Smeđi iscjedak u ranoj trudnoci

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • madi
    26. Siječanj 2018. 17:17

macica29

Javit ću se, ali prerano sam se poveselila. sad se opet pojavilo, al to nije da su tragovi na gaćicama, samo kad se obrišem. vidjet ću sutra ujutro. nadam se da nije ništa, imam u pola 9 pregled.

Macice kako je prosao pregled? Jesi dobro,jel sve u redu?

Marijaa30
    26. Siječanj 2018. 18:01

evo me, taman sam ujutro došla doma pa odma na posao pa odma u grad poslije :D

hvala Bogu sve je u redu, taj iscjedak nije krvarenje, već kao nekakve gljivice (tak mi je nekak objasnila) i dala mi je vaginalete (3 komada, svaku drugu večer si moram staviti). Beba je u redu, miče se lijepo, maše :) srčeko kuca :)
    moram utrogestane do kraja potrošiti i za dva tjedna natrag ultrazvuk jer će mi biti 12 tjedana... pao mi je kamen sa srca!

26.8. Ivan 💙💙

• madi
    26. Siječanj 2018. 18:20

macica29

evo me, taman sam ujutro došla doma pa odma na posao pa odma u grad poslije :D

hvala Bogu sve je u redu, taj iscjedak nije krvarenje, već kao nekakve gljivice (tak mi je nekak objasnila) i dala mi je vaginalete (3 komada, svaku drugu večer si moram staviti). Beba je u redu, miče se lijepo, maše :) srčeko kuca :)
    moram utrogestane do kraja potrošiti i za dva tjedna natrag ultrazvuk jer će mi biti 12 tjedana… pao mi je kamen sa srca!

Super😊😊😊 bas mi je drago da je sve ok😊

Marijaa30
    26. Siječanj 2018. 18:36

danas sam se ujutro probudila u pola 5 i nisam više mogla zaspati. samo sam čekala 7 sati da skuham kavu, stuširam se i odem. jedva sam čekala da vidim. smijem u šetnje ići, ma sve.... samo se ne naprezati. mjerili su mi tlak, imam niski 90/60, al je medicinska sestra rekla da bolje da je niski, nego visoki. po ultrazvuku sam 9+6, a po datumu mjesečnice 10+4, porod bi mi trebao biti 22.8.,al je rekla da će još vidjeti hoće li se pomicati termin.

26.8. Ivan 💙💙

IVANA84
    26. Siječanj 2018. 19:18
    Evo ja napravila test...
    Evo ja napravila test...
  • madi
    26. Siječanj 2018. 19:36

Meni se cini pozitivno..ili mi se cini🤔🤔

26. Siječanj 2018. 19:39

Ivana,  ovo je plus! 😉

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

IVANA84
    26. Siječanj 2018. 20:28

madi

Meni se cini pozitivno..ili mi se cini🤔🤔

Znat cemo za koji dan....dali obadvije dobro mislimo ili ne 🤔🤔🤔🤔🤔🤔

IVANA84
    26. Siječanj 2018. 20:28

ProudMomy

Ivana, ovo je plus! 😉

I ja misl

26. Siječanj 2018. 20:30

IVANA84

ProudMomy

Ivana, ovo je plus! 😉

I ja misl

Definitivno je. Ako ponovis test kroz koji dan,  plus ce biti jos jasniji. Ali ovo ti je draga moja plus ko kuca! Cestitam!

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.