Proud kako si ti?
Ajde super, draga! Bas mi je drago da je sve dobro.
Evo ja pokupila nalaz od urinokulture, sterilno! Jeeej
Sutra sam na kontroli popodne, pa javim kako sam, valjda dobro 😉
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Proud kako je proslo? Evo mene sestra danas zvala brisevi su uredni tako da to nije uzrok iscjedka. Iscjedak je stao u petak od tada se ne vraća, eto:)
💙Bartol💙
Hej Ami!
Drago mi je da se smirilo i nadam se da ce sad sve biti dobro.
Moj malac je super, raste, moje stanje ne promijenjeno. Evo moje mrve! 😍😍😍😍
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Divno :) bas se lijepo vidi. Odma se vrate sjecanja na prvu trudnocu i pocetke...
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Divno :) bas se lijepo vidi. Odma se vrate sjecanja na prvu trudnocu i pocetke…
Hvala ti!
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Hej cure ! Bila 10 dana u bolnici zbog krvarenja hematoma,svaki put trauma..pustili me prije dva dana i oko 3 u jutro se opet probudim krv svuda oko mene,ali ovaj put nisam panicarila..mislim si sve ok,jer nije bilo popraceno nikakvim bolovima..kod mokrenja mi ispala 2 manja ugruska..tokom jutra i prije podneva se smirilo ..sad opet malo krvaruckanje..pijem utrice i normabel po potrebi. Zvala sam bolnicu kazu nema potrebe da dolazite i dalje strogo mirovanje,bitno da nemate bolova..u slucaju jsko obilnog krvarenja i bolova moram doci..inace ultrazvuk mi je radjen prije dva dana i sa bebom je sve bilo ok..al taj krvavi hematom ce ocito curiti i dalje..ja se inace dobro osjecam..nemam nekakvih tegoba..strogo mirujem..hematom mi je 1×2,4 cm...u 9 sam tjednu. Sta mislite? Hoce ovo zavrsiti ok? Ginekologici idem 25og..
Hej Ami!
Drago mi je da se smirilo i nadam se da ce sad sve biti dobro.
Moj malac je super, raste, moje stanje ne promijenjeno. Evo moje mrve! 😍😍😍😍
Ajmeeeee koji slatkissss ovo je prekrasno!!! i jos se namjestila bebica vec kao da pozira,jedva cekam da i ja vidim ovako slično
💙Bartol💙
Hej cure ! Bila 10 dana u bolnici zbog krvarenja hematoma,svaki put trauma..pustili me prije dva dana i oko 3 u jutro se opet probudim krv svuda oko mene,ali ovaj put nisam panicarila..mislim si sve ok,jer nije bilo popraceno nikakvim bolovima..kod mokrenja mi ispala 2 manja ugruska..tokom jutra i prije podneva se smirilo ..sad opet malo krvaruckanje..pijem utrice i normabel po potrebi. Zvala sam bolnicu kazu nema potrebe da dolazite i dalje strogo mirovanje,bitno da nemate bolova..u slucaju jsko obilnog krvarenja i bolova moram doci..inace ultrazvuk mi je radjen prije dva dana i sa bebom je sve bilo ok..al taj krvavi hematom ce ocito curiti i dalje..ja se inace dobro osjecam..nemam nekakvih tegoba..strogo mirujem..hematom mi je 1×2,4 cm…u 9 sam tjednu. Sta mislite? Hoce ovo zavrsiti ok? Ginekologici idem 25og..
Madi ja nemam hematom,ali kako sam napisala u prethodnom postu šta mi je kolegica prenijela ja mislim da ti je sad plod veći od hematoma tako da nema straha. Samo miruj lezi i iscurit će sigurno hematom pa će sve biti u redu. Ja i ti smo onda tu negdje s terminom ;) bebe svasta izdrze,evo i ja sam smeđila 10 dana skoro nitko ne zna od čega pa na zadnjem pregledu sve bilo ok. Ja sam si stavila u glavu da će sve proći super i to je to.
💙Bartol💙
Hej cure ! Bila 10 dana u bolnici zbog krvarenja hematoma,svaki put trauma..pustili me prije dva dana i oko 3 u jutro se opet probudim krv svuda oko mene,ali ovaj put nisam panicarila..mislim si sve ok,jer nije bilo popraceno nikakvim bolovima..kod mokrenja mi ispala 2 manja ugruska..tokom jutra i prije podneva se smirilo ..sad opet malo krvaruckanje..pijem utrice i normabel po potrebi. Zvala sam bolnicu kazu nema potrebe da dolazite i dalje strogo mirovanje,bitno da nemate bolova..u slucaju jsko obilnog krvarenja i bolova moram doci..inace ultrazvuk mi je radjen prije dva dana i sa bebom je sve bilo ok..al taj krvavi hematom ce ocito curiti i dalje..ja se inace dobro osjecam..nemam nekakvih tegoba..strogo mirujem..hematom mi je 1×2,4 cm…u 9 sam tjednu. Sta mislite? Hoce ovo zavrsiti ok? Ginekologici idem 25og..
Madi ja nemam hematom,ali kako sam napisala u prethodnom postu šta mi je kolegica prenijela ja mislim da ti je sad plod veći od hematoma tako da nema straha. Samo miruj lezi i iscurit će sigurno hematom pa će sve biti u redu. Ja i ti smo onda tu negdje s terminom ;) bebe svasta izdrze,evo i ja sam smeđila 10 dana skoro nitko ne zna od čega pa na zadnjem pregledu sve bilo ok. Ja sam si stavila u glavu da će sve proći super i to je to.
Nadamo se najboljem😊😊 Drzi se😊
Bok cure, evo i mene ovdje.
trudna sam 8+5 i kad sam bila prvi put na pregledu, 5+3, imala sam smeđi iscjedak. zapravo, bog tog iscjedka sam i otišla na hitnu jer je moja doktorica bila na godišnjem. tamo mi nisu dali nikakvu terapiju, gv i žv se vidio, al srce još nije kucalo. kod svoje ginekologice sam bila kad sam bila 6+3 i do onda sam imala iscjedke. napravila je uzv, srce je kucalo, dala mi je utrogestan vaginalete 2 puta po 2. onda sam imala još 2 puta smeđi iscjedak i jednom malo svjetlo roze krvi. Poslije više ništa. sad 26.1. imam zakazani pregled i nadam se da će biti sve u redu. svaki dan imam neku tupu bol u desnom dijelu trbuha, nije jaka bol i smiri se, ali ipak me brine. hematom nisu vidjeli i nadam se da ni neće, ne znam zbog čega je bio iscjedak. grudi su mi bolne, naotečene, ne povraćam, jedino mi se zna vrtjeti ili mi biti slabo. smetaju mi jaki mirisi, ostalo je ok. nadam se da bude sve ok na pregledu, usprkos toj boli na desnoj strani.
cure koje imaju hematom i druge tegobe, sretno, nadam se da će proći i biti sve u redu s bebicom.
26.8. Ivan 💙💙
Sortiraj odgovore
Najstariji