Da li je imala koja u skroz ranoj trudnoci, par dana nakon izostanka m, onako skroz malo svijetlo smedjeg/bež iscjedka na ulosku?
Hej..imala sam ja 3 dana smedji iscjedak i to je dosta opasno jer kad sam rekla to ginekologici rekla mi je da je to krvarenje i naravno dijagnoza prijeteci pobacaj. Ako to imas trk kod ginekolga. Bar je tako bilo kod mene..e sad svaka zena je drugacije,mozda je kod tebe..ne znam..moj savjet odi ginekolgu,ja sam predugo cekala s tim iscjetkom jer sam si mislila da cu dobiti mengu pa zato...
Javit ću se, ali prerano sam se poveselila. sad se opet pojavilo, al to nije da su tragovi na gaćicama, samo kad se obrišem. vidjet ću sutra ujutro. nadam se da nije ništa, imam u pola 9 pregled.
Sretno macice😊😊 budi smirena i misli pozitivno😊
Da li je imala koja u skroz ranoj trudnoci, par dana nakon izostanka m, onako skroz malo svijetlo smedjeg/bež iscjedka na ulosku?
Hej..imala sam ja 3 dana smedji iscjedak i to je dosta opasno jer kad sam rekla to ginekologici rekla mi je da je to krvarenje i naravno dijagnoza prijeteci pobacaj. Ako to imas trk kod ginekolga. Bar je tako bilo kod mene..e sad svaka zena je drugacije,mozda je kod tebe..ne znam..moj savjet odi ginekolgu,ja sam predugo cekala s tim iscjetkom jer sam si mislila da cu dobiti mengu pa zato…
Ma nije nista takvo. Jucer navecer na ulosku i danas. Nemam nikakve bolove. Nije smedje, vez skroz svijetlo smedje, odnosno bež. Evo nasla sam sliku na internetu, ovako nekako: http://images.agoramedia.com/ugcphotoservice/100/2016/12/9/72645210/9582ba07-f662-49dd-b50c-14bbd59227f0.jpg
Be the change you wish to see in the world.. 💚
pozdrav svima,
imam jedno pitanje?
prvo ću naglasiti da pokušavam ostati trudna već godinu dana.
zadnju menstruaciju sam imala 4.1. uglavnom mi traje 6-7 dana, u vrijeme plodnih dana imala sam odnos s mužem, već nakon par dana sam osjetila lagane bolove u stomaku (kao da bi trebala dobiti , ali naravno za to je bilo još rano. ciklus mi je 28-29 dana (do sada nisam imala problema i dolazilo je sve na vrijeme max da je kasnila 1 dan)
e sada:
menstruacija mi treba doći tek 2.2. , sinoć sam kod mokrenja vidjela mali smeđi iscjedak, kasnije nije bilo ništa i sada nakon mokrenja se opet pojavilo samo u tragovima. dali postoji mogućnost da je toliko uranila menstruacija ili sam ja možda trudna. dosta toga sam čitala na netu i već sam se sva pogubila u svim tim odgovorima i simptomima trudnoće/menstruacije.
PA AKO NEKA OD VAS IMAM ISKUSTVO S TIME DA MI MALO BOLJE OBJASNI
HVALA
Moze biti implantacijsko krvarenje znaci slabije od menstrucije. Najbolje da napravis test na dan izostanka m.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Ja sam tri dana imala smedji iscjedak,ali nakon 10 dana kasnjenja menge..isto sam guglala i vidjela da se mnogim curama javlja smedji iscjedak pred mengu..u mom slucaju to je bio prvi znak trudnoce..e sad nema pravila..mozes i probat napraviti test..ili jednostavno pricekaj dan-dva poslije ako ti menga ne dodje na vrijeme..inace kod mene je taj smedji iscjedak u biti bio krvarenje.
Hvala Ometa, nadam se da neće doći do jačeg kravarenja i da će test biti pozitivan.
stvarno me ovo čudi da toliko ranije imam taj iscjedan.
bavila sam se i sportom na vodi gdje sam bila mokra i po hladnoć ali nikada nisam imala problema sa ciklusom osim velikh bolova i obilnog krvarenja
madi, misliš da napravim test sada, bez obzira što mi još ne kasni menga?
Bilo kakav smedji iscjedak je krvarenje, samo se radi o staroj krvi, ali to je krv, nemojte se zavaravati. Moze biti potpuno bezopasno, ali i ne mora. Na svaku takvu pojavu treba reagirati, vjerujte mi.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
madi, misliš da napravim test sada, bez obzira što mi još ne kasni menga?
A mozes probati..ali u principu test se radi na dan menge,tj.barem jedan dan kasnjenja menge..ali kazem probaj,kupi neki najjeftiniji test i napravi na prvu jutarnju mokracu..pravila nema..moze biti da si trudna,a moze biti da ti se to pojavljuje prije menge..
Sortiraj odgovore
Najstariji