagnosticirana nisko posteljica zbog koje je doslo do krvarenja jer nemam hematoma. Papa test mi ok. Posto je jos rano, posteljica se moze podici. Sad sam 12+4.
Glavno da svima ide dobro. Macica29 znam kako ti je samo cekam pregled da vidim dal je sve ok i onda je i onda odbrojavam dane do sljedeceg. Cijelo vrijeme mislim pozitivno al najradje bi svaki dan isla dok doktora na pregled. Ja sam rekla moja beba vec zeza od pocetka jer kod mene se nije ustanovilo sto je. Al kako doktor kaze to je sirenje maternice pucanje zilica.
💙Bartol💙
mene su pregledali i isto nisu vidjeli niti hematom nit bilo što drugo. makar, doktorica mi nije nit rekla zbog čega bi moglo biti, a ja sam bila sva zbunjena i preplašena pa sam zaboravila sama pitati. inače, nije mi doktorica baš nešto, vidjet ću sad na drugom pregledu. kad sam došla kod nje na 1. pregled i rekla da imam iscjedke, rekla je da pitanje jesam li još trudna, onda je napravila uzv, čula da srce kuca i samo dalje nastavila istim tonom da je sve u redu, nek se ponašam normalno, šećem, pazim što jedem i prepisala mi utrogestane. također, dala mi je uputnicu za vađenje krvi i ja nisam odmah vidjela što piše na uputnici, tek kad sam otišla doma, vidjela sam da piše dijagnoza prijeteći pobačaj. odmah sam ju zvala na telefon i rekla mi je da se to tak samo piše. ja sam bila u šoku!
smatram da bi doktori to trebali objasniti, a pogotovo dok govori da je sve normalno i u redu. ko da sam ja doktor i sve sama to znam.
26.8. Ivan 💙💙
Mene su pustili prije 5 dana iz bolnice i nakon dva dana opet imala krvarenje..izludit cu..meni isto na svim uputnicama vadjenje krvi,urina i sveg ostalog pise dijagnoza prijeteci pobacaj..al kod mene to zaista i je zbog hematoma...ja se isto ne mogu docekati da idem na pregled i da se uvjerim da je sve ok..najradje bi isla svaki dan na ultrazvuk..koma..danas u jutro sam imala bol u trbuhu kao pred mengu,al bez krvarenja..stalno sam u strahu..znam da to nije dobro,ali si ne mogu pomoci..i ovo strogo mirovanje me ubija..nadam se da ce nam svima biti ok..trebamo misliti pozitivno😊😊svima drzim fige😊😊
Macica ne znam dal si citala moje prethodne postove na ovoj temi al meni ti je isto bilo samo na hitnoj dr mi je rekao prije pregleda tj pitao me dal sam jela imaju puno slucajeva da tako rano pode po zlu pa me vec bio spreman poslat na kiretazu. Njima je to vec sve normalno i ne uzrujavaju se jer svasta vide i razumijem ja to al mi smo svi jedinke sa nasim bebicama koje sve zanima. Meni je nakon toga moj dr isto tako dao uputnicu za krv ab iminnens i rekao mirujte utrogestan i to je to. Ja sam se samo molila da bude sve ok jer od njih ne znam dal ces puno izvuc. Svaka cast izuzetcima. Bila sam cak i na sistematskom pregledu od firme kod privatnog ginica prije trudnoce i ta dr mi je objasnila svee u detalje i pola h smo pricale.jednostavno mislim da nisu ni oni krivi nema dovoljno doktora. Tada kad sam ja bila na hitnoj taj dr mi je rekao da ima trudnice plus porode iz cijele zupanije (istra) i da po 12 13 h na dan odradi. Tako da nazalost napisu uputnicu daju terapije i ne pricaju previse.
💙Bartol💙
Cure,
Ja sam u ovoj T od samog pocetka, znaci od cca 5 + 4 krvarila svakih par dana, prava svjeza krv prvi dan, te bi se onda vukao smedji iscjedak...i tako sve do 10 tjedna...
Nisam imala ni hematom. Receno mi je da se sve to smatra implantacijskim krvarenjem, kako GV raste i prijanja sve vecim dijelom na endometrij, u spojevima GV i endometrija mogu pucati kapilare.
Svaki put kad bi prokrvarila, popila bi odjednom 4 Duphastona i krvarenje se u pravilu smanjilo i cak zaustavilo, ali bi se nastavio vuci smedji iscjedak..i tako u krug.
Ne moram ni napisati koliko sam samo bila istraumatizirana svaki put kad bi se takvo sto dogodilo, pogotovo zato jer iza sebe imam 2 neuspjele T.
Cak mi je receno da ni nije potrebno strogo mirovanje, jer u slucaju da je spontani krenuo, tesko da se moze zaustaviti.
Krvarenja su kod mnogih potpuno normalna.
Sretno cureeeee !
Madi svako krvarenje ili iscjedak se smatra prijetecim pobacajem. Tako je meni moj dr rekao. Meni se to stalno vraca traje pa stane pa se vrati. A vidim da smo sve osim Proud dosta rane trudnoce pa nadajmo se najboljem drzim nam figice! A i Proud je imala to u ranoj t pa je sad 22 tt i sve ok tako da i nama ce tako bit
💙Bartol💙
Sortiraj odgovore
Najstariji